Bugunde oyle olsun papatya cim önemli olan diyete tam gaz devam ben artık bi yere gidince bastan soluyorum hazırlık yapmayin diyetteyim diye sadece limonlu çay veya suyla gecistiriyom bi dahakine yanıma diyet kraker felan var ya onlarida yanımda tasicam inankiHerkese iyi aksamlar bugun misafirlikteydim sabah 2 adet etimek peynir sekersiz cay
Tam ogle yemegi saatimde masallah kuzenim dokturmus ama ben 2 sekersiz cay 3 adet kivircik esliginde mercimek koftesi 1 adet galeta ve2 kasik yogurtlu eriste aldim ara ogun saatimde turk kahvesi ve ince kucuk bi dilim kek yedimeve geldigimde saat 7 ydi 3 kasik sebze yemegi yedim 9 bardak su ictim az oncede yogurt kurumu yaptim yarin pirasayla gecistirip spora vercem kendimi :)
İyi geceler kizlar cok fena grip oldum kizimda hasta bogazlari sismis ateslendi neyseki daha iyi
Bugun hic cnm bisey istemedi koca gun yogurt mandalina ve suyla geçirdim
Spor yok malasef evde takili kaldim hastaliklardan dolayı
Ctesi tarti gununden sonra diyetimi degistrmeyi düşünüyorum bu hafta cok sagliksiz beslendim cok dusuk kalorili yani
Beslenme seklimi degstrip spor sart olmali bnm icin kafaya koydum kizim kendine gelsin kendime 1 ay verdim spor için oncelik hedef kasim sonu tabi sonrası yılbaşı inşallah
Ama bu haftayi unutmayalim tabi
Hmm arada detoks felanda uygulamayi dusunuyom
Akşamları nedense hep birkaç lokma , hadi yalan söylemeyeyim doyasıya yiyip içesim geliyor.
Bence gayet iradeli davranmışsın papatyaHerkese iyi aksamlar bugun misafirlikteydim sabah 2 adet etimek peynir sekersiz cay
Tam ogle yemegi saatimde masallah kuzenim dokturmus ama ben 2 sekersiz cay 3 adet kivircik esliginde mercimek koftesi 1 adet galeta ve2 kasik yogurtlu eriste aldim ara ogun saatimde turk kahvesi ve ince kucuk bi dilim kek yedimeve geldigimde saat 7 ydi 3 kasik sebze yemegi yedim 9 bardak su ictim az oncede yogurt kurumu yaptim yarin pirasayla gecistirip spora vercem kendimi :)
Çok geçmiş olsun nilaycimİyi geceler kizlar cok fena grip oldum kizimda hasta bogazlari sismis ateslendi neyseki daha iyi
Bugun hic cnm bisey istemedi koca gun yogurt mandalina ve suyla geçirdim
Spor yok malasef evde takili kaldim hastaliklardan dolayı
Ctesi tarti gununden sonra diyetimi degistrmeyi düşünüyorum bu hafta cok sagliksiz beslendim cok dusuk kalorili yani
Beslenme seklimi degstrip spor sart olmali bnm icin kafaya koydum kizim kendine gelsin kendime 1 ay verdim spor için oncelik hedef kasim sonu tabi sonrası yılbaşı inşallah
Ama bu haftayi unutmayalim tabi
Hmm arada detoks felanda uygulamayi dusunuyom
Ahh Fatally benim deAkşamları nedense hep birkaç lokma , hadi yalan söylemeyeyim doyasıya yiyip içesim geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?