Canim ben bugun yemeyi 16 da bıraktım. Iste sabah nesfit içine üç ceviz ve portakal suyu taze sıkılmışŞimdilik gece krizi gelmedi şükür cnm bugün işte biraz içim fena oldu anlamadım onu da ama neyse ki akşam yemeğine çok az kaldı.. Sizin menüler neler kızlar bi ben yazmışım herhalde..
99 dan döndüm canım. Şimdi 81.5 idi en son. Diyet tam gaz devam; )Canlaar, bende diyete başladım. Kararlılığınızı görünce gazaa geldim. Doğumdan sonra aldığm kiloları veremiyorum.Benimle aynı durumda olup da başaran eski kilosuna dönen var mııı ?
Süpermiş canım :) Maşallaaah!99 dan döndüm canım. Şimdi 81.5 idi en son. Diyet tam gaz devam; )
Gide gider tatlım. Ama 17.5 kilo sonra anladım ki mesele incelip sıkılasmak. Sen kaç kilosunSüpermiş canım :) Maşallaaah!
Darısı başıma artıkkk
Afiyet şeker olsun canım. Olsun birden çok sıkınca da insan pes edebiliyor. O krizler bir geliyordu Şubat nisan diyetimde; seni anlayabiliyorum. Vücudun diyeti kabullenince kendi kendine zorlamaya baslayacaksin. Olacak400 mekik mi maşallah canım süpersin.. Ben mecbur eşimi bekliyorum kıyamıyorum onu tek bırakmayabugün 4. Günüm bitti çok şükür yemek yedim kendime geldim dün akşamki menümle aynısını yedim bir tabak barbunya 2 3 kasık tavuklu pilav sadece yoğurt yerine yeşillik salatası yedim.. Bakalım yarın ne menü yapsam
Canım akşamki tavuklu pilav için yaklaşık 1 saat eşimle dışarda yürüyüş yaptık bari spor yapmıyorum böyle pilav vs ekstra yiyince yürüyüş yapayım dedim.. Ama yine de kendimi iyi hissediyorum eskiden çok yerdim ben abur cubur ve şeker 4. Günüm artık şekeri beynim kabul etmiyor gibi zararlı diye diye uzak tutuyorum kendimden ıvır zıvırsız 4. Günü bitirdimAfiyet şeker olsun canım. Olsun birden çok sıkınca da insan pes edebiliyor. O krizler bir geliyordu Şubat nisan diyetimde; seni anlayabiliyorum. Vücudun diyeti kabullenince kendi kendine zorlamaya baslayacaksin. Olacak
Mekiklere gelince, meyvesini veriyor. Sezeryanli gobegim adam olmaya başladı. Kollarim da toparliyor. Sıra toto daama bacak boyum kısa olduğu için hep olduğundan daha genişler zaten -_-
Kızlaaaaarr günaydınçok mutluyum az önce pek de istemeyerek gidip tartıldım 79.8 sonra 79.9 geldim yani sonunda 7 yi görebildim ucundan da olsa eşim diyor sevindiği şeye bak 80 den 100 gram aşağı bende dedim ama bi Zaman'lar 83 lerdeydim 7 ye hasret kalmıştım dedim gülüyor
Canım bilmediğimden soruyorum sıvı diyeti detoks diyeti gibi bişey mi sağlığa zararı olmasın aman cnm dikkat et kilo verelim derken sağlığımız bozulmasın..Ayy darısı başıma canım. Ben Bu Sabah sıvı diyetin yedinci günü. Ilk hafta ne kadar gitmiş oldu diye baktım. 80.7 geldi. Sonunda ben de kurtuluyorm 80 den. Hem regl dim bu hafta ama gene iyi gitmiş. Erkekler asla bu duyguyu anlayamaz canım boşver sen kocani duymuyor gibi yap
canım detoks diyeti ve cok sıkı. Normalde tahıl gevreği yok yiyorum. Protein de yok ama ben hergün protein tuketecegim artık bir hafta dolduğu için. Bugün balikla başlıyorum. Normalde dört hafta etsin ve tahilsiz gidiyor bu diyet ama dediğin gibi sagligimdan olmicamCanım bilmediğimden soruyorum sıvı diyeti detoks diyeti gibi bişey mi sağlığa zararı olmasın aman cnm dikkat et kilo verelim derken sağlığımız bozulmasın..
Kolay gelsin canimMerhaba kızlar
Özledim sizi :) canlarım :)
Dün diyet namına özel hiçbişey yapamadım. Misafirim uzaktan gelmişti. Burada kaldılar. Az önce gittiler..
Çok işim var. Temizlik ütü vs vs
Yarın eski halime dönerim bugün temizlik yapıp dinlenmeyi düşünüyorum..
Bu arada misafirim kereviz avakado ve kırmızı pancarda getirmiş.. Çok faydalı olduğunu duymuştum ama farklı tariflerle güzel menüler oluşturabilirim.
Ama.. Önce temizlik...
Duygucum çok güzel gidiyorsun Devam canımAz önce ara öğün saatim geldi acıktım biraz ama kurumdan ayrılamadığım için yanımda fındık vardı kızlar tam bir avuç olmasa da onu yedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?