80 le başlıyorum

Geçmiş olsun canım. Baya yorucu bir gün geçirmişsin.

Spor işine başlayalım mesela pazartesiden itibaren olabilir. Ben okuldan 4 gibi geliyorum, yemek bulasik derken ancak akşam yatmadan yapabilirim sporu.

Ya kızlar şu an büyük bir pişmanlık yaşıyorum normalde hiç almaz eşimin tatlı alacağı tutmuş ve ben tatlıya dayanamam
Önce reddettim ama dayanamadım bir dilim kadayıf yedim, pişmanım

Çok geçmiş olsun papatya cim rabbim acil sifalar versin oğluna
İnşallah arkadasinda kolaylıkla atlatmistir

Ben bugün sguat a başlıyorum kızlar özellikle sikilasmak için
Puffer cim ne dersin

Arkadaşım suni sancıya rağmen acılma olmayınca sezaryanla kızını dünyaya getirdi çok şükür valla çok yorucu birgün dü neyseki atlattım yarın spora vakit ayırmak istiyorum tıkandım sanki öyle hissediyorum

Ya kızlar şu an büyük bir pişmanlık yaşıyorum normalde hiç almaz eşimin tatlı alacağı tutmuş ve ben tatlıya dayanamam
Önce reddettim ama dayanamadım bir dilim kadayıf yedim, pişmanım
Ahhh o pişmanlık bir kötü birşey olsun ama dr gürkan kubilay öyle kacamakları tavsiye ediyor yarın meyveyi kesip 20 dk daha sporu fazla yaparsınız dengelersiniz

Geçmiş olsun canım, baya koşturmacalı bir gün geçirmişsin..

Günaydın kızlar,

Kahvaltı;
tahıllı bisküvi (sabah uyanamadım apar topar çıktım servisi kaçırmamak için o yüzden bugünlük böyle geçiştireceğim)
1 fincan yeşil çay

Sabah güzel bir kahvaltı:
3 bardak ılık su
Haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates salatalik roka dereotu maydanoz
2 dilim ekmek

Ara öğün
3 bardak su
5 bi arada çay
1 incir
Yarın saat sonrada 1 elma

Kızlar spor konusunda bende ne yapacagimi bilmiyorum en güzeli yürümek ama bizim imkânımız olmuyor( nasıl pismanim yürüyüş bandını kayınpederini bıraktığına)evde akşamları yorgun dusuyorum.keşke birileri beni hareket ettirse , kararsizim acaba platesemi başlasam uzun suruyor ama vücudumu inanılmaz rahatlatiyor daha önce yapmıştım hep vücuduma hediye diyordum çünkü bütün kasların açılıyordu gerginliğini alıyordu kendimi çok iyi hissediyorum diğer egzersizler beni çok yordugu için yapmak,başlamak gözümde büyüyor çünkü ben akşam cadılar uyuduktan sonra vakit bulabiliyorum o zaman zaten enerji yerlerde.şimdi yazarken daha iyi anladım maksat hareket değildi bana iyi gelen yapmaktan zevk alacağım şey plates hemen kendime video arastiracagim

Kızlar kaçamak yapanlar için herşey mahvoldu yarın başlarım da diyenler icin ' telefonunuza yere düştüğünde üzerine basıp kirilmisken iyice kirilsin ' demek gibi bir sey olur hiç bırakmak yok telefon yere düştüğünde nasıl kurtarmak için cabalarsak diyetimizide kurtarmak için yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…