- Konu Sahibi withoutlove
-
Kizlar merhaba benimdr boyum 1.68 kilom 84universiteye hazirlik ve universite hayatindan dolayi epeyce kilo aldim okula baslayinca 65 kiloydum neyse çeşitli zayiflama haplari yarim kalmış diyetlerden sonra artik yeter dedim ve bugün itibariyle 2 gündür diyet yapiyorm ve eylül ďe düğünüm var hedefim 64 . Yani tam 20 kilo birbirimize destek olalim ve su kilolardan kurtulalim
Merhabalar bende diyete başladım 84 kilo yum ve daha çok gencim o Yüzden sıkı bir diyete girdim size Katılmak isterim
Hosgeldin nevin:)
Bugün 2 lt su ve 1 lt bitki Çayı ictim .mekik cektim hareket yaptim :) ama 4 tane un kurabiyesi yedim küçüktuler ama
bende yarin basliyorm insallah arkadaslar hepimize kolay gelsin kilom su an 82.5Aynen ilk hafta çok gidiyor sonraki haftalar azalıyor. Bir aya 80in altına insem başka bişey istememBu arada bugün kilo bildirimi günüm. 86.5 ile başladım bakalım. Haftaya cuma inş 83 falan olurum.
Hoşbuldum ben sabah sadece Çay ve su içiyorum Öğlen bir yemek ekmeksiz akşam da salata aralarda meyva ya da azıcık kuru yemiş ha birde günde en az bir saat pilates işe yaradı iki kilo verdimHosgeldin nevin:)
Bugün 2 lt su ve 1 lt bitki Çayı ictim .mekik cektim hareket yaptim :) ama 4 tane un kurabiyesi yedim küçüktuler ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?