Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Afiyet olsun yağ yaksın.
Fellasın içeriğinin temiz olması en büyük avantajı ben de çok severim. Tek sorunu kan şekerini hızlı yükseltir ve sonrada hızlı düşürür bu da acıkmayı ve yeme isteğini tetikler. O yüzden dikkat etmekte fayda var. Bildiğim kadarıyla bu tarz barlardan yedikten hemen sonra yarım litre su veya bir kupa bitki çayı içmek gerektiği
Bu yeni çıkmış kuruyemiş bar diye, diğerleri kadar şeker oranı yüksek değil. Genel olarak bol bol su içiyorum birde sabahları şeker ilacı atıyorum o yüzden şekerim dengede kalıyor genellikle
Bu yeni çıkmış kuruyemiş bar diye, diğerleri kadar şeker oranı yüksek değil. Genel olarak bol bol su içiyorum birde sabahları şeker ilacı atıyorum o yüzden şekerim dengede kalıyor genellikle
Biliyorum o barı kuruyemiş ve hurma var ya içinde onlar neden oluyor. Ha tabi sağlıklı vücut hemen yakıyor ama bir anda yiyince bi kan şekerini fırlatıyor. Yavaş yavaş yemekte fayda var.
Bugün menü paylaşımı yapmayacağım.
Kahvaltı ve öğle yemeğim karbonhidrat ağırlıklıydı akşam yemeğimi avokodalu bişeyler yaparak dengeledim.
Toplamda 735 kalori aldım. Ve maalesef bazal metabolizmanın altında kaldım.
Yine dün yaptığım sporu yapacağım.
Spordan sonra da 1 kase yoğurt 1 haşlanmış yumurta yiyeceğim.
Böylelikle bazal metabolizmanın altında kalmam. Vücudumu kıtlığa sokup da kastan kilo kaybetmeyeyim.