Canım ne zamandır ip atlıyorsun? Faydasını gördün mü?Ara öğünümü yaptım çeyrek ayva yedim 100 kerede ip atladım sabahta 20 dk yürüyüş yapmıştım 400 tane ipim kaldı
Ben bu hafta başladım daha önce koş yürü koş yürü yapıyordum koşu bandında onun faydasını çok görmüştüm yürüme bandından sıkılınca ipe sardım ama haftaya onada başlarımCanım ne zamandır ip atlıyorsun? Faydasını gördün mü?
Berina biraz az değil mi yediklerin yani acikmiyor musun? Ben öğlen çok az yedigimde akşam çok acikmis oluyorum ve daha çok yiyorumöğlen:
süt+nesfit
1 elma
sabah kahvaltımı iyi yapıyorum.küçük bir ilçede çalışıyorum gidiş geliş yapıyorum önceleri yemek yediğimiz yer kapandı seçenek olarak dürüm yada evden hazırlayacağım önceleri evden salata tavuk hazırlayıp getiriyordum ama sabah ancak kahvaltı çocukları hazırlama derken en pratik bu oldu.öğleden sonra ki öğünde cevizde yemeye çalışıyorum.Berina biraz az değil mi yediklerin yani acikmiyor musun? Ben öğlen çok az yedigimde akşam çok acikmis oluyorum ve daha çok yiyorum
Boş durmaktansa evdeki bisikletini kullan canım, her zaman hiç birşey yapmamaktan daha iyidir ama imkanın varsa spor salonu çok daha verimli olurKizlaar spor konusunda karar veremedim şöyle 1 ay düzenli yapsam oh mis gibi olcak
Şu an araştırma içindeyim olmadı evdeki kondisyon bisikletiyle devam ederim
Spor salonuna imkanım var subat cimBoş durmaktansa evdeki bisikletini kullan canım, her zaman hiç birşey yapmamaktan daha iyidir ama imkanın varsa spor salonu çok daha verimli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?