- 8 Ağustos 2013
- 294
- 114
- 83
- Konu Sahibi elifecenaz
-
çok teşekkür ediyorum.azimli olmaya vazgeçmemeye çalışıyorum.itiraf ediyorum zor ama isteyince oluyor yani.ben ne kaçamaklar yaptım neler yedim.gözüm döndü hiç yenmeyecek seyleri deli gibi patlayana kadar yedim.ama sırrım hiç vazgeçmedim.ben yaptıysam herkes yapabilir aslında.vallaha tebrikk ediyorum böyle azimli iradeli insanlara hayranım
hayır tek basıma yaptım.diyetisyen yada ilaç falan yardımıyla değil. önce neler yemem gerektiğini neler yememem gerektiğini öğrendim.zaten hepimizin bildiği şeyler çoğu.sonra kendime bir defter aldım gördüğüm güzel sözleri yazıları yazdım hayallerimi yazdım neden zayıflamak istediğimi yazdım.her gün tartılıp kilomu yazdım ve her yediğimi yazdım.sonra her aksam kendimi eleştirdim yazarak bu yenir mi .yine mi yedim gibi kızdım kendime. sonra çok katı kurallar koydum saat 7den sonra asla yemek yemedim sadece yeşil çay bazen.saat 14ten sonra meyve yemedim.yurtta kalıyorum aksam yemeğinde bakıyorum bunu yiyebilir miyim hayır o zaman bi çatal tadıp bırakıyorum.gözüm kalmıyor.1 lokmadan da 1 tabaktan da aynı tadı alıyorum. kendimi bile kandırıyorum artık.en sevdiğim çikolatanın 25 kuruşluk bitter çikolata olduğuna öylesine inandım ve inandırdım ki markete geçince sadece 12 gr bi çikolata alıyorum.arkadaslarım onu alıyo bana.canım tatlı istediğinde ona koşuyorum.öğlen yemeği de geçtikten sonraki saatlerde meyve yok k.hidratı azalttım .o saatlerde ekmek tahıl kurubaklagilde yok.ekmek sadece kahvaltıda yiyordum.simdilerde öğle yemeğimin k.hidrat içeriğine göre öğlende tüketiyorum :))yok valla senelerdir uğraşıyorum canım 5 kilo var 3 kilo al istikrar yok inan nasıl yaptın diyetisyen kontrolinde falan mı?
çok sevinirim tabiki..hep aktif şekilde burdayım bundan sonra :)Benimde hedefim 50. 12 kilo fazlam var istersen sana eşlik edebiliri.
çok sevinirim tabiki..hep aktif şekilde burdayım bundan sonra :)
tartıldıkça yazalım işte.ben her gün tartılıyorum.bi gün öncekinden fazla çıkarsam kendimi eleştiriiyorum bu yüzden fazla cıktı veya fazla kaçırmışım gibi.o yüzden her gün tartılmayı seviyorum.Bende aktif olarak burdayım. Tartı günümüz ne zaman olsun :)
Merhaba canım seni tebrik ediyorum sen zaten bu işi biliyorsun yaklaşık ben bir aydır dikkat ediyorum sadece 2.5 kilo verdim oda zorla bende aksam hiç birşey yemiyorum dikkat ediyorum ama olmuyor Guatırım var ilaç kullanıyorum.dığumda 28 kilo aldım ve çok yavaş veriyorum sayfam uzun ince bir yoldayım bende seni sayfama beklerim camım kolay gelehayır tek basıma yaptım.diyetisyen yada ilaç falan yardımıyla değil. önce neler yemem gerektiğini neler yememem gerektiğini öğrendim.zaten hepimizin bildiği şeyler çoğu.sonra kendime bir defter aldım gördüğüm güzel sözleri yazıları yazdım hayallerimi yazdım neden zayıflamak istediğimi yazdım.her gün tartılıp kilomu yazdım ve her yediğimi yazdım.sonra her aksam kendimi eleştirdim yazarak bu yenir mi .yine mi yedim gibi kızdım kendime. sonra çok katı kurallar koydum saat 7den sonra asla yemek yemedim sadece yeşil çay bazen.saat 14ten sonra meyve yemedim.yurtta kalıyorum aksam yemeğinde bakıyorum bunu yiyebilir miyim hayır o zaman bi çatal tadıp bırakıyorum.gözüm kalmıyor.1 lokmadan da 1 tabaktan da aynı tadı alıyorum. kendimi bile kandırıyorum artık.en sevdiğim çikolatanın 25 kuruşluk bitter çikolata olduğuna öylesine inandım ve inandırdım ki markete geçince sadece 12 gr bi çikolata alıyorum.arkadaslarım onu alıyo bana.canım tatlı istediğinde ona koşuyorum.öğlen yemeği de geçtikten sonraki saatlerde meyve yok k.hidratı azalttım .o saatlerde ekmek tahıl kurubaklagilde yok.ekmek sadece kahvaltıda yiyordum.simdilerde öğle yemeğimin k.hidrat içeriğine göre öğlende tüketiyorum :))
6.5 ayda 22 kilo verdim.86.5ten 64.5 oldum.hedefim 50 kilo olmak.bana yardımcı olabilecek kararlı bir diyet arkaşı arıyorum.hem motivasyona hem yardıma hem önerilere açığım.seve seve başkalarına da yardım ederim.tek basına gitmiyor bu süreç
teşekkür ediyorum.yavas vermen normal ama verbiliyorsun uzun sürer ama gider yılma sakın sana da kolay gelsin.bu arada sayfan okuduğum bir sayfa :)Merhaba canım seni tebrik ediyorum sen zaten bu işi biliyorsun yaklaşık ben bir aydır dikkat ediyorum sadece 2.5 kilo verdim oda zorla bende aksam hiç birşey yemiyorum dikkat ediyorum ama olmuyor Guatırım var ilaç kullanıyorum.dığumda 28 kilo aldım ve çok yavaş veriyorum sayfam uzun ince bir yoldayım bende seni sayfama beklerim camım kolay gele
Okuduğuna sevindim canım yorumlarında hayat kat sayfamateşekkür ediyorum.yavas vermen normal ama verbiliyorsun uzun sürer ama gider yılma sakın sana da kolay gelsin.bu arada sayfan okuduğum bir sayfa :)
teşekkür ederim.izledim baktım hemen bir iki tanesini denedim bir kısmı zaten yaptığım hareketlermiş sevindim:)
olur canım seve seve.hemen takibe de aldım konunu :)Okuduğuna sevindim canım yorumlarında hayat kat sayfama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?