- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
Artılar olursa bu hafta daha dikkat edersinGünaydın kızlar
Dün akşam eşimle yemeğe çıktık.. Bende biraz kaçamak yaptımtartılmaya korkuyorum
Liste yapsak çok iyi olurdu kendimizi de daha kolay takip ederdikBerina liste isini napalim
Bencede iyi bir başlangıç oldu .liste konusunda pazartesi zaman ayırıp yapmaya çalışacağım. Evdeyken telefonla kolay olmuyor iş yerinde masaüstünden halletmeye çalışacağımKizlar bence bu hafta iyi bi baslangic yaptik
Bnde bugun evde kalmaktan sikildim 've anneme gittim kizimi uyutup tempolu yuruyus yaptim tam 1 saat birazda carsida gezdik
Benimde pazar günleri hep kayar eşimle kahvaltı yapmak için 11 de kahvaltı yaparım 1 de ara öğün 3 te öğlen 5 te ara öğün 7 de akşam yemeği şeklinde olur çokta iyi olur böylece metabolizma bi sapıtırSelam kızlar
Dün ve bugün ki kahvaltım;
1 adet haşlanmış yumurta
1 değil 2 kibrit kutusu kadar Beyaz peynir
3 zeytin 2 dilim ekmek
Hafta sonları 10 gibi uyandığım için kahvaltı yapmak 11'i bulabiliyoro yüzden öğünler vs hepsi kayıyor.. siz nasıl yapıyorsunuz?
Hafta sonu kahvaltı ve akşam yemeği şeklinde oluyo ana öğünlerim..
Hafta içi 3 lt su tüketirken hafta sonu 2 lt ye düşüyor..
eline sağlık çok güzel olmuşEki Görüntüle 1690254
Kızlar taslak bir tablo oluşturdum.. Eksik, yalnış, düzeltilmesini istediğiniz bilgiler için beni uyabilirseniz sevinirim..
Supersin cnm ellerine saglikEki Görüntüle 1690254
Kızlar taslak bir tablo oluşturdum.. Eksik, yalnış, düzeltilmesini istediğiniz bilgiler için beni uyabilirseniz sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?