- Konu Sahibi afrikalikezban
-
ıkınız ıcınde cok sevınıyorum mutlu bır yuvaya sahıpsınız ınsallah Allahım daım etsınn banada nasıp etsın
o çatlaklar geçmiyo hiç bende de var kilo alıp vermekle alakalı hiç unutmam liseye gidiyorum daha tatile gitmiştik denizdeyim ben kadının biri geldi yanıma ah evladım ne çok çatlak var vucudunda doğum mu yaptın sen dedi afalladım kaldım moralim çok bozuldu o günden sonra çok araştırdım ama tam geçiren bişey yok bende boş verdim aman neyapayım takmamak lazım ama ilerde hamile kalacağın zaman vucudun çatlamasın diye krem alıp sürebilirsin etkili oluyomuş aklında bulunsun canım :)
günaydın güzeller dünden beri sayfalar çok ilerlemiş oku oku bitiremedim vallahi...maşallah diyelim
sonunda patlıcan köftesini yedim kızlar normal patlıcan yemeği düşünün içinde minik köfteler var ama çok yağlıydı
biraz çorba içtim yemeğin yağını süzdüm az pilavın üstüne koyup yedim ekmek yok bide cacık vardı
sabah ise geç kaldım bir dilim çaydar ekmeği üstüne krem peynir sürdüm yedim çıktım.(aysonu ya daha market alışverişi yapmadık beyaz peynrim bitmiş)
şimdi sana gelelim bakalım afrikalıkezban sen neden bu kadar moralini bozdun bakalım arkadaşlar doğru söylemişler öncelikle spor ki sende bunu yapıyorsun zaten krem alabilirsin yada evde kahve ile limonu karıştırp sürebilirsin
moral bozmak yok hedef belli
ya takmamak elde degıl kı ........... lımon kahve kurunu duymustum acaba uygulayan varmı kı
Aaa ne hoş, bizim de en büyük hayalimiz eşimle. Belki biz de bir gün özümüze, toprağa dönebiliriz..
Ruşeymini vb. ayırıyor musunuz buğdayın? Yoksa taş değirmen mi var ?
benim de unum köyden geliyor kaynanam gönderiyor saolsun bende ekmek yaptım bikaç defa ama tam tutturamadım açıkcası çok sert oldu :) nasıl yapıyosun sen canım rica etsem tarifini verebilirmisin
ayy bende az oncekı arkadasa kahve lımonu dedıydım kalbımız bırmıs demekkısen kullandın mı canım onu faydalı mı sedef rengıne donse gene razıyımmm enın menu super aslında ıste boyle olmak lazım pılav mılavv yemekte lazım cok kacırmamak sartıyla ben yıyorum sahsen ayda 10 kılo degılde 4 verek ama ac kalmayak gozumuz yemeklerde kalmasın dıgmı ama
canım ben bir iki defa denedim ama uğraşamadım onunla krem daha kolay geldi tamamen yok olmuyor ama ince bi çizgi gibi kalıyor...
ne yalan söyleyeyim ben şimdi tam anlamıyla diyete başlamadım spor yada yürüyüşe başlamadım işler yoğun bir ana önce kendimi eve atmak istiyorum çok yorgun oluyorum
diyete tam başlayayım hedefimin yarısı kadar kilo vereyim yaklaşık 7-8 kilo kadar sonra krem alacağım ben memnun kalmıştım
canım kremin markasını bana özelden yazarmısın
akşam giderken kavrulmamış fındık ceviz badem karışık aldım bana tokluk hissi veriyor yanına ayran veya light süt olur demi
sabah aç karnıma tartıldım bendeki tartı dijital her seferinde farklı çıkıyor tartı bir gıcık 80 kilo 700 gr . Gram kısmı oynuyor zaten 80 kilo maşallah ssabit
peki hangı kremdı cunkı benım daha yenı kırmızılarrrkurtarabılırım ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?