80 le başlıyorum

2 dilim ekmek, yanında kahvaltılık bişeyler yedim.. biraz kaçırdım ama sayılmaz o :)
Şimdi spor yapma vakti!
Yatmadan önce 3 kaşık yoğurda, limon ve pul biber ekleyip yiyeceğim..

Herkese iyi aksamlar bugun misafirlikteydim sabah 2 adet etimek peynir sekersiz cay
Tam ogle yemegi saatimde masallah kuzenim dokturmus ama ben 2 sekersiz cay 3 adet kivircik esliginde mercimek koftesi 1 adet galeta ve2 kasik yogurtlu eriste aldim ara ogun saatimde turk kahvesi ve ince kucuk bi dilim kek yedim eve geldigimde saat 7 ydi 3 kasik sebze yemegi yedim 9 bardak su ictim az oncede yogurt kurumu yaptim yarin pirasayla gecistirip spora vercem kendimi :)

İyi geceler kizlar cok fena grip oldum kizimda hasta bogazlari sismis ateslendi neyseki daha iyi
Bugun hic cnm bisey istemedi koca gun yogurt mandalina ve suyla geçirdim
Spor yok malasef evde takili kaldim hastaliklardan dolayı
Ctesi tarti gununden sonra diyetimi degistrmeyi düşünüyorum bu hafta cok sagliksiz beslendim cok dusuk kalorili yani
Beslenme seklimi degstrip spor sart olmali bnm icin kafaya koydum kizim kendine gelsin kendime 1 ay verdim spor için oncelik hedef kasim sonu tabi sonrası yılbaşı inşallah
Ama bu haftayi unutmayalim tabi
Hmm arada detoks felanda uygulamayi dusunuyom

Bugunde oyle olsun papatya cim önemli olan diyete tam gaz devam ben artık bi yere gidince bastan soluyorum hazırlık yapmayin diyetteyim diye sadece limonlu çay veya suyla gecistiriyom bi dahakine yanıma diyet kraker felan var ya onlarida yanımda tasicam inanki

Günaydın kızlar
Sabaha 3 kuru kayısı ve 2 bardak ılık su ile başladım birazdan 1dilim ekmek ve 1 dilim peynir yiyeceğim

Geçmiş olsun canım, dediğin gibi daha sağlıklı beslenmelisin çünkü küçük bir bebeğin var.
Halsiz kalır, hasta olup yatarsan miniğinle kim ilgilenebilir senin gibi

Akşamları nedense hep birkaç lokma , hadi yalan söylemeyeyim doyasıya yiyip içesim geliyor.

Bana da oluyor bu gözümün önünden cipsler, çikolatalar geçiyor..
Sonra göbeğime bakıp, tüm gün içtiğim su ve yeşil çayı, yediklerime dikkat edişimi düşünüyorum ve diren diyorum kendime

Bence gayet iradeli davranmışsın papatya saygı duydum onca şeye rağmen çok az yemissin öğlen

günaydın bayanlar erkenciyiz bu gün bu demek oluyor iyice ısındık diyete.
nilay20 sanada kızınada Allahtan şifalar diliyorum çeçmiş olsun canım.bu denemde vücut direnci için beslenme çok önemli protein ağırlıklı beslenmek ve bol c vitamini gerekli heleki sen sporda yapıyorsun protein şart.
aklı kaçamaklarda kalanlarbi kitapta okumuştum eğer sabah kahvaltısını iyi yapmamışsak özellikle akşam 19 da ki kurt gibi acıkmamıza sebep olurmuş bu besinlerin sindirimiyle alakalıymış evde kitaba bakar tekrar net bilgi yazarım ama benim ordan çıkardığım sonuç gündüz iyi beslenerek tabi doğru gıdalarla akşam az acıkacagız

sabah:3 bardak su
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
salatalık, domates,dereotu, maydanoz, roka

Çok geçmiş olsun nilaycim dikkat et kendine ve prensesine. Bağışıklığın düşmüş olmasın beslenme şeklinden dolayı, bi gözden geçir istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…