- 10 Ekim 2013
- 65
- 33
- 88
Hoşgeldin canım. Tabiki katılabilirsin. Senide listeye ekliyorumKızlar merhaba :) bende 82 83 arasındaydım en son katılabilir miyim?:)
BencedeBiz var yaa iyi bir takım olduk aslında. Iyi ki varsınız hanimlar; biz bu işi birlikte basaracagiz
Benimki de öyle giciklik ediyordu. Bir hafta on gün derken pes ettiKesinlikle cnm katılıyorum devamlı olsun insallah.. Bugün 3. Günüm bitti Hamd olsun.. Eşim öğrendi diyor bi haftaya normale dönersin hahaha kızlar bırakmayın beni vallahi tek başıma kalsam hayatta devam edemem sırf burda yazmanın sorumluluğu var diye de ona göre yiyorum hep
Ama çok azKızlar şekersiz ekinezya çayım, biraz Antep fıstığı az çekirdek iyi herhalde tv karşısında
Gözün aydın ne mutlu. Senin adına sevindik. :)Oh be sonunda geldı aldıklarım ve sıgdım içine S beden tshrt gayet iyi durdu bir iki kilo daha verirsem bol bile durabılır altı zaten oldu bugün yine anladım ki zayıflamak değil incelmek önemliymiş kızlar
Belkıde dediğiniz ama tam tersi olamı önce incelme sonra kilo verılmelı ama tabı kı tartıdan eksilmeler görmek pahabiçilemez canım :)Gözün aydın ne mutlu. Senin adına sevindik. :)
İncelmek de önemlide ben tartıda eksileri görmeden yanayım canım. İncelme 2. Plan da.Bende spor yaparken ay aşkım bak belim gitti, şuram buram gitti dediğimde kaç kilo oldun diyordu eşim. Belkide ondan böyle düşünüyorum bilmiyorum.. 
Neyse bu saatten sonra bişey yemeyin artık
Hepinize iyi geceler..
Yarında misafirim var. Telefon açtı bana yaşpasta ve su böreği yapmış gelirken getirecekmiş.Ama ben diyete başladım dedim getirme dedim. Yok haftada bi gün diyete ara ver diyor. Kesinlikle eksileri göremem yersem kiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?