merhaba konun hayırlı olsun inşallah başarırsın bende başlayacağım diyip diyip bir türlü dikiş tutturamadım.Boyumuz ve hedefimiz aynı kilom daha az ama bir türlü disiplinli bir şekilde beslenmeye başlayamadım bir gün yapıp bırakıyorum sıcaklarında etkisi var tabiSlm günlüğüm
15 martta 84 kilo ile başladığım diyetime 26/08/19 itibariyle 77.5 kilo ile tekrar sıkı bir şekilde başlamaya karar verdim
Boyum 160 cm
Yaşım 32
Şimdilik hedefim 58 ama 53-54 güzel olur
16 aylık bir bebeğim var doğumdan önce de kiloluydum 80 kilo ile hamile kaldım 90 kilo ile doğuma girdim 1 ay gibi kısa bir sürede yine 81-82 kilolardaydım bendeki kilo yılların kilosu anlayacağınız
Ben de kendime bir günlük açıp belki burada daha düzenli ve sistemli giderim diye düşündüm
İnşallah 15 martta tam bir yıl olduğunda hedefime ulaşmış olurum
Güncel kilo :76.7
O disipline çok zor giriliyor maalesef önce kafada bitirmek gerekiyor gerçekten istemek. Burası da çok sıcak ben de diyeti güzel yapmaya çalışıyorum ama spora tekrardan başlıyamadım sıcaklardanmerhaba konun hayırlı olsun inşallah başarırsın bende başlayacağım diyip diyip bir türlü dikiş tutturamadım.Boyumuz ve hedefimiz aynı kilom daha az ama bir türlü disiplinli bir şekilde beslenmeye başlayamadım bir gün yapıp bırakıyorum sıcaklarında etkisi var tabi
Teşekkürler canım inşallah ümit ediyorumCanım günlüğün hayırlı olsun inşallah hedef kilona ulaşırsınnnn❤❤❤❤
Bence çok değil,ben mehmet özün dediklerini tuttum,aralıklı oruç diyor,aslında ara ogunsuzluk.Bugün tartı 76.6
Bugün itibariyle 3 günlük kabak detoksuna başlıyorum, bakalım sonuç ne olucak 3 gün sonunda tabi dayanabilirsem eğer.
Kahvaltı
2 yumurta ile maydanozlu omlet
5-6 zeytin, 1 salatalık
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 şeftali
1 angelika erik
Duble Türk kahvesi şekersiz
1 avuç fıstık
Ara öğünüm fazla görünebilir ama emziriyorum çok da azaltamam enerjisiz olmaz zaten 2 öğün de kabak yiyeceğim için
İnşallah canım ben de ramazan ayından beri 76-78 arası gidip geliyorum inşallah şimdi detoks işe yara en azından eksi görmek beni motive edicek teşekkürlerBaşarılar dilerim.
Yılların kilosu yapışıyor uzerimize,ben 72de uzun yıllar kalmıştım,83 ten indim indim 72de takildim,kıramıyorum aylardır.
Ama pesetmek yok,kıracağız o kadar
Kabakta olmasa ne yapacağız,vicdan azabı duymuyoruz bari doyuncaİnşallah canım ben de ramazan ayından beri 76-78 arası gidip geliyorum inşallah şimdi detoks işe yara en azından eksi görmek beni motive edicek teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?