Gulicikkkciim günler kısa ya sürekli yiyormuşum gibi geliyor hiç acıkmıyorum ki. Birde ben yiyip yiyip yürüme taraftarıydım önce. Sonra dedim ki kendi kendime ; dünyanın heryerinde insanlar açlıktan ölüyor. Bir lokma bulmak için kmlerce yürüyor.. Bende aç kalmalıyım.. O zaman hem bedenim hem vicdanım rahatlıcak..evvela Günaydın hanımlar. Akşam yemeğini bir tabak salatayla gecistirsen ve erkenden bitirsen öğle yemeğini kaldirmaktan çok daha iyi olacak canım.
Yorumsuz ..Gulicikkkciim günler kısa ya sürekli yiyormuşum gibi geliyor hiç acıkmıyorum ki. Birde ben yiyip yiyip yürüme taraftarıydım önce. Sonra dedim ki kendi kendime ; dünyanın heryerinde insanlar açlıktan ölüyor. Bir lokma bulmak için kmlerce yürüyor.. Bende aç kalmalıyım.. O zaman hem bedenim hem vicdanım rahatlıcak..
Bilmem şuanki ruh Halim böyle..
13.30Sabah
8:30
1 fincan Kayısılı çay
Peynir zeytin
1Haşlama yumurta
1dilim tam buğday ekmeği
15.3013.30
3kuru hurma
Afiyet olsun cnm gayet iyi gidiyorsunKusura bakmayın güzel bayanlar. Bugün buraya pek donemedim. Listem
Sabah
1 muz (sonra 90 dk yuruyus)
2 yumurta
50 gr beyaz peynir (çok değil çünkü ekmek yok ve Kahvaltı altın öğün abartabiliriz)
1 domates 2 salatalık
Ara
Bir bardak süt
Öğlen
3 yağsız dana köfte ve salata
Ara
1 kivi
Aksam
Bit kase yoğurt ve salata
17.10 da yemeği kestim
Şimdiye kadar 2.5 lt su
Yatana kadar 3 olur
1 fincan yeşil çay ve 1 fincan Türk Kahvesi
Dambillarla çalışıldı ve 400 mekik çekildi. 100 de ip atladim
Ne börek mi Canım15.30
1muz+2dilim börek (bu nerden çıktı)
17.30
Yarım tabak yoğurtlu ıspanak
1dilim tam buğday ekmeği
Afiyet olsun canım, hakettinakşam akşam iş yap yorgundum üstüne bir de ders çalıştım karnım acıktı ama en azından şekerli bişeyler istemiyor canım bende biraz antep fıstığı yada bir tane mandalina yemeği düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?