- Konu Sahibi afrikalikezban
-
kızlar sanırım bana nazar değdisu ıcemıyorumm o kdr dıllendırdım kı azmimi hırsımı herkes hayret edıyordu ne su ıcebılıyorum ıkı uc gundur nede halim kaldı.... halsızım bide diş agrım var ufff
Akşama ne pişireceksiniz
ben 3 tatlı kaşığı diye biliyom anaaaaa benim evde limonum yok
limonsuyu olur mu :)
haaa bu arada bide o kadar kilolarımı eleştirir ama hiç mi yardım ve destek de bulunmaz motive etmez
anca aşağılar insanın moralini bozar
Akşama ne pişireceksiniz
belkım sasırmıs olabılıırım cıkmadan bı topiğe bakayım gene ... kız vallahı hıc bılmıyorum kolumu kaldıracak dermanım kalmadı .. senın menu guzel aslında az yıyınce zararlı degılde benımkı cokmu kactıkıne acaba
az önce işyerime kocam geldi koca ne ya iyi olsa adı gonca olurdu neyse
adam taktı benim kıçıma ne giysem kıçım gözüne batıyor
kaldı ki bide ben tesettürlüyüm dikkat ederim
ama aşağısı bel çevreme göre daha kilolu
yok arkadaş yaaa adam taktı kıçıma
ooofff yaaa valla offfff
yani anlıyacağınız benim kilolarım kocamla aramda büyük sorun
tabi ben onun için değil kendim için zayıflıyorum zayıflayacağım inş.
hayır tatlım hep dengeli olacağız bence çok deil ama sen öyle düşünüyorsan akşama daha yersin dengelersin hepsi bu.moral bozmak yok sen yüzün kadar güzel olan fiziğe sahip bir genç kız olacaksın bunu hayal et.
canım benim dolap tam takır maaşlarda yatmadı hailyle alışveriş yapamadık
patates salatası yapayım diyorum yanına da ayran ya da taze yoğurt belki bide evde kaldıysa hazır çorba
haaa bu arada bide o kadar kilolarımı eleştirir ama hiç mi yardım ve destek de bulunmaz motive etmez
anca aşağılar insanın moralini bozar
annem ne yaptıysa artıkın azıcık ucundan yıyecegım
bende patates salatası düşünüyorum ya eşimde bende çok severiz serin serin yanına yoğurt. Eşin ne iş yapıyor canım
eşim gazete dağıtımında çalışıyor gece 12 gibi gidiyor sabah 10 gibi geliyor.ben ise sabah 7 akşam 7 adelet mi bu deme
neyse şaka bi yana benim iş çıkışımda eşim evde olduğu için hemen eve gidiyorum akşamları yürüyüş yapamama sebebim de bu. anca akşamları 4-5 sa birbirimizi görüyoruz.
bende patates salatası düşünüyorum ya eşimde bende çok severiz serin serin yanına yoğurt. Eşin ne iş yapıyor canım
al benim ki de aynı taktı boboma. Evlenmeden önce içi gidiyord kilo alınca fazla geldi sinir ediyor beni motive etmekte yok odun kızım bunlar
ahh annem keşke bende annemin yanında olsam cok daha cabuk kilo verirdim
Akşama ne pişireceksiniz
eşimde bel fıtığı var bu yüzden diyette 85 oluncaya kadar devam edecek.benim aslında artım burda evde yağlı bişey pişmiyor.ama tatlıya hayır diyemiyorum bide spor yapamıyorum.mesele eşimin maaşı bugün yarın yatar o zaman market alışverişi yaptığımızda hep diyet ürünleri alacağız konuştuk.
akşama dün kurufasulye pişirmiştim o var yanına da kuzukulağı ve roka yıkarım yoğurtta koyarım akşam menüm bu
sen ne yaptın peki
buarada 17 tane kiraz yedim :)
eşim gazete dağıtımında çalışıyor gece 12 gibi gidiyor sabah 10 gibi geliyor.ben ise sabah 7 akşam 7 adelet mi bu deme
neyse şaka bi yana benim iş çıkışımda eşim evde olduğu için hemen eve gidiyorum akşamları yürüyüş yapamama sebebim de bu. anca akşamları 4-5 sa birbirimizi görüyoruz.
napcan canım ekmek parası türkiye de ne de adelet varki ?
olsun ya bak ikinizde diyetteymişiniz daha iyi senin için en azından birbirinizi motive diyorsunuzdur.
vlla benım annem tansıyon seker hastası oldugu halde yemeklerını yaglı yapar eskıye nazaran gene daha ıyı durumda ama yagın ayrı bı lezzet verdıgını savunur nasıl bı dusunceysebende hep suzerım yemeklerı yemeden zaten uzun suredır pılav fılanda yememeye özen gosterıomm karnımda fecı acıktı bana ne oluyor anlam veremıyorum ıkı gundur
senin annen benim kayınvalidem gibi demek ki. pilavı pişirirken yağ koyar bide piştikten sonra üstüne tere yağı kızdırıp döker. ama hepsinin maşallahı var
akşama dün kurufasulye pişirmiştim o var yanına da kuzukulağı ve roka yıkarım yoğurtta koyarım akşam menüm bu
sen ne yaptın peki
buarada 17 tane kiraz yedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?