80 le başlıyorum

ara öğün:
2 bardak su
1 fincan yeşil çay
2 ceviz
2 gün kurusu

Öğle yemeğimi yedim, bizim çalışma saatlerimiz sebebiyle biraz erken saat'te yiyoruz yemeğimizi..
1 kepçe tutmaç çorba, tavuk döner, salata ve ayran

Arkadaşlar , bu sayfa beni gayrete getirdi.Çünkü tam ipin ucunu bırakmak üzereydim.Fazla aç kalmadan, kendimi hırpalamadan yavaş yavaş inmek istiyorum.
evet cnm bende burdan önce kendi çapımda diyetimi ve sporumu yapıyodum burası banada iyi geldi
hepimiz doğru yoldayız kaçamak yapıcağın zmn burayı ve diyetini düşün bana çok faydası oluyo
eeee bende 80 lerden gelmiş bulunuyom hamilelik derken dahada fazla almıstım

Öğlen : küçük tabak patatesli tavuk yemeği
Yarım kase mercimek çorbası
3 kaşık pirinç pilavı
1 dilim ekmek
Biraz fazla mı olmuş kızlar sizce?

3 kaşık pirinç pilavı
1 dilim ekmek
Patatesli yemek yediğin için pilav ve ekmeği yemesen daha iyi olabilirdi canım
Akşam yemeğinde ekmek yemeyerek bu öğünü dengeleyebilirsin

3 kaşık pirinç pilavı
1 dilim ekmek
evet puffer cim sanki fazla gibi ekmek ve pilav gibi ama olsun aksama salata veye yoğurtla dengeleyebilirsin

Çok faydalı oldu, daha önce de okumuştum ama yinelemek iyi geldi :) Teşekkürler..

En önemlisi bu gibi sanki

23-05 Arası

Bu saatler arasında olmanız gereken tek yer var: uyku! Vücut kendini yeniliyor, dokular onarılıyor, yağ yakılıyor… yani asıl kilo verme işlemi biz uyurken, bu saatlerde yapılıyor. Mutfaktan veya televizyon izlemekten uzak durun. Kilo vermek için bu saatlerde mutlaka uyumalısınız.

Bu arada aranızda Tarçınlı türk kahvesini deneyen var mı?

Berina'nın paylaştığı sitede okudum, denemeye değer geldi..

Hazırlanışı; 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi, Yarım çay kaşığı toz tarçın, 1 fincan soğuk su

Tüm malzemeleri cezveye alıp karıştırın ve kısık ateşte köpürene kadar pişirin.

Püf noktaları,

Tarçınlı Türk kahvesini yanında birkaç küçük hurma veya birkaç adet cevizle birlikte ikindi vakti ara öğününüz için tercih ederseniz, uzun süre tok kalırsınız. Bu sayede akşam yemeğinde daha az yiyerek kalori alımını düşürür ve kilo verirsiniz.

Ara öğün olarak 2 mandalina tükettim

Şimdiye kadar toplam 2,5 litre su içmiş oldum. İşten eve dönerken yolum uzun olduğu için an itibariyle su içmeye ara verdim akşam spordan sonra içerim

Akşam:
7 kaşık melemen
2 dilim ekmek
Soğan salatası
2 bardak ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…