- 8 Ağustos 2013
- 294
- 114
- 83
- Konu Sahibi elifecenaz
-
eger kararlıysan seve seve yardım ederim.öyle cok zayıflama yöntemi bilmem sakızlar ilaçlar takip etmem sadece nasıl sağlıklı beslenilir onu biliyorum ve öyle kilo veriyorum.elbette elimden geldiğince size de yardımcı olurum en azından hepimize motivasyon olur.ama tek ricam kararlı değilseniz başlamayın yoksa inanın fazlasıyla dönüyo yasadım biliyorum.eğer kararlıysanız başlayın ve ömür boyu bırakmayın.tabiki ömür boyu tatlılar pilavlar yiyeceğiz ama formumuza genel yaşamımıza porsiyonlarımıza hep dikkat etmek zorundayız.tabi belli bi yere gelince cok kolaylaşmaya başlıyor artık.ama o zamana kadar sıkı tutun.tam 6.5 aydır diyetteyim diyeti hiç bırkmadım ama tatlılar da yedim gözümde döndü dünyaları yedim hemde.ama kendime sözümü de verdim madem bugun yedin yarın yok.bunca yolu boşa gelmedin diye.Lutfen banada yardim edin 82 kg yim .. Onceden zayftim 1 yilda aldim 15 kg..
Esim dalga geciyor..
Uzgunim..
Calisiyorm.
Yarin basliyirm diyete..
Pirinc pilavindan vazgecemiorm.. Tatli desen oyle..
Be yapacagim 65 olsam yeter
kolay gelsin.bende kahvaltıdan önce koca 1 bardak su içtim :)canım deli gibi tatlı istiyor.hemen beni kesebilecek küçük bir tatlı bulmam gerek .sanırım yarım tatlı kasıgı yer fıstığı ezmesi yiyecem.(sporculuktan kalma alışkanlık.içinde sağlıklı yağlar ve protein var.tek sorun kalorisi yüksek ama yarım kasık bile kesiyor beni) yanına da kan sekerim yavaş yükselsin diye tarçınlı bi çay ooh mis:) benim spor günlerim çarsamba perşembe cumartesi pazar.genelde 30 dk yürüyüp 150 ip atlayıp mekik şınav çekip birazbacak çalışıp hafif ağırlıkla kol çalışıp 20 dk koşuyorum :)Ben yeni kalktım bir bardak suyumu içtim yarım saat sporumu yapıcam sonra ılık limonlı suyumı içicem sonra kahvaltı :)
Öncelikle bu dediklerinden vazgeçmelisiniz canımLutfen banada yardim edin 82 kg yim .. Onceden zayftim 1 yilda aldim 15 kg..
Esim dalga geciyor..
Uzgunim..
Calisiyorm.
Yarin basliyirm diyete..
Pirinc pilavindan vazgecemiorm.. Tatli desen oyle..
Be yapacagim 65 olsam yeter
aynen Katılıyorum Elif'e kararlı değilsen olmuyor canım ben doğumdan ANCA 15 ay sonra karar verdim ben istikrarla devam ediyorumeger kararlıysan seve seve yardım ederim.öyle cok zayıflama yöntemi bilmem sakızlar ilaçlar takip etmem sadece nasıl sağlıklı beslenilir onu biliyorum ve öyle kilo veriyorum.elbette elimden geldiğince size de yardımcı olurum en azından hepimize motivasyon olur.ama tek ricam kararlı değilseniz başlamayın yoksa inanın fazlasıyla dönüyo yasadım biliyorum.eğer kararlıysanız başlayın ve ömür boyu bırakmayın.tabiki ömür boyu tatlılar pilavlar yiyeceğiz ama formumuza genel yaşamımıza porsiyonlarımıza hep dikkat etmek zorundayız.tabi belli bi yere gelince cok kolaylaşmaya başlıyor artık.ama o zamana kadar sıkı tutun.tam 6.5 aydır diyetteyim diyeti hiç bırkmadım ama tatlılar da yedim gözümde döndü dünyaları yedim hemde.ama kendime sözümü de verdim madem bugun yedin yarın yok.bunca yolu boşa gelmedin diye.
kolay gelsin.bende kahvaltıdan önce koca 1 bardak su içtim :)canım deli gibi tatlı istiyor.hemen beni kesebilecek küçük bir tatlı bulmam gerek .sanırım yarım tatlı kasıgı yer fıstığı ezmesi yiyecem.(sporculuktan kalma alışkanlık.içinde sağlıklı yağlar ve protein var.tek sorun kalorisi yüksek ama yarım kasık bile kesiyor beni) yanına da kan sekerim yavaş yükselsin diye tarçınlı bi çay ooh mis:) benim spor günlerim çarsamba perşembe cumartesi pazar.genelde 30 dk yürüyüp 150 ip atlayıp mekik şınav çekip birazbacak çalışıp hafif ağırlıkla kol çalışıp 20 dk koşuyorum :)
tebrıkler cnm güzel kılo vermısın hedefıne ulasman dılegıyle6.5 ayda 22 kilo verdim.86.5ten 64.5 oldum.hedefim 50 kilo olmak.bana yardımcı olabilecek kararlı bir diyet arkaşı arıyorum.hem motivasyona hem yardıma hem önerilere açığım.seve seve başkalarına da yardım ederim.tek basına gitmiyor bu süreç
Aaay suan ne mutlu olduuum ben.daha sıkı tutarak devam edecegim artik.takip edilmenin kararliligi ile harika bir gunluk olucak burasiSupersin senin gunlugunu okumak bana da iyi geliyor. Takipteyim
Coook tesekkur ederim canim.amin isteyen herkes hedefine ulasir insallahtebrıkler cnm güzel kılo vermısın hedefıne ulasman dılegıyle
Aldigim fazladan k.hidrati telafi etmeyi ogrendim artik canim ya.aksam yemeginde duzletirim ben.kendimi cok kismamaya calisiyorum artik yavas yavas.son 15 kilomu yavas yavas normal duzen ama az porsiyon ve sporla vermek istiyorumhayır hayır yeme tarcınlı süt iç hemen kesiyor. :)
6.5 ayda 22 kilo verdim.86.5ten 64.5 oldum.hedefim 50 kilo olmak.bana yardımcı olabilecek kararlı bir diyet arkaşı arıyorum.hem motivasyona hem yardıma hem önerilere açığım.seve seve başkalarına da yardım ederim.tek basına gitmiyor bu süreç
ben gerçekten çok istedim hala çok istiyorum hala en az bi 10 kilo fazlam olduğunu düşünüyorum.hala yolum uzun.daha ruhumu zayıflatmam gerektiğinin kesinlikle bilincindeyim.daha benim kilo koruma sürecimde zorlu geçecek.o yüzden kendimi buraya gözler önüne attım size de yararım dokunsun istiyorum tabiki.ay sen böyle anlatınca cok güzel oluyor ama bende öyle olmadı pek.daha kilo veririm diye kıyafetlerim değişmedi biraz daraldı ama büyük geliyor .ben çalısmıyorumda öğrenciyim o yüzden elime gecen harçlığı kıyafete de ayıramadım.annemin dolabından kendi çocukluk kıyafetlerimden ve daralttıklarımdan idare etmeye çalışıyorum.tabi haliyle bi paspallık bi depresif durum olmuyo değil arada ama yavaş yavaş hepsi düzelecek diye umuyorum.biraz daha vereyim kalçamdan basenlerimden ve hala eskisi kadar olmasa da göbeğimden kurtulmalıyım.sonra bakımlı alımlı olmak için uğraşacağım.diyorum size en büyük sırrım asla vazgeçmemek oldu.bugun patlayana kadar yediysem yarın devam ettim.gectiğimiz hafta deli gibi yemeden mola vermeyi öğrendim ve tok olduğumu fark ettim midemle şizofren gibi konuştum sana bunu yapmayacgım dedim ve devam etmeden kalktım sofradan.iste bu 2 haftadır sıra ruhuma gelmiş.kararlı olmak cok önemli gerektiğinde yemeden bırakabilmelisin.ilk başladığımda yemediğim pastadan sonra surat astıgımı herkes gibi yiyemeyip kilolu olduğum için acınası olduğumu düşünüp ağladığımı hatırlıyorum.ben abarttım biliyorumama bi secim yaptım 3 basamaklı rakamları görmek mi tek porsiyon bir insan olmak mı?sonra bazen tadını çıkara çıkara kaçamak yapsam da devam etmeyi bildim.eğer gerçekten karar verirseniz siz de katılın aramıza neredeyse 2 kilo vermişsiniz yani bu demek oluyor ki isteyince gidiyor bünyevermeye hazır. hem sıkı tutmadan vermişsiniz biraz sıkı tutsanız neler olmaz bi düşününharıkasın... bende 84.5 u görunce gozlerım ayrılıp foruma kostum 1.5 aydır ıkı ılerı bı gerı bıraz dıkkat edıyorum bıraz etmıyorum . spor hıc yok baslayamadım. 82.5 dayım yeterınce ıstemıyorum gaıba kı canım sıkılınca bırakıyorum dıyoum ama sızınn yazdıklarınza özenıyorum acaba bende topık acıp ılham dagıttıgım gunlerı gorebılecekmısım..
6 ayda 20 kılo verdıgımı dusundumde;
yasam felsefem degısır galıba çıtı pıtı olurum
yaza yıllardır olmadıgım kaadar zarif girerim, mayoları tekrar bıkınılere cevırırım
temmuzdakı KPSS sınavına seke seke gider, atandıgım yere köy okullarına ucarak gecerım galiba
üstelik kendımı de daha cok severım
dolabımı tumden yenıler ihtiyacı olanlara gonderırrım
cıcı cıcı kıyafetler alırım ılk maasımla
Bence ayaklarım bıle kücülür hatta parmaklarım ıncelır yuzuklerımı daraltırım
BUNLAR YETERINCE ISTEDIGIMI GOSTERIYOR BENCE AMA NEDEN ÇOK DA ISTEMIYORMUS GIBI BOŞVERİYORUM KI
tabiki :) hemen yazalım değerlendirelim görelim eleştirelim birbirimizi .Tesekkur ederim..
Yediklerimizi yazalimmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?