86.5 ile başladım 22 kilo verdim.son 15 kilo için sıkı bir diyet arkadaşı arıyorum.

galiba kimse yoldaş aramıyor.sanırım burayı diyet günlüğüme çevirebilirim.yediklerimi kilomu paylaşırım.belki yararı olur bana..atkif bir diyet günlüğüm olacak.

vallaha tebrikk ediyorum böyle azimli iradeli insanlara hayranım
çok teşekkür ediyorum.azimli olmaya vazgeçmemeye çalışıyorum.itiraf ediyorum zor ama isteyince oluyor yani.ben ne kaçamaklar yaptım neler yedim.gözüm döndü hiç yenmeyecek seyleri deli gibi patlayana kadar yedim.ama sırrım hiç vazgeçmedim.ben yaptıysam herkes yapabilir aslında.

yok valla senelerdir uğraşıyorum canım 5 kilo var 3 kilo al istikrar yok inan nasıl yaptın diyetisyen kontrolinde falan mı?

yok valla senelerdir uğraşıyorum canım 5 kilo var 3 kilo al istikrar yok inan nasıl yaptın diyetisyen kontrolinde falan mı?
hayır tek basıma yaptım.diyetisyen yada ilaç falan yardımıyla değil. önce neler yemem gerektiğini neler yememem gerektiğini öğrendim.zaten hepimizin bildiği şeyler çoğu.sonra kendime bir defter aldım gördüğüm güzel sözleri yazıları yazdım hayallerimi yazdım neden zayıflamak istediğimi yazdım.her gün tartılıp kilomu yazdım ve her yediğimi yazdım.sonra her aksam kendimi eleştirdim yazarak bu yenir mi .yine mi yedim gibi kızdım kendime. sonra çok katı kurallar koydum saat 7den sonra asla yemek yemedim sadece yeşil çay bazen.saat 14ten sonra meyve yemedim.yurtta kalıyorum aksam yemeğinde bakıyorum bunu yiyebilir miyim hayır o zaman bi çatal tadıp bırakıyorum.gözüm kalmıyor.1 lokmadan da 1 tabaktan da aynı tadı alıyorum. kendimi bile kandırıyorum artık.en sevdiğim çikolatanın 25 kuruşluk bitter çikolata olduğuna öylesine inandım ve inandırdım ki markete geçince sadece 12 gr bi çikolata alıyorum.arkadaslarım onu alıyo bana.canım tatlı istediğinde ona koşuyorum.öğlen yemeği de geçtikten sonraki saatlerde meyve yok k.hidratı azalttım .o saatlerde ekmek tahıl kurubaklagilde yok.ekmek sadece kahvaltıda yiyordum.simdilerde öğle yemeğimin k.hidrat içeriğine göre öğlende tüketiyorum :))

Bende aktif olarak burdayım. Tartı günümüz ne zaman olsun :)
tartıldıkça yazalım işte.ben her gün tartılıyorum.bi gün öncekinden fazla çıkarsam kendimi eleştiriiyorum bu yüzden fazla cıktı veya fazla kaçırmışım gibi.o yüzden her gün tartılmayı seviyorum.

Her gün tartılmak moral bozuyo :) pazar sabahı benim tartı ve ölçülerimi aldığım zamanım bugündeyaptım.
Kilom 63.3
Göğüs 90
Bel 71
Basen 93
BacaK 56
:)

hiç ölçümü almadım şimdiye kadar ama 44-46 bedenden 38-40 bedene düştüm. :) bende de moral bozuyo hele çabuk etkilenen çok kafaya takan insanım.ama tartıda az görünce motive oluyorum o gün sıkı tutmaya çalışıyorum.cok görünce o gün depresyona girip kendime kızıp dikkat ediyorum. her türlü isime geliyor :):)

Merhaba canım seni tebrik ediyorum sen zaten bu işi biliyorsun yaklaşık ben bir aydır dikkat ediyorum sadece 2.5 kilo verdim oda zorla bende aksam hiç birşey yemiyorum dikkat ediyorum ama olmuyor Guatırım var ilaç kullanıyorum.dığumda 28 kilo aldım ve çok yavaş veriyorum sayfam uzun ince bir yoldayım bende seni sayfama beklerim camım kolay gele

teşekkür ediyorum.yavas vermen normal ama verbiliyorsun uzun sürer ama gider yılma sakın sana da kolay gelsin.bu arada sayfan okuduğum bir sayfa :)

Lutfen banada yardim edin 82 kg yim .. Onceden zayftim 1 yilda aldim 15 kg..
Esim dalga geciyor..
Uzgunim..
Calisiyorm.
Yarin basliyirm diyete..
Pirinc pilavindan vazgecemiorm.. Tatli desen oyle..
Be yapacagim 65 olsam yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…