80 le başlıyorum

Kizlar bence bu hafta iyi bi baslangic yaptik
Bnde bugun evde kalmaktan sikildim 've anneme gittim kizimi uyutup tempolu yuruyus yaptim tam 1 saat birazda carsida gezdik

Slm kızlar bugünki listemi yazıyorum
Kahvaltı 2 etimek peynir ve şekersiz çay 1 tanede kuru incir
Ara öğün sekersız türk kahvesi
Öğlen z.yaglı pırasa ve yoğurt
Ara öğün yarım nar
Akşam yağı ayıklanmış 1 adet tavuk pirzola yoğurtlu kereviz ve avuç içi kadar lavaş
Bundan sonra 3 bardak suyum var onu içerim yığurt kürümüde ypar bititirim
300 Kere ip atladım 200 daha atlarım

Kizlar bence bu hafta iyi bi baslangic yaptik
Bnde bugun evde kalmaktan sikildim 've anneme gittim kizimi uyutup tempolu yuruyus yaptim tam 1 saat birazda carsida gezdik
Bencede iyi bir başlangıç oldu .liste konusunda pazartesi zaman ayırıp yapmaya çalışacağım. Evdeyken telefonla kolay olmuyor iş yerinde masaüstünden halletmeye çalışacağım

Iyi aksamlar kizlar
Bugun annemdeydim biraz kacamaklarim oldu ymk yemeyince kiziyolar ona kirmamak adina yedim napiyim ama beni kandiramazlar yoluma devam tabiki
Bu hafta spor 've diyetle basbasa olucam bi hafta duzenli olursa ne kadar etkili gorucez
Gelelim kacamakli menume
Sabah yarim simit yarim tabak yogurt 've acikta bal yedim
Arada kucuk kase karnibahar
Aksam da bulgurlu bol yesil salata sonrada ceyrek dilim pasta bugun boyleydi bana kalsa daha az tabi

Selam kızlar

Dün ve bugün ki kahvaltım;
1 adet haşlanmış yumurta
1 değil 2 kibrit kutusu kadar Beyaz peynir
3 zeytin 2 dilim ekmek

Hafta sonları 10 gibi uyandığım için kahvaltı yapmak 11'i bulabiliyor o yüzden öğünler vs hepsi kayıyor.. siz nasıl yapıyorsunuz?

Hafta sonu kahvaltı ve akşam yemeği şeklinde oluyo ana öğünlerim..

Hafta içi 3 lt su tüketirken hafta sonu 2 lt ye düşüyor..

Benimde pazar günleri hep kayar eşimle kahvaltı yapmak için 11 de kahvaltı yaparım 1 de ara öğün 3 te öğlen 5 te ara öğün 7 de akşam yemeği şeklinde olur çokta iyi olur böylece metabolizma bi sapıtır

İyi akşamlar fistiklar
Maglum haftasonu yogunsunuz ama ben yinede yaziyim bugun alışveriş işimiz vardı
Onuda hallettik ailecek menumu bildiriym
Sabah bi dilim peynir ve çay
Oglen simit ve soda
Akşam 2 patates haslama ve yoğurt
Arkasından meyva yedim

Ben hiç menumu yazmayayim haftasonu misafirle uğraşmaktan su bile icemedim.üstüne bide dış dolgum düşünce bütün dişlerin sizladi.neyseki bu gün dinlenebildikleri.bu akşam dan itibaren haftada 2 defa zencefil zerdeçal tarcin yoğurt karışımını yapacağım

Bu hafta bu konuda yazan herkesi daha da ciddi diyete aşılmaya davet ediyorum .diyet konusunda herkes kendine gore devam etmekte orası güzel nilayla papatya dışında spor konusunda eksigiz, herkes kendine gore bir egzersiz bulup başlamalı yoksa boşa kürek çekeriz verdiğimiz kilolar sporsuz kas ve sudan gider.ben önce dans edip isindiktan sonra IP atlamaya karar verdim hafta içi 5 gün boyunca bakalım sonuca nasıl yansıyacak ben ortalama haftada 1 kilo verirken egzersizler ne katacak bakalım.yarın liste yapmaya calisirim, yoğurt kurunu yedim şimdi bir kaç bardak su içip uyuyorum herkese iyi geceler

Kızlar taslak bir tablo oluşturdum.. Eksik, yalnış, düzeltilmesini istediğiniz bilgiler için beni uyabilirseniz sevinirim..

kahvaltı:
3 bardak ılık su + 1 incir
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
salatalık domates
1 bardak tarçınlı süt

Berina cim spor konusunda haklisin sporla daha iyi kilo verebiliriz biz bunu basarabiliriz guzel bi grup olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…