80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

kızlar kesinlikle 3 beyazdan uzak duruyoruz.

eğer gerçekten zayıflamak istiyorsak fedakarlık yapıcaz.

çünkü baştan gevşek tutarsak sonra daha cok zorlanırız.

kesınlıkle cok dogrudaaa sımdı sen dun kan grubuna gore dıyet demıstın 0 gurubuna sutu yasakdıyor nedenmıs o yaaa zaten gunde 1 bardak lıght ıcıyorum onuda mı kesmem lazımmm anlamadım aslında genelleme bu tur testler ama aklım takıldı

3 dilim mi yemiştim 3.5 mu hatırlayamadım da
beyazlardan uzak durmak lazım ama tamamen kesip her şeyi en ince ayrıntısına kadar sıkarsam gözüm dönüyor maalesef

3 dilim mi yemiştim 3.5 mu hatırlayamadım da
beyazlardan uzak durmak lazım ama tamamen kesip her şeyi en ince ayrıntısına kadar sıkarsam gözüm dönüyor maalesef

arada kacamak yapabılırız bı ogun olabılırmıs gurkan kubılay oyle dıyor

bende uzun zaman sonra sımıt ve açma yıdım oglen :18: ama o tartıda 60 ı görecem baska caresıı yokkk

walla canım ben elimden geldiğince dikkat edicem bakalım nolcak.

kek de yenir ama yememiz lazım bende bırakıcam artık sabahları poça simit yemeyi

canımm sen kesınlıkleee poca sımıtı bırakk kesınlıkleee bırde cıkolata yenılebılır sevıyorsan ben gıbı bıtter al her canın cektıgınde 1 karesını at agzına arısın gıtsın hergun boyle yıyebılırsın

walla canım ben elimden geldiğince dikkat edicem bakalım nolcak.

BENDE OYLEYIMDEE sutu duyunca uzuldum severek ıcıyorumm ve cokta zararlı degıl senden bırsey ıstesem dıyetısyenıne sorar mısın sütün herhangı bır dırencı olurmu vucuda karsı dıyet zamanında yavaslatırmı kılo verımını ?

ben sabahları evde kahvaltı yapıyorum genelde o yüzden poğaça vb çok gözüm dönmüyor da böyle evde bir şeyler yapınca o da bir tek kek yapıyorum abartıyorum düzeltmem lazım

bırakcam canım beyaz ekmeği kesince baya kilo verdim bunlarıda bi kesebilsem gider bi 5 kilo daha inş.

zaten tekrardan kilo almamın sebebi beyaz ekmek yememek diye düşünüyorum

ben bu sefer beyaz ekmeği tamamen hayatımdan çıkarcam
ve su içmeyede dikkat etcem
yani belli bir dönemle sınırlı değil
yaşam tarzı haline gelsin istiyorum
sadece düzenli spor egzersiz adına pek bi şey yapamıyorum

sorarım canımda zaten diyetisyen bana gece yatmadan yarım saat önce bir su bardağı süt içebilirsin dedi.

öğren bakalım nasılmış bekli ona götürürsün benide
bu zayıflama sıkılaşma için ne yapacaksın

tamam canım şunu gönül rahatlığınca söyleyeyim çok temiz.cihazlar yeni ve son çıkanlardan zayıflama ve sıkılaşma cihazı lpg li sistemlerden.lazeri de çok etkiliymiş senin dediğin gibi 3-4 ayda bi gidiliyormuş.

ben öncelikle yürüyüşü alışkanlık haline getirmeliyim.yemeği kestim zaten onda sıkıntı yok yalnız bütün gün işte yorulduğum için erken yatıyorum 10-10 buçuk arası uykum geliyor buna çözüm bulmalıyım.biberiye yağı almıştım geceleri onu süreceğim
bide limon-kahve yapacağım bir ay boyunca 2.ay da kil lapasını yapmayı düşünüyorum.....

hani benim kullandığım krem var demiştim ya içeriğine baktıysanız o da ozon kremi. o yüzden ona 75 lira vermektense 50 liraya o malzemeleri alır kil lapasını yaparım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…