80 le başlıyorum

Benim tartılma günüm cumartesi kilo bildirimimide cumartesi yaparım daha önce diyetisyen gittiğimde çalıştığından dolayı cumartesi giderdim yanı bu bende bir alışkanlık burada kural yok kimse kimseye uymak zorunda değil isteyen istediği gin kilo bildirebilir.

Tarti gununu ortak bi gun bulsak daha iyi olur derim kizlar
Bana hergun uyar ama karmasa olmaz ayni gun olursa
Ctesi alisveris gunumuz olucak il disina cikicaz sabahinda hmn tartilip bildirim yaparim olduki aksam yaparim
Tabi sizede uyarsa :)
Yeni arkadaslarda gelmis o zamana kadar listemizde olusur super olur yani
Menume gelince
2 yumurta ve domates aksam ispanak ve salata ara ogunum yok bol su ve yesilcay

Bence de ortak bir gün olması daha iyi olur, o zaman genele cumartesi uyuyorsa ben de cumartesiye uyarım.

Selamlar eve gelir gelmez tartıldım şuan 80.9 kiloyum hedefim 78 olmak ay sonuna kadar :)

Akşam yemeği olarak 1 kepçe mercimek çorbası, 6 kaşık pırasa, 1 kase yoğurt yedim..

Birazdan spor yapıcam

Selamlar eve gelir gelmez tartıldım şuan 80.9 kiloyum hedefim 78 olmak ay sonuna kadar :)

Akşam yemeği olarak 1 kepçe mercimek çorbası, 6 kaşık pırasa, 1 kase yoğurt yedim..

Birazdan spor yapıcam
Kilolarimiz yakınmIş Şubat10 , kaç yasindasin, boyun kaç merak ettim.

Ara öğünde:
2fincan 5i bi arada çay
1elma
Sonunda 20 dakikada olsa egzersiz yaptim

Dün gece yatmadan yarım saat önce 3 kaşık yoğurt + Yarım Limon suyu + 1 çay kaşığı pul biber üçlüsünü karıştırıp yedim.. İlk defa denedim, ekşimiş yoğurt gibiydi..

Bu sabah 1 dilim kepek ekmeği ve 3 siyah zeytin yedim ardından da 1 fincan yeşil çay içtim.

Şimdi su içmeye başlıyorum

Sabah 1 bardak limonlu sıcak su içtim, bir elma yedim
Öğlene kadar fırsat buldukça yeşil çay içeceğim.

günaydın herkese
sabah menüm:
1 bardak ılık su
yarım haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
domates, salatalık, roka, dereotu, maydanoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…