- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi afrikalikezban
-
canım lıste derken dıyet lıstesınımı kastedıyorsun ? eger o ıse oyle bırseyı suanlık dusunmedım ramazana az kaldı yarım kalır vs kendımıze ıyı yada kotu gelen seylerı bılıyoruz alıstırma asamamız bu ...
ramazana gırmeden yanı 08/07/2013 kilo bildirimi yapalım dilerseniz .....
sonrasında 22/07/2013 yanı 15 gun sonra bırdaha bıldırım...
sonrasında 12/08/2013 bayram dönüşü pazartesı ne yaptık ne ettilk hersey ortaya cıkar nasıl ?
slm canım oncelıkle hos geldın bu karısımı bende duymustum ama tarcıniğrenç ......... genede pazartesı bı denıcem bunu sendede baya gıtmıs kısa suredekılolar
listeyi ben yapabilirim kızlar. Ama burada herkes yazarsa kim yazdı kim yazmadı karışabilir aynı başlık altında. Haftalık ya da 15 günlük bildirim karar verelim, sonra herkes ö.m. Atsın hem de sürpris olur :)
O zaman kutsal gün pazartesı baslama gunumuz olsun bu 3-4 gunde sızın ısınma evrenız olur kızlar ....
pazartesı hepımız msj atarz sana canım yazarsın haftaya pazar yenılersın ?
gittim eve hemen 1 domates 1 salatalık 1 yeşil biber küçük 1 soğan salata yaptım. ekşili miss gibiydi yanında taze fasulyemi ve yoğurdumu yedim geldim.
Tamam bana uyar ama pazar günü internetim yok pazartesiden pazartesiye yenilerim
tadı pek ii değil ama ilaç gibi düşün ben hatta tam bi çay kaşığıda koymuyorum yarım yada yarımdan biraz fazla okuduğum yazıda 1 haftada 3 kilo dio belki benden daha fazla gitmiştir ama dediğim gibi adetim şuan tartılmak istemiorum.biliosunuz insan vücudu su topluyo. kiloyu çabuk verdiriyo ve yağları erittiği için yoğurdu bırakıncada hemen kilo aldırmıyomuş
NE GUZEL işin evıne yakın o kadar demekkı benımde ev ortamı ofısım o yuzden cok sanslıyım ıstedıgımı dıledıgımı yapabılıyorumm
bende bu sabah itibariyle 79.3 kiloyum beni de alın aranıza :)
aslında uzak işle evimin arası ama ben arabamla gidip geldiğim için 10 dk evde oluyorum.
bizim işyerinde de mutfak falan var ama ben tek bayanım ve erkekler cok pis oluyor tiksiniyorum bazen mutfağa girmeye
bende bu sabah itibariyle 79.3 kiloyum beni de alın aranıza :)
NE GUZEL işin evıne yakın o kadar demekkı benımde ev ortamı ofısım o yuzden cok sanslıyım ıstedıgımı dıledıgımı yapabılıyorumm
bu alttaki imza günlük mü değişiyor tam 9 ay 10 gün yazıyor ya hoş olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?