- Konu Sahibi afrikalikezban
-
kızlar kesinlikle 3 beyazdan uzak duruyoruz.
eğer gerçekten zayıflamak istiyorsak fedakarlık yapıcaz.
çünkü baştan gevşek tutarsak sonra daha cok zorlanırız.
hanı sabah 1 dılıme tamam bırkac dılım demıssın =) emınım guzel olmustur ellerıne saglık kekıde sevıyorsan kepeklı undan dene az yaglı vs hergun ogleden sonra kahveyle yersın daha guzel olur bende mesela lıght cıkolata alıyorum ucundan ısıra ısıra 3 gunde bıtırıyorum mavı yesıl varya albenıye benzeyen ondan ..
3 dilim mi yemiştim 3.5 mu hatırlayamadım da
beyazlardan uzak durmak lazım ama tamamen kesip her şeyi en ince ayrıntısına kadar sıkarsam gözüm dönüyor maalesef
3 dilim mi yemiştim 3.5 mu hatırlayamadım da
beyazlardan uzak durmak lazım ama tamamen kesip her şeyi en ince ayrıntısına kadar sıkarsam gözüm dönüyor maalesef
ara öğün
1 tane çikolatalı gofret
1 fincan sade nescafe
kesınlıkle cok dogrudaaa sımdı sen dun kan grubuna gore dıyet demıstın 0 gurubuna sutu yasakdıyornedenmıs o yaaa zaten gunde 1 bardak lıght ıcıyorum onuda mı kesmem lazımmm anlamadım aslında genelleme bu tur testler ama aklım takıldı
kek de yenir ama yememiz lazım bende bırakıcam artık sabahları poça simit yemeyi
walla canım ben elimden geldiğince dikkat edicem bakalım nolcak.
canımm sen kesınlıkleee poca sımıtı bırakk kesınlıkleee bırde cıkolata yenılebılır sevıyorsan ben gıbı bıtter al her canın cektıgınde 1 karesını at agzına arısın gıtsın hergun boyle yıyebılırsın
BENDE OYLEYIMDEE sutu duyunca uzuldumseverek ıcıyorumm ve cokta zararlı degıl senden bırsey ıstesem dıyetısyenıne sorar mısın sütün herhangı bır dırencı olurmu vucuda karsı dıyet zamanında yavaslatırmı kılo verımını ?
benim arkadşımda güzellik salonuna gitti ilk pahalı gelince. hem işe yaramadı hemde mikrop kaptı. hijyenik olmasına dikkaat et canım.
tavsiyen için sağol tatlım .yeni açıldı yeri. gülüm ona güveniyorum her konuda
öğren bakalım nasılmış bekli ona götürürsün benide
bu zayıflama sıkılaşma için ne yapacaksın
püfff akşama ne yapcaz yaaa börülce yemeği mi yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?