80 le başlıyorum

2 bardak su içtim şimdide beşi bi yerde çayımı yudumluyorum ( yeşil çay, biberiye, funda, mate, kekik)

Evet yarın tartı günümüz, benim başlangıç kilom sayılabilir. Zaten regliminde 2. Günündeyim , bir iki gün benim için diyete alışma evresi olacak sanırım.

Şimdi oğlumun yarım urfa dürümünü yedim bir ayran iki de çay içtim. Artık bir şey yemeyi düşünmüyorum.

Berina nerelerde acaba? Merak ediyorum ne kadar verdi acaba?

Burdayim malum hafta sonu arkadaşıyla çarşı pazar gezdik
Ben 79 um ama saliydi herhalde o zamanda 79 dum

günaydın
hafta sonları yazamıyorum iki çadıyla uğraşmam gerek. fazla kaçırmamaya çalıştım teyzemin poğaçalarına dayanamadım yedim ama alış veriş yaparken bebek arabası eşliğinde bolca yürüdüm. güzel bir haftasonuydu hem en yakın arkadaşımla vakit geçirdim hem de anneannemde teyzelerim ve kız kardeşimle birlikte kalma imkanımız oldu.ayrıca rutin hafta sonu işleride tamam bu hafta içi rahatım.kitabımada başladım -1 de var oh keyfime diyecek yok

bu sabah uyandığımda suyumu içtim
1 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı kadar ev tereyağı 1 kibrit kuytusu kadar peynir

bu sabah uyandığımda suyumu içtim
1 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı kadar ev tereyağı 1 kibrit kuytusu kadar peynir
berina cım hiç yoksun sandım :) bende girmedim kimse olmayınca.
neyse kahvaltın süperrr
henüz kahvaltı yapmadım güne suyla başladım

berina cım hiç yoksun sandım :) bende girmedim kimse olmayınca.
neyse kahvaltın süperrr
henüz kahvaltı yapmadım güne suyla başladım
iki çocukla hafta sonu yoğun oluyor işteyken rahatım bu aralar yoğunluk yok arada yazabiliyorum

iki çocukla hafta sonu yoğun oluyor işteyken rahatım bu aralar yoğunluk yok arada yazabiliyorum
O zmn kacamaksiz diyete devam diyoruzzzz
Berinacim senin icinde bi sakinca yoksa bu ayin sonuna kadar diyet isini hizlandiralimmi mesela hedef koyalim kendimize benim hedefim 70 insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…