Hepimizi sollucak bu kızya bugün şaka gibi geçti az önce bi sergiye katıldık ama yemek sergisi değişik bi programdı bir sürü eski zamana ait yemek çeşitleri vardı anane tarifleri ya inanır mısın tek lokma yemedim simdi eve geldim çok açım yarım salatalık yedim simdi küçük kase yogurt yiyorum:)
ay canım ya çok mutlu oldum böyle düşünmene ama anca beraber kanca beraber..Hepimizi sollucak bu kız
leslie bacı biraz beklicekCanlarim ben de sabah ılık limonlu suyumu içip iki ceviz yedim ve yürüyüşe çıktım. Tam 90 dk yürüdüm. Bu yüzden bugün Leslie baci yok. Mekik ve dambili da az önce tamamladım, az sonra yemek yiyip günü kapatcam. Sabah eve dönünce tahil gevregimin içine bir avuç badem koyup yedim. Arada bir bardak meyve suyu ictim (sulandirilmis). Öğlen bir orta boy levrek ve mercimek çorbası tukettim. Arada bir bardak süt içtim. Şimdi salata yoğurt yicem.
Ayrıca yarın sabah erkenden köye gideceğim. Kayinbabamlar zeytin hasadı ediyor. Hem onlara yardım edeceğim hem de kendimle annemlere siyah zeytin sececegim. O yüzden yarın Leslie de yürüyüş de yok. Yokuş aşağı yukarı aksama kadar pestilim çıkacak zaten
Canım benim eşim de izmir tireli. Kendim mardinliyim. Tire de oturuyoruz. Zeytinlikler köyde.leslie bacı biraz beklicekseninde günün diyet açısından iyi geçmiş ve proteine geçtigine sevindim canım.. benim kayınpederler bitirdi zeytin hasadını yalovadalar ama bursada zeytinlik :)
Zaten sabah aç karnina on on beş dakika evde dolanip tartılmak en sagliklisi canim.Tartin hep aynı yerde olsun ve aynı kıyafetler camasirlarla tartil4elegance canım biz tartılma günlerini pazardan pazara yapıcaz demi haftalık ? bir de ben en basından beri aç tartılıyorum yanlıs mı yapıyorum acaba şişman psikolojisi ile ?
Ben de izmirliyim aliağadan ama iş nedeniyle başka ildeyiz eşimle o da Yalovalı zaten ismimde 3577 varCanım benim eşim de izmir tireli. Kendim mardinliyim. Tire de oturuyoruz. Zeytinlikler köyde.
Zaten yogun spor programim etsiz yumurtasiz hayatta gitmez.
Doğru yapıyormuşum o Zaman cnm tamamZaten sabah aç karnina on on beş dakika evde dolanip tartılmak en sagliklisi canim.Tartin hep aynı yerde olsun ve aynı kıyafetler camasirlarla tartil
Bende başlıcam. Nette yüzlerce egzersiz videosu var. Olmadı plates yapacam mecburKızlar diyorum ki bende başlayayım basen bacak karın çalışmaya ama nerden ne kadar başlasam bilmiyorum yani kendimi çok sıkmadan yapmak istiyorum.. Fikirleriniz varsa memnun olurum..
Kızlar diyorum ki bende başlayayım basen bacak karın çalışmaya ama nerden ne kadar başlasam bilmiyorum yani kendimi çok sıkmadan yapmak istiyorum.. Fikirleriniz varsa memnun olurum..
Canim Nivea dinamik sabahlar egzersizleri var. 45 dk falan. Ilk zaman yeter de artar bileBen başlangıç olarak 10 arlı set halinde bacak hareketi yaptım mekik kol falan ama çok yapmadım acayip hamlamışım kızlar hele mekik çekerken karnım yandı kıvrandım
Mesela bende öğle yemeği yoktu Can'ım sabah kahvaltıyı 10 gibi yaptığım için 2 de yoğurt, meyve gibi şeylerle geçiştiriyordum akşam yiyordum.. Ama yine de sen yemek yemesen bile ara öğün bişeyler ihmal etme vücut bağışıklığını düşürmesin.. Ya çalışmasam daha düzgün yapacam ama böyle çalısma saatlerine yemekleri ayarlayamıyorum biraz zor oluyor ama bakalım.. Kahvaltıyı erken yaptıgım için öğlen yemekte çorba yoğurt düşünüyorum bakalım duruma göre artıkGünaydın
Bugün beslenme Düzenimi değiştirmeye karar verdim. Öğle yemeğini kaldırıyorum :) biraz böyle denicem. Amacım kalori alımını azaltmak. Deneyen arkadaşlarımdan duydum.kobay gibi olduk valla
Aynen belki salata falan olabilir.Mesela bende öğle yemeği yoktu Can'ım sabah kahvaltıyı 10 gibi yaptığım için 2 de yoğurt, meyve gibi şeylerle geçiştiriyordum akşam yiyordum.. Ama yine de sen yemek yemesen bile ara öğün bişeyler ihmal etme vücut bağışıklığını düşürmesin.. Ya çalışmasam daha düzgün yapacam ama böyle çalısma saatlerine yemekleri ayarlayamıyorum biraz zor oluyor ama bakalım.. Kahvaltıyı erken yaptıgım için öğlen yemekte çorba yoğurt düşünüyorum bakalım duruma göre artık
evvela Günaydın hanımlar. Akşam yemeğini bir tabak salatayla gecistirsen ve erkenden bitirsen öğle yemeğini kaldirmaktan çok daha iyi olacak canım.Günaydın
Bugün beslenme Düzenimi değiştirmeye karar verdim. Öğle yemeğini kaldırıyorum :) biraz böyle denicem. Amacım kalori alımını azaltmak. Deneyen arkadaşlarımdan duydum.kobay gibi olduk valla
Mesela bende öğle yemeği yoktu Can'ım sabah kahvaltıyı 10 gibi yaptığım için 2 de yoğurt, meyve gibi şeylerle geçiştiriyordum akşam yiyordum.. Ama yine de sen yemek yemesen bile ara öğün bişeyler ihmal etme vücut bağışıklığını düşürmesin.. Ya çalışmasam daha düzgün yapacam ama böyle çalısma saatlerine yemekleri ayarlayamıyorum biraz zor oluyor ama bakalım.. Kahvaltıyı erken yaptıgım için öğlen yemekte çorba yoğurt düşünüyorum bakalım duruma göre artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?