- Konu Sahibi afrikalikezban
-
tünaydın güzeller sabahtan işyeri çok yoğundu giremedim nasılsınız bakem
ooo ne güzel yorumlar yapılmış
ben akşam közlenmiş patlıcan salatası domates peynir...kahvaltı tarzı bişeyler yedim 1 bardakda ayram içtim
ders çalışırken de bi avuç kiraz yedim
gece soru çözmekten geç yattım haliyle sabah uyuya kalmışım ne spor ne süper bi kahvaltı yok
hemen ayaküstü bi kase nesfiti götürdüm 2 bardakta su içtim çıktım.
saat 10 gibi acıktım bi bardak şekersiz çay ve 2 adet eti form bisküvi
bakalım öğle yemeğinde ne var ?
sendın degıl mı canım muhasebecı olan sırkettesın rahatsın tabi .. evet cumarrtesı calısmamak ılacc gıbı vallahı
güzel aramızda 1,60 kg gıbı bır fark var bakalım ne kadar surede aynı hızla kac kılo verıcez
tünaydın güzeller sabahtan işyeri çok yoğundu giremedim nasılsınız bakem
ooo ne güzel yorumlar yapılmış
ben akşam közlenmiş patlıcan salatası domates peynir...kahvaltı tarzı bişeyler yedim 1 bardakda ayram içtim
ders çalışırken de bi avuç kiraz yedim
gece soru çözmekten geç yattım haliyle sabah uyuya kalmışım ne spor ne süper bi kahvaltı yok
hemen ayaküstü bi kase nesfiti götürdüm 2 bardakta su içtim çıktım.
saat 10 gibi acıktım bi bardak şekersiz çay ve 2 adet eti form bisküvi
bakalım öğle yemeğinde ne var ?
canım liste yapmayı düşünüyormusun bide kilo bildirim günümüz olacak mı
Aylardır şiş ve kabızlıktan muzdaripken şimdi yeşilçay ve dengel ibeslenmeyle barsaklarımın midemin hafiflemesi kadar güzel bşiy yok yaaa :116:
canım lıste derken dıyet lıstesınımı kastedıyorsun ? eger o ıse oyle bırseyı suanlık dusunmedım ramazana az kaldı yarım kalır vs kendımıze ıyı yada kotu gelen seylerı bılıyoruz alıstırma asamamız bu ...
ramazana gırmeden yanı 08/07/2013 kilo bildirimi yapalım dilerseniz .....
sonrasında 22/07/2013 yanı 15 gun sonra bırdaha bıldırım...
sonrasında 12/08/2013 bayram dönüşü pazartesı ne yaptık ne ettilk hersey ortaya cıkar nasıl ?
bendede o şişkınlık coktan gectı vucudum alıstı sımdı dengelı beslenmeyle her ay 4 kılo verebılırım ınsallah yaaaaa
Fakir
kızlar ya bır ıncelermısınız ? önerırmısınız bana acıl lazım cunkııı alacaktım zaten nasıl sıze
canım lıste derken dıyet lıstesınımı kastedıyorsun ? eger o ıse oyle bırseyı suanlık dusunmedım ramazana az kaldı yarım kalır vs kendımıze ıyı yada kotu gelen seylerı bılıyoruz alıstırma asamamız bu ...
ramazana gırmeden yanı 08/07/2013 kilo bildirimi yapalım dilerseniz .....
sonrasında 22/07/2013 yanı 15 gun sonra bırdaha bıldırım...
sonrasında 12/08/2013 bayram dönüşü pazartesı ne yaptık ne ettilk hersey ortaya cıkar nasıl ?
Fakir
kızlar ya bır ıncelermısınız ? önerırmısınız bana acıl lazım cunkııı alacaktım zaten nasıl sıze
bendede o şişkınlık coktan gectı vucudum alıstı sımdı dengelı beslenmeyle her ay 4 kılo verebılırım ınsallah yaaaaa
Ablam fakirin cam olmayan vücut analizli kullanmıştı çokd a memnundu ta ki ufaklıklar haşat edene kadar :)
tatlım senin dediğin gibi de olur her haftada bildirim yapabiliriz
liste diye kasdettiğim kaç kişiyiz boy kilo yaş hedef kilo ve her hafta tarih tarih verdiğimiz kilolardan oluşan bir liste bende bunları diğer gruplarda gördüm fikir sadece isterseniz
slm arkadaşlar ben 1-2 hafta önce katıldım.80 değilim ama 74 kiloyum ve 55 kiloya inmek istiyorum iradem çok zayıf,üzldüğümde yemek yiyen biriyim aburcuburda çok severim son zamanlarda psikolojim iyice bozulmuştu ve yaklaşık 1 hafta önce bi yöntem buldum ve hayatım değişmeye başladı. bu yöntem diet gibi değil 1 kase yağsız yoğurda 1 çay kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığıda tarçın koyup karıştırıyosunuz ana öğünlerden 30-45 dk önce yiyosunuz. bu sizi tok tutuyoaşırı acıkmanızı engelliyo.yemek yiyosunuz ama az yiyosunuz ben mesela sabah yarım simit peynir öğlende kalan yarım simidimi yiyorum akşama canım bişey istemio ama bünyem zayıf düşmesin die meyve yiyorum inanmazsınız 3 günde 74 kilodan 72,300 gr düştüm bugün 1 hafta oldu fakat tartılmak istemiorum cünkü adet oldum bitince tartılıcamdenemenizi tavsiye ederim zararlı bişey yok bu karışımda .yağsız yoğurt direk yağları eritiyo diğer baharatlarda yardımcı oluyomuş birazda sparla desteklerseniz tadından yenmez
nasıl yapicez onu peki :/ herkes alıntı yapıp kılosunu yazıcak bende duzenlıcem mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?