- Konu Sahibi afrikalikezban
-
ekmek makinesi kızlar ben ufak dilim yapıyorum da kendim anlıyım diye :)
şöyle bişi hamburger gibi :) http://1.bp.blogspot.com/-fVuAYDOl0...wMbAMBrGNZY/s1600/6881108667_642041d331_z.jpg
ayy bi topikteki kız 2 ayda 11 kg vermiş
kan grubuna göre diyet yapıyormuş
kan grubuna göre diyeti bende çok duydum etkili bir diyet kişiye göre diyet yani bazı doktorlar gibi herkesin eline aynı listeyi verip yollamıyor
cuma gunu cıldıyeye gıdecegım o zamana kadar lımon kahveye baslayabılırım tabı faydalı olur ınsallah baslayalımm bugun o halde
seni cok ıyı anlıyorumm canım cok kotu bırsey ınsanın kılolarının olmasııııııııııııııııııı psıkolojık sılah resmen başa bela saglıga bela yanı hersekılde kötü aramıza sende katılabılırsın elbette... kapımız acık
tamam o zaman bugün başlayalım
Ay benim kaderimi yasayanlar varmis , oh yasasin ! Ee kizlar bana en onemli tavsiyelerinizi soyleyin , zayiflamak icin ne yapmaliyiz ? Bide bir sey soracagim benim ayaklarimda sedefler cikti , 1000lerce kirmizi kabarik nokta gibi sismanliktan mi kizlar ?
Ay benim kaderimi yasayanlar varmis , oh yasasin ! Ee kizlar bana en onemli tavsiyelerinizi soyleyin , zayiflamak icin ne yapmaliyiz ? Bide bir sey soracagim benim ayaklarimda sedefler cikti , 1000lerce kirmizi kabarik nokta gibi sismanliktan mi kizlar ?
mesela benim kan grubum 0 rh - ve bakın ne yazıyor.
0 kan grubuna göre beslenme (I) / ''Beslenmenin Diyalektiği'' (27) / Sağlıklı Yaşam / Milliyet Blog
kızlar sanırım bana nazar değdisu ıcemıyorumm o kdr dıllendırdım kı azmimi hırsımı herkes hayret edıyordu ne su ıcebılıyorum ıkı uc gundur nede halim kaldı.... halsızım bide diş agrım var ufff
geçmiş olsun canım diş ağrından dolayı mı su içemiyosun acaba
tamamdır bı lımonu sıkıyoruz sonra ıcıne bır tatlı kasıgı turk kahvesı ve vucuda suruyor dogru mu ?
belkı o da olabılır ama nasıl halsızım anlatamammm
Ikı kepçe hazır corba :18:
2 kasıkda turlu yedım suyunu suzdum ( patlıcankabak bıber domates vardı içinde )
accıkda tamn bugday ekmegı yedm ckmu abartmısım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?