- Konu Sahibi afrikalikezban
-
napcan canım ekmek parası türkiye de ne de adelet varki ?
olsun ya bak ikinizde diyetteymişiniz daha iyi senin için en azından birbirinizi motive diyorsunuzdur.
senin annen benim kayınvalidem gibi demek ki. pilavı pişirirken yağ koyar bide piştikten sonra üstüne tere yağı kızdırıp döker. ama hepsinin maşallahı var
oyyy ozgecım helekı bızım yorede yesıl mercımeklı bulgur pılavı meshurdur annem bazen yapar koyden yufka ekmegı varsa serer yufka ekmegını masaya devırır tencereyı ustuneee bıde tereyagı kızdırır yufka ekmegıyle yertadı lezzetı oyle cıkıyormus ama kadın 70 kg arkadas yaaa sınırlerım zıplıyorrrrr
oyyy ozgecım helekı bızım yorede yesıl mercımeklı bulgur pılavı meshurdur annem bazen yapar koyden yufka ekmegı varsa serer yufka ekmegını masaya devırır tencereyı ustuneee bıde tereyagı kızdırır yufka ekmegıyle yertadı lezzetı oyle cıkıyormus ama kadın 70 kg arkadas yaaa sınırlerım zıplıyorrrrr
nerelisiniz canım siz?
bende çok seviyorum yemeği ama işte bünyem yakmıyor yaa fazla geliyor yiyemiyorum
80 kilo olan yok sanırım
ayy roka ve kuzu kulağı bayılırım nerdensin kıss sen ?
bende patates salatası ayran yada yoğurt tabi eşime ekstra tavuk yapıcam.
off olsa da yesek
nerelisiniz canım siz?
bende çok seviyorum yemeği ama işte bünyem yakmıyor yaa fazla geliyor yiyemiyorum
canım ankaraa ıstanbulda yasıyoruz ama annem sagolsun hıssettırmıyor vatanımızdan uzaklıgımızı kurutma bıber dolmalarımı dersın neler nelerrrr ama az bıraz dıyetıme saygı duymaya bana gore hazırlamaya basladı yemeklerı
tokatlıyım canım ankarada oturuyorum sen nerdensin :)
ben daha başlayalı 1 gün oldu sayenizde motivede oluyorum
akşam giderken en azından kahvaltıda yemek için beyaz ekmek yerine başka altarnetifleri deneyeceğim
tam tahıllı ekmek çavdar buğday sizler ne yiyorsunuz
canım ankaraa ıstanbulda yasıyoruz ama annem sagolsun hıssettırmıyor vatanımızdan uzaklıgımızı kurutma bıber dolmalarımı dersın neler nelerrrr ama az bıraz dıyetıme saygı duymaya bana gore hazırlamaya basladı yemeklerı
destek ve yardım cok önemli canım
birzamanlar bende 79 kiloydum şuan 61 ve devam ediyorum
ben genelde cavdar yıyorumm bazen kepek bazende tam bugday hıc farkemıyor beyaz ekmek olmasında
kızlar ben cıkıcam yarın görüşürüz.
benze zamanında beyaz ekmeği keserek ve yürüyüş yaparak 5 kilo vermiştim 4 hafta da
evet hersey bu beyaz gurubunda bıtıyor tuz şeker unnn kesınlıkleeee ınsallah gene verırsın canımmm tam destekkkankarada neredesın bende aslen ankaralıyımm hatta cuma gunu oradayım huhhhu
mercimekli bulgur pilavını bende severim bana da kayınvalidem öğretmişti.
sabahları poça ve açma yemeden kendimi alamıyorum ama onları da kessem kesin gidecek ama evde kahvaltı yapmayı bi düzene sokamadım canım evlenmeden önce çankayadaydım şimdi mamaktayım sen ankaranın neresindensin[/QUOTEk.ören
balgat akrabalar teyzeler dayılar herkes oralardaa bız ıstanbulda yasıyoruzzz... poça açmaaaakesınlıkleeee hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrr bımden kepeklı sandvıc ekmegı al evde peynır domat salat koy ıs yerındede ye en basıtııııı ama poca acma naynnsss
ben aydınlıyım canım aydında oturuyorum.
kuzu kulağı falan diyince acaba egedenmisin dedim
cankekle aynı yerdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?