80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

geçmiş olsun canım

ve ben bu sefer diyet yaptığımı dillendirmiyorum kimseyede belli etmemeye çalışıyorum

az yiyorum havalar sıcak falan

dillendirmek yokkkkk

az önce işyerime kocam geldi koca ne ya iyi olsa adı gonca olurdu neyse

adam taktı benim kıçıma ne giysem kıçım gözüne batıyor

kaldı ki bide ben tesettürlüyüm dikkat ederim

ama aşağısı bel çevreme göre daha kilolu

yok arkadaş yaaa adam taktı kıçıma

ooofff yaaa valla offfff

yani anlıyacağınız benim kilolarım kocamla aramda büyük sorun

tabi ben onun için değil kendim için zayıflıyorum zayıflayacağım inş.

haaa bu arada bide o kadar kilolarımı eleştirir ama hiç mi yardım ve destek de bulunmaz motive etmez
anca aşağılar insanın moralini bozar

ben 3 tatlı kaşığı diye biliyom anaaaaa benim evde limonum yok
limonsuyu olur mu :)

belkım sasırmıs olabılıırım cıkmadan bı topiğe bakayım gene ... kız vallahı hıc bılmıyorum kolumu kaldıracak dermanım kalmadı .. senın menu guzel aslında az yıyınce zararlı degılde benımkı cokmu kactıkıne acaba

haaa bu arada bide o kadar kilolarımı eleştirir ama hiç mi yardım ve destek de bulunmaz motive etmez

çok kötü bır durum hıc kaldıramam bu tipleri bayanınıda erkegınıde cınsı ayırt etmeden ınsan bıraz psıkolojıden anlaayacak destek olacak heleki kocam aşşağılar tarzda konussa hepten dıbe vururum herhaldeeeeee benım sevgılım tombısım derdı ben hep sorardım takıntılıyımda baya adam korkudanmıdır gercektenmıdır bılemem ben senı boyle sevıyorum bıtanem derdı bı keresınde dalga gecer gıbı oldu dalgada degılde az bıraz versen vs dedı ben konuyu hakaret etmesıne kdr getırdım ortada pekde bı hakaret yoktu aslında burnundan getırdım boyle yapacan aslında ...

hayır tatlım hep dengeli olacağız bence çok deil ama sen öyle düşünüyorsan akşama daha yersin dengelersin hepsi bu.moral bozmak yok sen yüzün kadar güzel olan fiziğe sahip bir genç kız olacaksın bunu hayal et.

ah şu kocalar benimki de öyle arkadaş haftada 1 kilo veriyor bana artistlik yapıyor.

canım benim dolap tam takır maaşlarda yatmadı hailyle alışveriş yapamadık
patates salatası yapayım diyorum yanına da ayran ya da taze yoğurt belki bide evde kaldıysa hazır çorba

bende patates salatası düşünüyorum ya eşimde bende çok severiz serin serin yanına yoğurt. Eşin ne iş yapıyor canım

al benim ki de aynı taktı boboma. Evlenmeden önce içi gidiyord kilo alınca fazla geldi sinir ediyor beni motive etmekte yok odun kızım bunlar

annem ne yaptıysa artıkın azıcık ucundan yıyecegım

ahh annem keşke bende annemin yanında olsam cok daha cabuk kilo verirdim

vlla benım annem tansıyon seker hastası oldugu halde yemeklerını yaglı yapar eskıye nazaran gene daha ıyı durumda ama yagın ayrı bı lezzet verdıgını savunur nasıl bı dusunceyse bende hep suzerım yemeklerı yemeden zaten uzun suredır pılav fılanda yememeye özen gosterıomm karnımda fecı acıktı bana ne oluyor anlam veremıyorum ıkı gundur

eşimde bel fıtığı var bu yüzden diyette 85 oluncaya kadar devam edecek.benim aslında artım burda evde yağlı bişey pişmiyor.ama tatlıya hayır diyemiyorum bide spor yapamıyorum.mesele eşimin maaşı bugün yarın yatar o zaman market alışverişi yaptığımızda hep diyet ürünleri alacağız konuştuk.

dıyet urunlerı alman cok cok ıyı olurr ozellıklede hayvansal urunlerde ( sut yogurt peynır vs vs ) cunkı uzmanlar genelde bıskuvı atıstırmalık tarzı urunlerde lıght olanları pek onermıyorlarda normale gore daha dusuktur tabı kalorısı ....

akşama dün kurufasulye pişirmiştim o var yanına da kuzukulağı ve roka yıkarım yoğurtta koyarım akşam menüm bu

sen ne yaptın peki

buarada 17 tane kiraz yedim :)

oyy bi pilav ustu kuru olsa koca tabakkk yanınada yayık ayranıı bı yesemm bı yesemmmmm ama kalorısı sıfır olsa mucıze olsaaaaa

akşama dün kurufasulye pişirmiştim o var yanına da kuzukulağı ve roka yıkarım yoğurtta koyarım akşam menüm bu

sen ne yaptın peki

buarada 17 tane kiraz yedim :)

ayy roka ve kuzu kulağı bayılırım nerdensin kıss sen ?

bende patates salatası ayran yada yoğurt tabi eşime ekstra tavuk yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…