80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

tamam deme herkese özel mesaj geldi
artık bu kadar krem muhabbeti yeter diyete odaklanın kızlar
bende yeşil çayımı yudumlarken bir yandan da çalışıyorum

ozaman şöyle yapalım krem pahalı onun için biraz bekle (tabi yine sen bilirsin )limon-kahve yapalım ben sana eşlik ederim istersen

cuma gunu cıldıyeye gıdecegım o zamana kadar lımon kahveye baslayabılırım tabı faydalı olur ınsallah baslayalımm bugun o halde

ben en azından bir 10 15 kilo kadar vereyim öyle kremlere başlıycam asıl görüntü kilo verdikten sonra çıkıyor. Ben hamileydim 12 kilo kadar aldım en iyi kremleri kullandım gene çatladım gene belki en aza indirmişimdir çok uzun ve derin değil . Haa bi de yakın arkadaşımda hamile idi 25 kilo dan fazla aldı ama kadında en ufak bi çatlak oluşmadı aaaahhhhh ne diyebilirim artık uğraşmıyorum kilo vereyim sarkmayım yeter

Baya arastırmıstım genelde kuru cıltlerde olusma olasılıgı yuksekmıs o yuzden sureklı nemlı tutmamız lazımmısss benımde cıldım aşırı kuruuu ama tabı catlak olustuktan sonra ogrendım bunu

5 tane yulaflı buskvı yedım sımdı su ıcıommmm

evet benim cildimde kuru ve çok sert

bende yeşil çay içiyorum

Ben ara öğünde 1 tane havuç cezerye yedim. Şimdi de bir kaç tane balık kraker ve 1 tane ufak alman pastası. Öğle yemeğim bu kadar

Yani son durum;

Sabah; 2 e.m. dilim yumurtalı ekmek, bal, 1 kupa ev yapımı limonata.
Ara; 1 havuç cezerye
Öğle; Balık kraker, minik 1 alman pastası ve 1 dilim e.m. yumurtalı ekmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…