Geçmiş olsun canım. Baya yorucu bir gün geçirmişsin.Iyi akşamlar kızlar bugün herşey üst üste geldi oğlum hasta oldu üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş onu sabah hastaneye gmtürdüm annemle bi telefon geldi en yakın arkadaşımın suyu gelmiş hastanede sancı çekiyormuş hemen işimi halledip çocukla annemi gönderip arkadaşımın yanına gittim sabah kahvaltım aynıydı 2 etimek cay peynir ara öğün süt öğlen hastanelerde olduğum için çeyrek simit cay ara öğün şekersiz kahve 10 gram çikolata akşamda çorba kıymalı mantar yemeği yedim suya devam spor yok ama çok yorgunum
Spor işine başlayalım mesela pazartesiden itibaren olabilir. Ben okuldan 4 gibi geliyorum, yemek bulasik derken ancak akşam yatmadan yapabilirim sporu.Bence süper olur cnm ben doğumdan sonra lahana kuru yapmistim ınan çok faydasını gördüm
Maydonoz da yapmistim rondodan geçirip iciyodum onun faydasını göremedim ama arkadaşım görmüştü mesela
Aslında her gün beraber aynı sporu yapsak subat ta demişti belki daha azimli oluruz
Çok geçmiş olsun papatya cim rabbim acil sifalar versin oğlunaIyi akşamlar kızlar bugün herşey üst üste geldi oğlum hasta oldu üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş onu sabah hastaneye gmtürdüm annemle bi telefon geldi en yakın arkadaşımın suyu gelmiş hastanede sancı çekiyormuş hemen işimi halledip çocukla annemi gönderip arkadaşımın yanına gittim sabah kahvaltım aynıydı 2 etimek cay peynir ara öğün süt öğlen hastanelerde olduğum için çeyrek simit cay ara öğün şekersiz kahve 10 gram çikolata akşamda çorba kıymalı mantar yemeği yedim suya devam spor yok ama çok yorgunum
Ben olsam eşime kizardim bizimkide ismi hem yiyelim hemde kizalimYa kızlar şu an büyük bir pişmanlık yaşıyorumnormalde hiç almaz eşimin tatlı alacağı tutmuş ve ben tatlıya dayanamam
Önce reddettim ama dayanamadım bir dilim kadayıf yedim, pişmanım
Ahhh o pişmanlık bir kötü birşey olsun ama dr gürkan kubilay öyle kacamakları tavsiye ediyor yarın meyveyi kesip 20 dk daha sporu fazla yaparsınız dengelersinizYa kızlar şu an büyük bir pişmanlık yaşıyorumnormalde hiç almaz eşimin tatlı alacağı tutmuş ve ben tatlıya dayanamam
Önce reddettim ama dayanamadım bir dilim kadayıf yedim, pişmanım
Çok teşekkür ederim valla çok zor allahtan mızmız bi bebek değil ama şurup içmeyi hiç sevmiyor 3 kişi tutup zar zor içiriyorumGeçmiş olsun canım ALlah çocuklara hastalık vermesin çok zor
Tamam bitanem ben varımBen bugün sguat a başlıyorum kızlar özellikle sikilasmak için
Puffer cim ne dersin
Iyi akşamlar kızlar bugün herşey üst üste geldi oğlum hasta oldu üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş onu sabah hastaneye gmtürdüm annemle bi telefon geldi en yakın arkadaşımın suyu gelmiş hastanede sancı çekiyormuş hemen işimi halledip çocukla annemi gönderip arkadaşımın yanına gittim sabah kahvaltım aynıydı 2 etimek cay peynir ara öğün süt öğlen hastanelerde olduğum için çeyrek simit cay ara öğün şekersiz kahve 10 gram çikolata akşamda çorba kıymalı mantar yemeği yedim suya devam spor yok ama çok yorgunum
Sguat çok zor yapamadım nefesim kesildi
10 dan sonra gitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?