Kızlar ben şöyle diyeyim akşam öğrencisiyim okuldan en erken 11 gibi çıkabiliyorum bugün yol yorgunuydum
sabah
4 dilim beyaz ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez
(Sondu :))
Öğle 1 süt
ara 1 tadımca yer fıstıklı
akşam etiform lifli bisküvi
akşam mercimek çorbası salata
10 da yemeyi kestim
ne giderse kardır artık :/
Bu kahvaltı akşama kadar götürmesede baya tok tutarkızlar bugün işe geç gideceğim için kahvaltımı bu şekilde yaptım ^_^
Bu kahvaltı akşama kadar götürmesede baya tok tutar
Evet 80 kilo çok kilit bi kilo bence. Ya kilonun farkına varıp ibreyi geriye düşürürsün, yada önemsemeyip 90 100 é merdiven dayarsın. Vereceğiz merak etme. sadece kendimize dur demeyi öğrenmeliyiz. Öğrenemezsek ömür boyu şişman ve hasta yaşıcaz. :/
Bişe demedik ama Fazla tabi kız :)ay kızlar fazla geldi inanır mısınız akşamda öyle oldu eskiden ben bunların iki katını yerdimşimdi yarıya düşürdüm yedikten 20 dk sonra çatlıcak gibi oluyorum simdi de öyle
Kaç kilosun canım?Dikkat ettikçe kendimi daha iyi hissetmeye başladım..eşim sürekli bana sen zayıflayamazsın diyor moralimi bozuyor hedefim 60 kg. bi ara 64 e düşmüştüm dikkat etmeyince hemen alıyorum çok sinir bozucu :/
hosgeldin canım.ohooo burda herkes benim hedef kilomda neredeyse
ben de 105.6 yı gördüm en son şu an 99 um ortalama haftada 1-1,5 kilo arası veriyorum... yaza kadar ilk önce 70 kiloyu görmek istiyorum güncel kilo farklı ama hedef aynı herkese kolay gelsin....
Canim sıkmazsak olmicak bu iş. Sabır canım sabir.elmanin yerine muz geçir. Seni daha diri tutar. Dinle beni tatlımKızlar bugün 4. Gün az önceki elmadan sonra bi kan şekeri düşmesi yaşamadım içim ezildi yüzüme al vurdu falan ama istikrarı bozmadım 3 adet ceviz yedim neden böyle oldu acaba sabah ki kahvaltı da iyiydi acaba ara öğün elma yerine yoğurt mu yemeliyim dün böyle olmamıştım çünkü
Gece de kriz geldi mi ayran içHaklısın cnm ama istikrarı bozmadım harici bişey yemedim evdeyim biraz uzandım zaten 6 da eşim gelecek akşam yemeği yiyeceğiz.. Bünye alışana kadar olacak artık böyle şeyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?