+80'den -60'lara

Ayy vallahi maşallah diyorum, haftalık sonucunu merak ediyorum

Kahvaltı - 260 kalori
Tarhana tost
2 salatalık

Ara öğün - 90 kalori
3 ceviz

Öğle - 530 kalori
4 Akçaabat köfte
Salata
2 dilim ekmek

Akşam -530 kalori
Izgara
Salata

Su - 3.5 litre

Spor
Grow With Jo - Shakira Dance Workout (13 dk)
Grow With Jo - Do This When You feel No Motivation (30 dk)

Dün kaslarım çok gerildiği için bugün sadece 30 dakikalık video yapacaktım ancak o yediğim ekmekler için dance workout da ekledim.
Yarın baya hafif çalışacağım. İşteki en yoğun günüm olduğu ve kasları da dinlendirmek adına.
Ekmek ve köftenin içerisinde büyük ihtimal ızgarada da tuz vardı. Bu yüzden aldığım sodyumlar ödem yapmasın diye yarın özel bir program hazırladım o şekilde ödemi atacağım. Cumartesi günü de tartı günüm eksi çıkmayı düşünüyorum.
Bu arada kaçamaklı gibi görünse de bazal metabolizmamın sınırında yemiş oluyorum. Kalori olarak yüksek değil sadece glisemik indeksi yüksek olduğu için ekmek problem yaratıyor. Onu da yarın hallediyorum zaten. Güzel bir listeyle o 2 dilim ekmek 24 saat içinde metabolizmamdan atılmış olacak.

Son düzenleme:
Tarhana tost tarifi
2 yumurta ve 2 yemek kaşığı tarhanayı karıştır. (Ben 2 hafta tuzsuz beslenmeye çalışıyorum. Bu yüzden koymadım. Tarhanam da tuzsuzdu) Tost makinesine yağlı kağıt ser ve üzerine karışımı dök. Yağlı kağıtla kapat ve tost makinesinde bastır. Pişince yarısına ince 1 dilim kaşar koy. (Miktarı isterseniz arttırabilirsiniz) Pişen karışımın yarısını üzerine kapat. Tekrar tost makinesinde bastır.

Afiyet olsun.

2 Yumurta - 140 kalori
2 yemek kaşığı tarhana - 50 kalori
1 ince dilim kaşar - 60 kalori

Toplam - 250 kalori

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 salatalık
4 tane zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir

Öğle
Haşlanmış karnabahar ve brokoli üzerine1 diş sarımsak, karabiber ve pulbiberle karıştırılmış 1 kase yoğurt.

Akşam
3 parça kanat ızgara
1 haşlanmış yumurta
Haşlanmış brokoli ve karnabahar

Ara
3 mandalina
1 kupa aslan pençesi çayı

Su - 3,5 litre

Spor
1 saat yürüyüş
1 mile Leslie (15 dk)

Vücudumun ödeme meyilli bu zamanda 1 kilo verdiiimm.
Belimden 2 cm, göbekten 2, kalçadan 1 ve bacaktan da bir cmye veda ettim.
Toplamda 5 cm inceldim.

Vücudumun ödeme meyilli olmasının sebebi geçen ay histesreskopi olmuştum. Bu sebeple de reglim gecikti. 2 hafta geciktim. Bu yüzden de vücudum ödem yapıyor diye düşünmekteyim. Çünkü azıcık tuzlu bişey yesem şişiyorum. Bu hafta tuzsuz beslenmeye çalışma nedenim de buydu.
İlk hedef kiloma son 1 kilo kalmış oldu.

Kahvaltıya krep yaptım tarifini vereyim.

Glutensiz Krep
2 yemek kaşığı glutensiz un
0/5 su bardağı süt (hassasiyetiniz varsa su)
1 fiske tuz
1 yumurta

Hepsini çırp. 1 çay kaşığı zeytinyağıyla ısıtılmış tavada krep yap.
Ben domates, peynir, salatalık da koyup dürüm şeklinde yapıp yedim.

İlk glutensiz un deneyimimdi beklediğimden lezzetli oldu.

2 krep de birlikte 260 kalori

Tebrik ederim regl gecikmesinde kilo vermek çok zordur çok güzel olmuş incelme

Tebrik ederim regl gecikmesinde kilo vermek çok zordur çok güzel olmuş incelme
Aynen bu yüzden de daha dikkatli ilerliyorum bu süreçte. Süreci atlattıktan sonra beslenme düzeni daha dengeli hale gelecektir. Zaten aşırı tuzsuz da bırakmıyorum kendimi ki yarın başka sorunlarla uğraşmayayım. Kendimce araştırmalar yapıyorum, makaleler falan okuyorum. Bu süreçte diyetisyen desteği almıyorum. Vücudumu tanıyıp ona göre bir ilerleme uyguluyorum. Yanlış doğru bilmiyorum ama süreçten memnunum. Yavaş ve emin adımlarla ilerliyorum. 3 ay kadar sonra bi kan tahlili yaptırıp ne durumdayım bakacağım.

Kahvaltı
Glutensiz Krep
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
4 tane zeytin
1 dilim peynir

Öğle
4 farın tavuk kanadı (evde vardı amaç bitirmekti)
Salata

Akşam
1 dilim peynir
Glutensiz mücver (fırında)

Ara
3 salatalık
1 kupa aslan pençesi

Su - 2,5 litre (Normalde daha geç yazdığım için suyu bitirmiş oluyordum)

Spor
20 dk zumba (300 kalori)

En doğrusunu yapıyorsun bence. Yanlış ya da doğru olup olmadığını zaten zaman ilerledikçe anlarsın, bir şeyler yanlış gidiyorsa sıkıntı yaşarsın. Kan tahlili vermek de çok mantıklı durumunu görürsün, takviye alman gerekirse alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…