80 Kilodan 70 kiloya haydi bakalım ;)

Aramıza hoşgeldin evet bencede şu 4 dilim beyaz ekmek son olsun cnm diğerleri ideal gibi duruyor kahvaltını daha düzenli yapmalısın pekmezle geçiştirme .. Ara öğünlerine yoğurt meyve tarzı şeyler koymaya çalış..

kızlar bugün işe geç gideceğim için kahvaltımı bu şekilde yaptım ^_^

Eklentiler

• 20151221235103.webp
    55 KB · Görüntüleme: 53
aynen kızlar kahvaltım geç saaate geldi ama ara öğünümü mutlaka yicem saat 2, 2.30 gibi yoksa akşama kurt gibi acıkırım ^_^ ara öğünde bir elma yada yoğurt olabilir.. akşama dünden kalan yemeklerimi yicem artık..

kesinlikle poğaçadan iyidir katılıyorum :) ayrıca menemen de 3 kaşık kendi yaptığım menemen konservesi bir yumurta var :) ekmekte köy ekmeği :) çay da da bir şeker attım zaten çayla pek aram yok şekersiz mideme dokunur gibi oldu..

ay kızlar fazla geldi inanır mısınız akşamda öyle oldu eskiden ben bunların iki katını yerdim şimdi yarıya düşürdüm yedikten 20 dk sonra çatlıcak gibi oluyorum simdi de öyle

Şu an tv de bi program izliyorum bi kadın gördüm şişman tabi yargılamıyorum bende şişkoyum kendi kendime onla konuşuyorum zayıfla kız şişko gel bizle diyet yap zayıfla diye diyorum hahahaha

ohooo burda herkes benim hedef kilomda neredeyse
ben de 105.6 yı gördüm en son şu an 99 um ortalama haftada 1-1,5 kilo arası veriyorum... yaza kadar ilk önce 70 kiloyu görmek istiyorum güncel kilo farklı ama hedef aynı herkese kolay gelsin....

Kızlar bugün 4. Gün az önceki elmadan sonra bi kan şekeri düşmesi yaşamadım içim ezildi yüzüme al vurdu falan ama istikrarı bozmadım 3 adet ceviz yedim neden böyle oldu acaba sabah ki kahvaltı da iyiydi acaba ara öğün elma yerine yoğurt mu yemeliyim dün böyle olmamıştım çünkü

hosgeldin canım. 4elegance arkadaş gelsin listeye ekler seni.

Canim sıkmazsak olmicak bu iş. Sabır canım sabir.elmanin yerine muz geçir. Seni daha diri tutar. Dinle beni tatlım

Haklısın cnm ama istikrarı bozmadım harici bişey yemedim evdeyim biraz uzandım zaten 6 da eşim gelecek akşam yemeği yiyeceğiz.. Bünye alışana kadar olacak artık böyle şeyler..

Haklısın cnm ama istikrarı bozmadım harici bişey yemedim evdeyim biraz uzandım zaten 6 da eşim gelecek akşam yemeği yiyeceğiz.. Bünye alışana kadar olacak artık böyle şeyler..
Gece de kriz geldi mi ayran iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…