Saat 10buçuk oldu zaten Öğle Yemeği yersin artık. Acıkmazsın.Kızlar yarım poğaça, zeytin,peynir, şekersiz çay içtim bakalım ne kadar tok kalkcam
Aynen kurutuluş meyveleri hergün değiştire bilirsin ceviz fındık badem hepsi olur sadece şeker orani yüksek olanları birbiriyle karıştırmamak lazım tarçında kan şekerini dengeliyor zatenBende şöyle yapim diyordum. Sade yulaf ezmesi içine ;
1 kuru kayısı
1kuru incir
Toz tarçın
Ceviz ekleyip tüketsem diyordum
Biraz önce eşim aradı geçem hafta spor malzemeleri satan bir siteden kendıme 38 beden tayt arkadaşlarımın gazına gelip S beden tshrt aldım eve getirmesini bekliyorum eşimin deniyince yazarım içine sıgabılecek miyim bilmiyorum :) çok heyecanlandım eşim 60 kilo onun tshrt içine girebiliyorum ama kadın erkek fark ediyor tabi kiM beden dedin beni can evimden vurdun.Bende istiyorum bendeeeee
İnşallah sığarsın canım bende xl ya da xxl giyiyorum pantolon da 46 beden bazen olmadığı da oluyorBiraz önce eşim aradı geçem hafta spor malzemeleri satan bir siteden kendıme 38 beden tayt arkadaşlarımın gazına gelip S beden tshrt aldım eve getirmesini bekliyorum eşimin deniyince yazarım içine sıgabılecek miyim bilmiyorum :) çok heyecanlandım eşim 60 kilo onun tshrt içine girebiliyorum ama kadın erkek fark ediyor tabi ki
Bende 44 XLİnşallah sığarsın canım bende xl ya da xxl giyiyorum pantolon da 46 beden bazen olmadığı da oluyor
168 canımBoyun kaç cnm4elegance ?
Ben Öğle Yemeğinde lahana yicem akşamı bilmiyorum henüz. Sabahda Müsli yemiştim.Ee simdi aksama ne yiyelim menüleriniz neler kızlar ? Kabak yemeği mi yapsam acaba yanına yoğurt falan siz ne düşünüyorsunuz ? Ama önce eşime tavuklu pilav yapmam lazım çok seviyor ama benim yememem lazım tabi ki..
İnşlh.38 beden pantolonum var onun içine sıga biliyorum rahat bir şekilde aslında 68 kiloyuum ama görenler 65 63 kilosundur diyolar spordan dolayı sanırım 2 ayda 69.5 santım inceldim sanırım kilo veremiyorum ama sakılaşıyorum ondan daha ince görünüyorumİnşallah sığarsın canım bende xl ya da xxl giyiyorum pantolon da 46 beden bazen olmadığı da oluyor
Canim sabah bir avuç ceviz, iki yumurta, bol bol yeşillik, Domates salatalik (mevsimi değil en iyisi yeşillik gerci). Bir iki kaşık lor (kalorisi dusuk) yanına da bir dilim çavdar tuket. Seni epey doyuracaktir. Hem kahvaltı altın öğün zengin olsun. Ara öğünler için de yanına muz elma falan al birer tane.Artık kahvaltımı yapıp işe gelicem sadece ara öğün getiririm yanımda diğer türlü böyle zor olacak..
Canim sıvı diyetinden önce muz tuketiyordum her gün. Kilo da verebildim hem çoğu yağdan. Kontrollü bir diyette muz çok sakıncalı bir meyve değil. Aksine spor öncesi inanılmaz tok tutuyor ve enerjisi yüksek.Aynen cnm ama yumurta dokunabiliyor biraz safram da sıkıntı var yumurta yoruyor sanırım.. Ama diğerlerimi uygulayabilirim.. Ara öğün olarak elma,mandalina,yoğurt düşünüyorum ya da baska bişeyler de olabilir mesela salatalık.. Ama muz incir şeker oranı yüksek uzak durmayı düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?