- Konu Sahibi afrikalikezban
-
Afrikalı diyorum sana hep ama beşka hitap bulamadım hoşuma da gitmiyor diilllMenünü dengeli buldum tibrik ederim
Şimdi gelelim benimkilere;
akşam 1 ufak yemek tabağı fırında türlü
yanında minik bir kase yoğurt
2 dilim e.m. yapımı (ekmek makinesi) ekmek (ince)
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Bu sabah;
1 dilim e.m. ekmek
1 haşlanmış yumurta
tahinli pekmez ( 2 gündür fena dadandım)
1 fincen nanelimonlu yeşilçay
Günaydın kızlardün bu topiğe yazmak bana çok güzel motivasyon oldu, işten arkadaşlar (hadi öğlen lokma alalım yiyelim) diye ısrar etti ama ben reddedebildim
Akşamımı da sıfır kaçamakla bitirdim.
Bu sabah spor yapamadım çünkü akşama eşimle bisikelt sürmeye çıkıcaz. Badminton setimizi de alıp oynamayı planladık. Yaz rehavetinden hiç yapmadığımız şekilde akşamları T.V. izliyoruz. eşimle böyle akşamlaı çıkarsak bu ağır havalarda iyi olur di mi
öncelıkleee gunaydınn dıyeyım canımne sekılde hıtap etmek ıstemıyorsan oyle söyle sorun yok mızahı anlamda aldım o niki spontene gelıstı bır anda ... menünü cok begendım ve kacamak yapmamanda cok guzel ayrıcaaa lokma olayındada sabırlı olmannn cok sevındırdı benı ... iyi olur tabı spor olsunda yuru eklemlerın calıssın ter at atamasanda efor sarfet evde tv karsısında uzanmaktan iyidir
uzun sure sonra ılk kez dun aksam annemle yarım bardak buz gıbı kola ıctım ıcım yanmıstı gızlarrr
bende uc kasık bulgur bı kepce mercımek corbası yıdım yarm kase kadarda en ufak kaselerde ama cacık yıdım ....
sabahta yarım cavdar ekmegı ( tost dılımı ) arasına ufakl bı dılım kasar kydum yıdım
9lu çayımı ıctım... lıtrelık suyumuda aldım calısıomsporu yapamadım ama cok yorulmustmm yurumekten
Kola dışında bir şey görmedim abartmamışsınama cacığı daha fazla yiyebilirdin sorun diil bence
Bence günlük 3 saat yürüyüş yeterli zaten ama karar senin tabi
bende şuanda karışık itki çayımı içiyorum.
sakin bigün bugün .
ve yarın tatil en güzelii
hanımlar uzun süredir ilk defa kendimi bu kadar odakladım. evlendikten sonra ben sadece 2-3 kilo aldım. kilo vermek istiyordum ama hep birşeyler oldu ve istememe rağmen psikolojik savunmaya geçtim. 2014 ocak ayı için hedef koyuyordum hep. ama şimdi Temmuz 2014 hedefi daha rahatlattı sanıyorum beni çok muyluyum
sen tam kaç kıloydun canım
2+1 kahvemi içtim öğlen de dün akşamdan kalma fırında kabaklı yemeğimi yiycem ekmeksiz düşünüyorum, yanına yoğurt yiyecektim ama uykumu getirir diye vazgeçtim. Naapsam :26:
haklısın canımda işte eve gıttıgımde saat 8 oluyor aksam hemende yemek yıyemıyorum yorgunluktan 9da fılan yıyorumm 1e kdrda uyumuyorum soda ıcıyorum aksamları rutın bır adet ... aslında eskıye nazaran yedıklerım devede kulakta ınsanın vıcdanı rahat etmıyor ıstee
lımonata yapabılırsın yanına buz gıbı
bu sabah da dün sabah da tartıldım 81.6 çıktım
hımm yemeği yanıma almıştım ama olabilir aslında, ama olmazsa da 1 dilim ekmekle yerim. Akşam yemeğine bayağı zaman oluyor arada.
Bu arada son günlerde ekmeği nasıl da abarttığımı farketmiştim çok iyi oldu bu iş
Olsun, bir anda her şeyi mükemmel yapamayız ki, vücudumuzu alıştırıyoruz, hem ben kendi açımdan Ramazan'a hazırlık oalrak da görüyorum 2 hafta kaldı.
güzel aramızda 1,60 kg gıbı bır fark var bakalım ne kadar surede aynı hızla kac kılo verıcez
günlük 3 dilimi gecme ben sahsen tost cinsi ekmegı tercıh edıyorum.. her ogun bır dılım yıyorum bazen aksamları yemıyorum bıle ınsan zamanla alısıyor
evet cok az kaldı ramazanıda dort gozle beklıyorum manevi açıdan ozellıkle
Aynen ben de, bu yıl çok güzel geçirmeyi istiyorum. O uzun yaz günlerinde oruç tutabilip manevi hazzına da erişmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?