80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

kan grubuna göre diyeti bende çok duydum etkili bir diyet kişiye göre diyet yani bazı doktorlar gibi herkesin eline aynı listeyi verip yollamıyor

evet ya diyetisyenler hep aynı diyeti veriyor.
bugüne kadar 3 diyetisyene gittim üçüde aynı diyeti verdi

Ay benim kaderimi yasayanlar varmis , oh yasasin ! Ee kizlar bana en onemli tavsiyelerinizi soyleyin , zayiflamak icin ne yapmaliyiz ? Bide bir sey soracagim benim ayaklarimda sedefler cikti , 1000lerce kirmizi kabarik nokta gibi sismanliktan mi kizlar ?

canım sen dıyorsun agzınla sedef dıye cıddı bırsey olabılır kıloya baglı olmayabılır bır hekıme gorun derım ben kanımca ... ve sende hosgeldınnn

şişmanlıktan olduğunu sanmıyorum alerji gibi bişey olabilir bi doktora git bence

Ikı kepçe hazır corba :18:
2 kasıkda turlu yedım suyunu suzdum ( patlıcan kabak bıber domates vardı içinde )
accıkda tamn bugday ekmegı yedm ckmu abartmısım ya

kızlar sanırım bana nazar değdi su ıcemıyorumm o kdr dıllendırdım kı azmimi hırsımı herkes hayret edıyordu ne su ıcebılıyorum ıkı uc gundur nede halim kaldı.... halsızım bide diş agrım var ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…