- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Selam funda ve diğer arkadaşlar ben 172 boy ve 70 kilo ile hamileliğe başladım 106 ile doğum yaptım doğumdan sonraki 4 ayda 20 kilo gitmişti bile eski kiloma ulaşmama az kalmıştı ama tekrar hamile kaldım hamileliğimin ilk 3 ayı da istemsiz olarak 6 kilo verdim şimdi 4 buçuk aylık hamileyim ve 82 kiloyum :)
kızlar bugün ramazandan önceden beri görmediğim komşumuz geldi ve bana burcu sen kilo mu verdin zayıflamışsın dedi:) ay nasıl mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam inşallah daha daha çok veririm de daha çok duyarım bu lafı çok mutluyum bugün her ne kadar dun 1500 bugün de 1200 kalori yemiş olsam da bu moral mutluluk her şeye bedel:) çabalarımın meyvesini görmek çok hoş:)
Fundacım pisicik ne durumda?
Merhaba canım. :)
Mutlu bir bebek büyütmen dileği ile... Sakın diyetisyene danışmadan rejim falan yapma hamileyken ama...
Ay ne güzel.
Daha çok verince "Kilo mu verdin?" i duymayacaksın, "Kız sen ne olmuşsun böyle? Nasıl yaptın, anlat da biz de yapalım." ı duyacaksın.
1500, 1200 bunlar fazla değil. 5 yıl önce diyetisyene gitmiştim, bana 1500 kcallik bir liste vermişti. Yani zaten uzun vadede sürekli 1000 kcal ve altında yemek de iyi değil. Hem sağlık açısından iyi değil, hem de kilo vermeyi zorlaştıracağı için... O yüzden gayet güzel bir yolda ilerliyorsun. :)
Ben daha o cümleleri duymaya başlamadım, umarım en kısa zaman da ben de senin gibi mutlu olurum.
Selam funda ve diğer arkadaşlar ben 172 boy ve 70 kilo ile hamileliğe başladım 106 ile doğum yaptım doğumdan sonraki 4 ayda 20 kilo gitmişti bile eski kiloma ulaşmama az kalmıştı ama tekrar hamile kaldım hamileliğimin ilk 3 ayı da istemsiz olarak 6 kilo verdim şimdi 4 buçuk aylık hamileyim ve 82 kiloyum :)
Off ya çok üzüldümBiran önce iyileşmesini temenni ediyorum
Bunu söylemek çok zor ama ama kendini olasılıklara hazırla lütfen
Ay bende ara ara duymaya başladım bu güzel cümleleri :):)
Ama sanırım bu hafta benim kilo veriminde duraklama dönemim her zaman ki gibi 1200-1400 aralığında yememe rağmen bugün dayanamadım cumadan önce tartıya çıktım değişim olmamış hatta 200gr fazlam çıktıyani çokta üzüldüğüm bir durum değil tabi oluyor ara ara böyle ama öff diyor insan :)
Moralim bozulmasın diye bir dahaki cumaya kadar tartıya çıkmayacağım :):):):):)
Gıcık tartı
bende iki üç gündür çok kalorili yediğim için bugün 950 kaloriyle kapattım günü biraz geç yedim akşam yemeğini o biraz canımı sıktı ama olsun spor yapmaya devam:)
Merhaba;
Ben haftaya kadar tartıya çıkmayacağım bende duraklama dönemindeyim. Üç günlük bir şok diyet yapacağım bugün başladım,bakalım ne olacak.
Dünde doğum günümdü bundan mütevellit birazcık pasta yedim :):) şimdi tartıya çıksam kesin moralim bozulacaktı o yüzden hiç yaklaşmadım tartıya
Haftaya cuma paylaşırım ne durumda olduğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?