Evet yarın tartı günümüz, benim başlangıç kilom sayılabilir. Zaten regliminde 2. Günündeyim , bir iki gün benim için diyete alışma evresi olacak sanırım.kendine bi düzen oturtsan belki daha iyi olur puffer cim
örneğin sabah kahvaltını iyi yapıp akşama sebze et gibi olsa ben bu şekilde güzel kilo verdim inan
şu an daha acımasız bi diyet yapıyorum bol sıvı bi an önce diyet işinden kurtulmak istiyorum
yrn tartı günümüz
Süpersin Nilay, hedefin kaç bu arada?evet kilo bildirimi
74 600
Sagol cnm hedefim ilk 70Süpersin Nilay, hedefin kaç bu arada?
Ben de şu an 80.7 yim
Bu hızla çabuk ulaşırsın hedefineSagol cnm hedefim ilk 70
Sonra 65
Sende iyisin puffer regl oldugun icin sislik vardir mutlaka bitince daha iyi verirsin
Aynen berina nerde acaba
Çok iyi maşallahBugun sporumuda yaptim tempolu yurudum
45 dk yurudum cnm birazda spor sayesinde kilo veriyorumÇok iyi maşallahkaç dakika yürüdün?
berina cım hiç yoksun sandım :) bende girmedim kimse olmayınca.bu sabah uyandığımda suyumu içtim
1 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı kadar ev tereyağı 1 kibrit kuytusu kadar peynir
iki çocukla hafta sonu yoğun oluyor işteyken rahatım bu aralar yoğunluk yok arada yazabiliyorumberina cım hiç yoksun sandım :) bende girmedim kimse olmayınca.
neyse kahvaltın süperrr
henüz kahvaltı yapmadım güne suyla başladım
O zmn kacamaksiz diyete devam diyoruzzzziki çocukla hafta sonu yoğun oluyor işteyken rahatım bu aralar yoğunluk yok arada yazabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?