80 le başlıyorum

Berina biraz az değil mi yediklerin yani acikmiyor musun? Ben öğlen çok az yedigimde akşam çok acikmis oluyorum ve daha çok yiyorum
sabah kahvaltımı iyi yapıyorum.küçük bir ilçede çalışıyorum gidiş geliş yapıyorum önceleri yemek yediğimiz yer kapandı seçenek olarak dürüm yada evden hazırlayacağım önceleri evden salata tavuk hazırlayıp getiriyordum ama sabah ancak kahvaltı çocukları hazırlama derken en pratik bu oldu.öğleden sonra ki öğünde cevizde yemeye çalışıyorum.

sabahtan bu yana toplamda 2,5 litre su içtim

Ara öğün; 1 elma ve 1 mandalina yiyeceğim şimdi..

ara öğün:
1 elma
1 fincan yeşil çay
2gün kurusu
2 ceviz

İyi dilekleriniz icin kizim ve ben çok tesekkur ediyoruz iyiki varsınız :)
Bugun kendime dinlenme izni verdim bnm gribim biraz ağır geciyo malasef
Yrn alışveriş ve gezi işi de yattı
Neyse bugün güzel beslendim
Sabah yarım simit,peynir,zeytin ve büyük çay akşamda 1 lahmacun bol yeşillik
Akşam ymk yapamadigim için hazır yedik şimdi yeşilçay içiyorum mandalina bol yiyorum gece bile yedim yani
Evet yrn tartı günümüz hepimizin yüzü gülsün inşallah :)

Kizlaar spor konusunda karar veremedim şöyle 1 ay düzenli yapsam oh mis gibi olcak
Şu an araştırma içindeyim olmadı evdeki kondisyon bisikletiyle devam ederim

Kizlaar spor konusunda karar veremedim şöyle 1 ay düzenli yapsam oh mis gibi olcak
Şu an araştırma içindeyim olmadı evdeki kondisyon bisikletiyle devam ederim
Boş durmaktansa evdeki bisikletini kullan canım, her zaman hiç birşey yapmamaktan daha iyidir ama imkanın varsa spor salonu çok daha verimli olur

Boş durmaktansa evdeki bisikletini kullan canım, her zaman hiç birşey yapmamaktan daha iyidir ama imkanın varsa spor salonu çok daha verimli olur
Spor salonuna imkanım var subat cim
Malasef burda bayanlara yok
En iyisi kondisyon bisikleti iyi de terletiyo

Akşam :biraz kacirdim sayılır misafirim vardı hazırda yemek yoktu kahvaltılık hazırladık patatesli yumurta, domates sosu falan az yemeye çalıştım ama ekmek fazla oldu galiba.
Haftasonu misafirin var yemeye lahana saracagim çokta severim inşallah kacirmam

Ben de akşam ekmeği biraz kaçırdım galiba, et sote vardı.

Günaydın herkese bol keyifli bir haftasonu diliyorum.
Küçük kızımın sayesinde erkenciyiz
Birazdan tartilip kilo bildirimi yapacağım
Boool Eksi ler olsun

Günaydın kızlar
Dün akşam eşimle yemeğe çıktık.. Bende biraz kaçamak yaptım tartılmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…