80 Kilodan 70 kiloya haydi bakalım ;)

Artık kahvaltımı yapıp işe gelicem sadece ara öğün getiririm yanımda diğer türlü böyle zor olacak..

Bende şöyle yapim diyordum. Sade yulaf ezmesi içine ;
1 kuru kayısı
1kuru incir
Toz tarçın
Ceviz ekleyip tüketsem diyordum
Aynen kurutuluş meyveleri hergün değiştire bilirsin ceviz fındık badem hepsi olur sadece şeker orani yüksek olanları birbiriyle karıştırmamak lazım tarçında kan şekerini dengeliyor zaten

M beden dedin beni can evimden vurdun .Bende istiyorum bendeeeee
Biraz önce eşim aradı geçem hafta spor malzemeleri satan bir siteden kendıme 38 beden tayt arkadaşlarımın gazına gelip S beden tshrt aldım eve getirmesini bekliyorum eşimin deniyince yazarım içine sıgabılecek miyim bilmiyorum :) çok heyecanlandım eşim 60 kilo onun tshrt içine girebiliyorum ama kadın erkek fark ediyor tabi ki

İnşallah sığarsın canım bende xl ya da xxl giyiyorum pantolon da 46 beden bazen olmadığı da oluyor

Kilo dün sabah 81.3 dü boyumda 1.74 1.75 gibi o yüzden iri yapılıyım tek şikayetim basenlerim enine geniş tabi pantolonlar dar oluyor en azından 70 e inersem hem sağlık için iyi hem pantolonlar olur artık bende rahatlarım..

Ee simdi aksama ne yiyelim menüleriniz neler kızlar ? Kabak yemeği mi yapsam acaba yanına yoğurt falan siz ne düşünüyorsunuz ? Ama önce eşime tavuklu pilav yapmam lazım çok seviyor ama benim yememem lazım tabi ki..

Ben Öğle Yemeğinde lahana yicem akşamı bilmiyorum henüz. Sabahda Müsli yemiştim.
Kabak güzel olur. Çok sıkı diyet yapmıyorsan yanına bulgur pilavı yap kendine. 3 4 kaşık tabi :)

İnşallah sığarsın canım bende xl ya da xxl giyiyorum pantolon da 46 beden bazen olmadığı da oluyor
İnşlh.38 beden pantolonum var onun içine sıga biliyorum rahat bir şekilde aslında 68 kiloyuum ama görenler 65 63 kilosundur diyolar spordan dolayı sanırım 2 ayda 69.5 santım inceldim sanırım kilo veremiyorum ama sakılaşıyorum ondan daha ince görünüyorum

Kızlar böle bişey olabilir ama ekmek düşünmüyorum ben.. Koyu kıvam cacık olabilir..

Eklentiler

• image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 36
Belki bu da olabilir eşim de sevebilir bunu yanına onun için tavuklu pilav yapabilirim..

Eklentiler

• image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 37
Bulgur yaptıgım günler tabi yemeği düşünüyorum cnm ama eşim bulgur pilavı çok da sevmiyor onun derdi tavuklu lezzetli bi pirinç pilavı ama bana yasaaaakkk.. çünkü mantıklı düşünüyorum yemezsem ölmem keza yokluğu da vücutta sağlık problemi yaratmıyordur diye düşünüyorum

Artık kahvaltımı yapıp işe gelicem sadece ara öğün getiririm yanımda diğer türlü böyle zor olacak..
Canim sabah bir avuç ceviz, iki yumurta, bol bol yeşillik, Domates salatalik (mevsimi değil en iyisi yeşillik gerci). Bir iki kaşık lor (kalorisi dusuk) yanına da bir dilim çavdar tuket. Seni epey doyuracaktir. Hem kahvaltı altın öğün zengin olsun. Ara öğünler için de yanına muz elma falan al birer tane.

Aynen cnm ama yumurta dokunabiliyor biraz safram da sıkıntı var yumurta yoruyor sanırım.. Ama diğerlerimi uygulayabilirim.. Ara öğün olarak elma,mandalina,yoğurt düşünüyorum ya da baska bişeyler de olabilir mesela salatalık.. Ama muz incir şeker oranı yüksek uzak durmayı düşünüyorum..

Canim sıvı diyetinden önce muz tuketiyordum her gün. Kilo da verebildim hem çoğu yağdan. Kontrollü bir diyette muz çok sakıncalı bir meyve değil. Aksine spor öncesi inanılmaz tok tutuyor ve enerjisi yüksek.
Yumurta yerine kızların dediği gibi yulaf ezmesine kuru meyve deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…