80'den 55'e inecek gözü kararmış çıtır ruhlar, haydi toplaşalım :)

Selam funda ve diğer arkadaşlar ben 172 boy ve 70 kilo ile hamileliğe başladım 106 ile doğum yaptım doğumdan sonraki 4 ayda 20 kilo gitmişti bile eski kiloma ulaşmama az kalmıştı ama tekrar hamile kaldım hamileliğimin ilk 3 ayı da istemsiz olarak 6 kilo verdim şimdi 4 buçuk aylık hamileyim ve 82 kiloyum :)

kızlar bugün ramazandan önceden beri görmediğim komşumuz geldi ve bana burcu sen kilo mu verdin zayıflamışsın dedi:) ay nasıl mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam inşallah daha daha çok veririm de daha çok duyarım bu lafı çok mutluyum bugün her ne kadar dun 1500 bugün de 1200 kalori yemiş olsam da bu moral mutluluk her şeye bedel:) çabalarımın meyvesini görmek çok hoş:)

Merhaba canım. :)
Mutlu bir bebek büyütmen dileği ile... Sakın diyetisyene danışmadan rejim falan yapma hamileyken ama...

Ay ne güzel.
Daha çok verince "Kilo mu verdin?" i duymayacaksın, "Kız sen ne olmuşsun böyle? Nasıl yaptın, anlat da biz de yapalım." ı duyacaksın.

1500, 1200 bunlar fazla değil. 5 yıl önce diyetisyene gitmiştim, bana 1500 kcallik bir liste vermişti. Yani zaten uzun vadede sürekli 1000 kcal ve altında yemek de iyi değil. Hem sağlık açısından iyi değil, hem de kilo vermeyi zorlaştıracağı için... O yüzden gayet güzel bir yolda ilerliyorsun. :)

Ben daha o cümleleri duymaya başlamadım, umarım en kısa zaman da ben de senin gibi mutlu olurum.

Yok fundacım yapar mıyım öyle birşey doğumdan sonra zaten gidiyo Allah'a şükür neden kızımın ve kendi isteklerimin önüne geçeyim ki ben daha kasa kasa meyveler yiyeceğim Allah'ın izniyle :) bu arada güzel dileklerin için Sağol

Fundacım pisicik ne durumda?

Ne yazık ki hiç iyi değil Denizcim. Büyük ihtimal böbrek yetmezliği varmış.

Her sabah serum veriyorlar, antibiyotik veriyorlar. Çok keyifsiz. Hep evin içine girmek için mücadele ederdi, fırsatını buldu mu kaçıp orayı burayı karıştırırdı. Şimdi eve aldığımız halde hiçbir şey yapmıyor. Sadece koltukların üzerinde halsiz halsiz oturuyor. Derisi derilikten çıkmış, keçe gibi olmuş.

Elimizden geleni yapıyoruz. Ama böbrek yetmezliği yaşayan kedilerde geri dönüş neredeyse hiç olmuyormuş. Üstelik fark edilecek seviyeye gelene kadar böbreklerin %70 i zaten iflas etmiş oluyormuş. Yapılabilecek tek şey rahat ettirip ömrünü biraz uzatmakmış. Bir de zaten evde bakılan bir kedi var, o dişi ve kısırlaştırıldı. Zaten oldukça da titiz ve temizdir. Ama bu erkek kedi, üstelik pis, oldum olası temizlenen bir tip olmadı. O yüzden eve almıyorlar onu, zaten diğer kedi ile de anlaşamıyor.

Şimdi erkek arkadaşımın annesiyle babası tatilde. O yüzden biz evde bakabiliyoruz ona. Ama onlar gelince hayatta izin vermezler, mecburen tekrar dışarı çıkarılacak. Ben de alamam, annem hayatta izin vermez.

Sırf o hayat sevgisine, tutunma çabasına güvenip başaracağına inanmak istiyorum. Ama veteriner de iyi konuşmuyor aslında. Gerçi mucizeler hep vardır, umarım o da mucizevi bir şekilde iyileşir.

Off ya çok üzüldüm Biran önce iyileşmesini temenni ediyorum
Bunu söylemek çok zor ama ama kendini olasılıklara hazırla lütfen

Ay bende ara ara duymaya başladım bu güzel cümleleri :):)
Ama sanırım bu hafta benim kilo veriminde duraklama dönemim her zaman ki gibi 1200-1400 aralığında yememe rağmen bugün dayanamadım cumadan önce tartıya çıktım değişim olmamış hatta 200gr fazlam çıktı yani çokta üzüldüğüm bir durum değil tabi oluyor ara ara böyle ama öff diyor insan :)
Moralim bozulmasın diye bir dahaki cumaya kadar tartıya çıkmayacağım :):):):):)
Gıcık tartı

hiç takma kafana arkadaşım bende 98 kilo ile doğurdum iki hafta erken tam gününde olsaydı herhalde 100 geçerdim. Bir yıl geçti 24 kilosunu verdim :) doğum öncesi kiloma 1o kilo kaldı ama ben azmettim 55 olacağım...
Bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin müstakbel tosunu diyelim :)

Benim de 10 kilom kalmıştı ama fark etmez zaten ikisinin peşine koşturmaktan veririm :) kızım sağlığıyla doğsun da inşallah gerisi önemli değil zaten :)

Off ya çok üzüldüm Biran önce iyileşmesini temenni ediyorum
Bunu söylemek çok zor ama ama kendini olasılıklara hazırla lütfen

Sağol canım. Hayatın bir gerçeği, o gün illa ki gelecek, yapacak bir şey yok.

Ya bence hep psikolojik. İlk hafta müthiş inançlıydım neredeyse 2,5 kilo verdim. Sonra şüpheye düştüm, tekledim. Aslında bunları da söylememek lazım, olumsuz konuşmaları beklememek lazım. Biraz daha kendimize inansak bence daha güzel sonuçlar alırız. :)

bende iki üç gündür çok kalorili yediğim için bugün 950 kaloriyle kapattım günü biraz geç yedim akşam yemeğini o biraz canımı sıktı ama olsun spor yapmaya devam:)

bugün de 950 ye yakın yedim:) hiç kilo vermiyor gibi hissediyorum ama neyse salı günü göreceğim vermiş miyim vermemiş miyim*)

Merhaba;
Ben haftaya kadar tartıya çıkmayacağım bende duraklama dönemindeyim. Üç günlük bir şok diyet yapacağım bugün başladım,bakalım ne olacak.
Dünde doğum günümdü bundan mütevellit birazcık pasta yedim :):) şimdi tartıya çıksam kesin moralim bozulacaktı o yüzden hiç yaklaşmadım tartıya
Haftaya cuma paylaşırım ne durumda olduğumu

bende iki üç gündür çok kalorili yediğim için bugün 950 kaloriyle kapattım günü biraz geç yedim akşam yemeğini o biraz canımı sıktı ama olsun spor yapmaya devam:)

Geç yemek kilo yapmıyormuş, o bir efsaneymiş. Açıkçası bana da hep garip gelmişti "Aman 6-7'den sonra yeme" demeler. Kimileri akşam yemeğini 5'te yiyor.

Yatağa dolu mideyle gidip uyku kaliteni bozmadığın sürece sırf 7-8-9'da yedin diye kilo yapmıyor yemek, merak etme.
En azından ben böyle düşünüyorum.

Doğumgünün kutlu olsun Denizcim.

Canın istediğin zaman çıkarsın tartıya.

Gelelim 3. haftamın sonuna...
Geçen hafta 79,1 idim. Bu hafta 78,2 çıktım, yani 900 gram vermişim. :)

Geçen gün şöyle bir geriye baktım ki birkaç ay önce sabah aç karna 83,5'u bile görmüştüm. O günden bu yana 5,5 kilo vermişim. :) Burda başladığımdan beri de 3,8 kilo. :)

İlk haftamda 2,3 kg vermiştim. O hafta en az 3 gün nohut yemiştim. Bu hafta tekrar nohut yemeye karar derdim. :) Yine en az 3 gün nohut yiyeceğim, bakalım yine sonucu etkileyecek mi? Nohuttabir hikmet olduğuna inandığımdan değil. Ama çok tok tutuyor, böylece sürekli gidip atıştırma ihtiyacı duymuyorum.

Dün erkek arkadaşım kocaman gözlerle karnıma bakarak "Senin göbeğine ne oldu?" dedi.
"Ne olmuş ki?" dedim. Karnımı, belimi şöyle bir elledi, sonra "Gitmiş." dedi.

Rejime başladığımdan beri aldığım en ciddi tepki bu oldu.

Merhabalar geçen sene bende kalori sayarak sekiz kilo vermiştim 74ten 66yakadar inmiştim. Şimdi tekrar başlamak istiyorum 55e düşmek için ilk hedefim 60 ama bitürlü disiplinli devam ettiremedim inşallah artık başlıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…