- Konu Sahibi sudenaz2013
-
merhaba
bende bugün itibariyle 83 kiloyla başladım , umarım tez zamanda ulaşırız hedeflerimize
ayrıca maşallah o kadar kiloyu neler yaparak verdin
Merhaba
2013 ocak ayinda dogum yaptim hamile kaldigimda 97 kiloydumdogumdan ciktigimda 110 kiloydum... kizim 2,5 kilo doğdu doguma giren cocuk doktoru bana yemis yemis 110 kiloya cikmissin dogura 2,5 kilo cocuk dogurdun diye herkezin icinde oyle bir laf soktu ki hastanede diyete basladim... dogumdan 1 ay sonra sabah 2 aksam iki saat kosmaya basladim zaten bozuk olan psikolojim iyice bozulmustu... 2013 agustos ayinda ise basladim ise basladigimda 79 kiloya kadar dusmustum... sonra 74 e kadar dustum...bu donemde bir yasam kocundan da destek aldim... sunu anladim ki kilo tamamen insanin psikolojisiyle alakali... kisa zamanda istedigimiz kiloya ulasacagiz ben inaniyorum.. cogu gitti azi kaldi :)
Evet evdeyim işe girene kadar da hedefim zayıflamak inşallah bu sefer olacak :))evdesiniz sanırım yani çalışmıyosunuz yürüyüşe çıkabiliyosunuz
, post: 36555914, member: 159886"]AH CNM HEREŞY BEYİNDE BİTİYOR
BENDE 1 YILDA 15KG VERDİM
VERİRKEN ÇOK ZOR VERDİM KİLOYU
ALIRKEN HİÇ ZORLANMADIM 20 GÜNDE 5KG SONRA 1 2 3 KG DERKEN ALDI BAŞINI GİDİYOR
BEN DE KENDİME ZÖ VERDİM 65KG GÖRÜNCEYE KADAR BİR LOKMA BİLE KAÇAAMAK YAPMICAMM
YOLUNDA BAŞARILAR DİLERİMMM
Maalesef bir hafta uğraşıp verdiğim 1 kiloyu 1 günde geri alabiliyorum. Seni cok iyi anliyorum. Bu defa pes etmek yok. Birbirimize destek olalim birlikte zayiflayalim :))
[
YARIN KİLOMU BİLDİR YAZARIM
GERÇİ BEN HERGÜN TARTILIP NOT ALIYORUMM
AYNI ZAMANDA HAFTANIN İKİGÜNÜ STEP SPOR YAPIYORUM 3 GÜNDE 45 DK TEMPOLU YÜRÜYORUM
TAKİP EDECEĞİM SİZİ
MENÜDE PAYLAŞIRIM
FAKAT BEN BU HAFTAYA ORUÇLU GEÇİRECEĞİM AMA HAFTAYA MENÜLERİMİ PAYLAŞIR
YANLIŞLARIMIZI DÜZELTEREK BAŞARACAĞIMIZA EMİN
Tamam ozaman yarin sabah yeni kilolarimizi bildiriyoruzbende gunde 4 saate yakin yürüyorum.. sporsuz olmuyor maalesef en güzelini yapıyorsun. Birde ben spordan once yag yakici aliyorum.
[QUOTE="frej, post: 36558276, member:aynı kilodayız bende 82,5 kiloyum.. Evlenikten sonra 10 kilo aldım. Şimdi aldığımın 7sini berdim ama 65 olmak istiyorum. Hiç bi zaman çok zayıf olmadığım için 65 kilo benim için ideal sayılır. yani 17 kilom var verecek.. İşten eve 1 saat yürüyerek dönüoyorum veya leslie ile evde yürüyüş yapıyorum ama beni haftasonu mahvediyo2015e zayıf girmek istiyorum
inş olucak bu avantajı kullanın yürüyüş iyi ama evde vakit buldukça müzik açıp hareket edin illa bi egzersiz olması şart diğil hareket her zaman iyidir.Evet evdeyim işe girene kadar da hedefim zayıflamak inşallah bu sefer olacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?