80 Kilodan 70 kiloya haydi bakalım ;)

Oh be sonunda geldı aldıklarım ve sıgdım içine S beden tshrt gayet iyi durdu bir iki kilo daha verirsem bol bile durabılır altı zaten oldu bugün yine anladım ki zayıflamak değil incelmek önemliymiş kızlar

kızlar bende gün boyu menümü söylüyorum:

sabah : yarım poğaça,zeytin,peynir,şekersiz çay. (saat 10 gibiydi sanırım)

öğle : 200 gr yoğurt (saat 2 gibi)

akşam : bir çorba kasesi kıymalı barbunya, eşime yaptığım tavuklu pilava dayanamadım 2-3 kaşık yedim, yoğurt, turşu biber :)

bir saat sonra da bir adet mandalina planım var ^_^ :)

Sabah
Beyaz çay
Sütlü Müsli

Öğle
Lahana Haşlama
Yağsız yoğurt

Ara
Mandalina
Yarım kase sütlü Müsli

Akşam
Öğleden kalan lahana
1bardak ayran

Yarım muz yarım elma

Kesinlikle cnm katılıyorum devamlı olsun insallah.. Bugün 3. Günüm bitti Hamd olsun.. Eşim öğrendi diyor bi haftaya normale dönersin hahaha kızlar bırakmayın beni vallahi tek başıma kalsam hayatta devam edemem sırf burda yazmanın sorumluluğu var diye de ona göre yiyorum hep

Benimki de öyle giciklik ediyordu. Bir hafta on gün derken pes etti şaka maka yarın bir ay tastamam. Yolu yariladim sayilir. Cunku benim en onemli zamanim ilk iki ay. Sonrasi geliyor zaten. Transa bagliyorum. Ayy hadi insallah.Bırakmak yok

Az yedim cnm gerçekten zaten küçük kaseye koymuştum azcık yedim geri çekildim eşim için bir sürü atıştırmalık çıkardım bir tane bile yemedim :)

Gözün aydın ne mutlu. Senin adına sevindik. :)
İncelmek de önemlide ben tartıda eksileri görmeden yanayım canım. İncelme 2. Plan da.Bende spor yaparken ay aşkım bak belim gitti, şuram buram gitti dediğimde kaç kilo oldun diyordu eşim. Belkide ondan böyle düşünüyorum bilmiyorum.. 

Neyse bu saatten sonra bişey yemeyin artık

Hepinize iyi geceler..

Yarında misafirim var. Telefon açtı bana yaşpasta ve su böreği yapmış gelirken getirecekmiş .Ama ben diyete başladım dedim getirme dedim. Yok haftada bi gün diyete ara ver diyor. Kesinlikle eksileri göremem yersem kiiiiiii

Belkıde dediğiniz ama tam tersi olamı önce incelme sonra kilo verılmelı ama tabı kı tartıdan eksilmeler görmek pahabiçilemez canım :)

Cnm yine sen bilirsin çayı şekersiz iç akşamı geçiştirirsin, bir de bir dilimden fazla yeme hatta1 dilimi 2 ye böl tabakta çok görünsün ya da börekten ye ama pasta daha tehlike çünkü diyette karbonhidratta gerekliymiş ama şeker olarak pat zararlı Allah sabır güç verdim arkadaşım..

Kızlar ben şöyle diyeyim akşam öğrencisiyim okuldan en erken 11 gibi çıkabiliyorum bugün yol yorgunuydum
sabah
4 dilim beyaz ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez
(Sondu :))
Öğle 1 süt
ara 1 tadımca yer fıstıklı
akşam etiform lifli bisküvi
akşam mercimek çorbası salata
10 da yemeyi kestim
ne giderse kardır artık :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…