86.5 ile başladım 22 kilo verdim.son 15 kilo için sıkı bir diyet arkadaşı arıyorum.

Oglen okulda tosttan baska bisey bulamiyirum en az kalorisi olan o..
Sulu yemek yokki hic ..
Sabahta kahwalyiyi sevmiyorum ondan.. Ama bugun sabah corba icip oglen sut icmeyi dusunuyorm.
Neler eklemeliyim mesela ne olmamali.. Yada ne olmali
Yogurt yumurta salata peynir meyve olmali sen tost yiyince ekmek k.hidrat kasar yag corba k.hidrat hep boyle olunca kaslarina protein eksik kaliyo boyle ya veremezsin ya kalici olmaz ya cokersin?[/QUOTE]
Bende hep okuldayim ama mesela okula yumurtali veya peynirli sandvic aliyorum benimle bi kutuda ton balikli yagsiz salata aliyorum sabah peynirle yumurtayla kahvalti ediyorum Firsatim olunca et tavuk yiyorum izgara ayranimi sutumu iciyorum.aksam ise sadece corba salat yogurt Veya sebze yemegi ile gecistiriyorum

kızceler benide aranıza alın bes gündür diyet ve koşu bandı kullnıımıyla 1.5 kilo verdim.şuan 79.9 um ilk defa 5 gündür diyet bozmadım sürekli iletişimde olalım lütfenn :)

Ya bizim okulda yok oyle sandvc falan ben suan ogretmenlik yapiyorum vekil ogrt.
Bubsabahberkn kalktim..
Aceleyle ciktim smdi bir vay ictim bir tatli kasigi kek yedim we dha fazlasini almadim..

Oglen corba ve salta yicem yanina ayranda alayim o zaman olur degilmi elifece naz

kızceler benide aranıza alın bes gündür diyet ve koşu bandı kullnıımıyla 1.5 kilo verdim.şuan 79.9 um ilk defa 5 gündür diyet bozmadım sürekli iletişimde olalım lütfenn :)
Seve seve bizde cok memnun oluruz.hosgeldin.tebrik ederim :) hep buralardayim aktif sekilde konusabiliriz :)

Bizim okulda da sandvic yok.ben ogrenciyim aksam yemeginde yemedigim ekmegi aksam alip posetleyip sabah kahvaltidan artan peynirimle sandvic yapip benimle aliyorum.bahanelere yer yok.seninle ara ogunler al meyve sut leblebi gibi ogle yemeginde corba salata ayran guzel istersen aksam yemeginde corba 1 kase ic yanina yarim kase yogurt ekle.her ogununde her gruptan olsun :) mumkunse oglen yada aksam haftada bazi gunler tavuk bazi gunler sebze yemeye calis bakliyat ye bazi gunler.hic birseyini eksik birakma demeye calisiyorum

Cok tesekkurler smdi ogleni yicem..
Corba
Cacik

Krizantem senin icin bugunku menumu paylasiyim bi fikir edinirsin belki sende beni elestirirsin.
kahvalti 1haslanmis yumurta yarim domates 1 dilim tam bugday ekmegi 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
ara 20 leblebi
ara 10 leblebi
ogle 1 avuc ici kadar izgara tavuk(yagsiz) 1 tabak yagsiz salata 300 ml ayran
arada yine 30 tane kadar leblebi dusunuyorum aksam yemegim ise 1 kase corba yagsiz salata olacak

Cok tesekkurler smdi ogleni yicem..
Corba
Cacik
Guzel istersen salata da yiyebilirsin bunlarin yaninda doymak icin. Veya 1 dilim ekmekte yiyebilirsin.ama bak bugunluk kahvalti edemedin diye tamam ama hep boyle yapmak yok sabah guzel kahvalti guzel ana ve ara ogunler bekliyorum )))

Birazdan sut icecegim aksama corba yogurt
olur hemen alışıyorsun :) zamanla daha da alışacaksın kendi kendine ne yedim ne eksik kaldı diye hesaplarken bulacaksın kendini.sen alıştıkça tabi yeni önerilerim olacak sana daha doyurucu menüler mutlaka uyandıktan sonra 30 dk en fazla 1 saat içinde güzel bir kahvaltı ama alıştıkça tamamlarız bunları şimdilik biraz alışma sureci diyelim:)

canım ne güzel aktifsin okuyorsun bizi sen neden katılmıyorsun bize? yoksa kilo vermekten kaçan mı var??

canım ne güzel aktifsin okuyorsun bizi sen neden katılmıyorsun bize? yoksa kilo vermekten kaçan mı var??

evet haklısın kacıyorum
bugun uyanıp tum sosyal medya baglantılarımı kapattım. tlf da bi süre herkese cvp vermeyecek acıl aılevı seyler ıcın bazen kullanıcam.
bı 10 15 gün kadar kafam da ruhum da dınlensın ıstıyorum.
yapmaya heves edıp yapmadıgım bı cok sey var bu kılo vermek de buna dahıl.
-binicilik sporunu yarım bıraktım ılerletmek ıstıyorum ( maddı olarak bıraz agır bı spor o yuzden kpss sonrasına erteledım baba parasıyla lüks olmaz)
- merak uyandıran heveslendıgım kıtaplar var 3-4 tane (1.sı bin muhtesem gunes 2.si milenaya mektuplar 3.deli cocugun güncesi 4.ucurtma avcısı vs..)
- Kuran mealını bitirmek istiyorum (baskalarının yorumlarından degıl anladıklarımı ırdeleyerek bılmek ıstıyorum)
-kpss programı hazırlayıp uymak ıstıyorum ( herseyın başı para kpss yı kazanıp ekonomık ozgurluggumu kazanmam gerekıyor. özelde calısma sansımda var fakat ozelın maası daha dusuk ve calısma suresı devlee gore cok uzun - ögretmenim )
-spor ve dıkkatlı beslenmeyı de bır arada uygulayıp yasam tarzı halıne getırmek ıstıyorum

BUNLAR İSTEYİP YAPMAYA YANASMADIGIM, YANASSAM DA YAKIN GUNLERDE VAZGECTIGIM SEYLER.
hepsıne baslamak ıstiyorum.

bu hale kışısel gelısım uzamanları "atalet" diyor. Yenmek gerek.. bı kere yenınce def edebılıyorsun yenemeyınce o senı yıyıp duruyor pısmanlık ve hırs arasında kalıp gucsuzlesıyorsun.

bugun adımı attım Yarın DAHA SAĞLIKLI BIR GÜN OLACAK BENIM İÇİN

VAKTIMI YIYIP BENI PASİFLENDİREN SEYIN buyuk ölcüde sosyal medya olduguna karar verdım dozunu ayarlamak ıcın bı sure kullanmayacagım . (çok fazla zamanımı alıp dıger seylerı sonra yaparım bosver dedırtıyor..)

bılgısayarıda sadece KK ve muzık ıcın kullanıyorum. KKdan ayrılmayacagım ne zaman ayrılsaam kılo alıp dondum en son 1 yıl kadar once yogun gelmısım onun ustune 8 kılo almısım mesela bıraktıgım sure ıcınde.

Üstelik kilo verdıgım zamanlarda 3 *4 kılo bıle olsa adet düzenım yerıne oturuyor kılo aldıgım donemler bazen atlıyor bozuluyor..

80-89 topıgındeyım bende burayada yazarım artık.

sen hangi bölümde okuyorsun? ögrencıyken düzen olmadıgından dıkkat edılmez ne bulduysan o yenır mantıgındaydım ama cok sosyal ve kulturel faalıyetlerde fazla gorev alan bırıydım cok kurulusta gonullu calısıyor aksamları mutlaka yuruyordum. gun ıcındekı kosturma vardı. odam 1. kat yemekhanemız 6.kattaydı asansörumuz de yoktu. şimdi diyorum kılo vermek ıcın ne uygun ortammıs da bılememısım yemek saatı vardı (her ne kadar kızartma ve karbonhıdrat agırlıklı olsada )

ama ordada kızlar vardı yaaaa

paket paket jelıbonlar cıpsler kocaman tablet cıkolataları yıyorlardı bısı olmuyordu

ayyy yok yok unutmusum kızlarıı keske meske yok sımdı daha uygun calısmıyorum evımdeım

ben beslenme ve diyetetik okuyacağım kısmet olursa 5 yıl sonra diyetisyen olacağım. ama suan işin hazırlık yabancı dil kısmındayım.tabi tahmin edersin ki bütün çevrem zayıf cıtı pıtı sımarık kızlardan oluşuyor.minik bi kız bana kilo almışım dediğinde ne ağlıyorum anlatamam.evet yurt yemekleri genellikle kızartma fast food haliyle öğrenciler sevsin diye.o yüzden hayatım aksamları çorbayla geçiyor diyebilirim.o gece yarısı atıştırmalarını(ama atıştırma değil yüzlerce çeşit patlayana kadar)hiç sorma ya basımın belası aburcuburlar ve ısrarcı arkadaşlar.ama düzenimi kurdum.bu yola bas koydum.23 kilo verdım son 15 sayıyorum.bu hedefim de gerektiğinde yiyemediklerime duygusal açlığıma bağlı ağlama krizleri getirsede bi şekilde yolumdayım :)senin adına cok sevindim.umarım hersey gerçekten dilediğin gibi olur maşallah kendine yeni bir hayat ve yeni bir sen yaratıyorsun.hedeflerinde güzel bir kısmını kaydettim bile bende yapıcam :) arada sohbete bile olsa senlendir bizi :)) umarım bir gün sana kocaman kocaman hayırlı olsuncuklar dememiz nasip olur

merhaba bende yeni üye oldum buraya hep okuyodum ama üye olmak şimdi nasip oldu :) bende uzun süredir kilo vermek istiyorum ama bir yoğunlaşamadım bu gün başlıyorum ertesi gün diyetimi bozuyorum bende burada yaşadıklarımı paylaşıp sizlerden fikirler ve destek almak isterim...

Sayfama beklerim canım uzun ince bir yoldayım

seve seve canım gel.bizde aynı seyi yapıyoruz burda işe yarıyor gibi.bide bunu dene :) kaçamak yaparsan kızarız arada qsende bize kızarsın uslu uslu gitsin bu kilolar :)

aynen gitsin hepimizden hiç fazlamız kalmasın inşallah :)
biz isterken gitmez mi ya? ben ilk başladığımda canım neler istiyordu kaç defa sabahtan aksama kadar günü güzel geçirip akşam gece yarısına kadar patlayana kadar yedim anlatamam.ama sonra kilo vermeyi daha cok istedim sıra bunda dedim ve kararlı başladım.inan giden ilk 3 kilo bile öyle cok seyden tatlı geliyor ki.suan içimden yarım insan çıkarmaya çalışıyorum ama başaracağım.birbirimizi diyet yolumuzun sonuna sürükleyelim işte burda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…