- 11 Temmuz 2012
- 1.234
- 1.361
- 208
- Konu Sahibi elifecenaz
ben gerçekten çok istedim hala çok istiyorum hala en az bi 10 kilo fazlam olduğunu düşünüyorum.hala yolum uzun.daha ruhumu zayıflatmam gerektiğinin kesinlikle bilincindeyim.daha benim kilo koruma sürecimde zorlu geçecek.o yüzden kendimi buraya gözler önüne attım size de yararım dokunsun istiyorum tabiki.ay sen böyle anlatınca cok güzel oluyor ama bende öyle olmadı pek.daha kilo veririm diye kıyafetlerim değişmedi biraz daraldı ama büyük geliyor .ben çalısmıyorumda öğrenciyim o yüzden elime gecen harçlığı kıyafete de ayıramadım.annemin dolabından kendi çocukluk kıyafetlerimden ve daralttıklarımdan idare etmeye çalışıyorum.tabi haliyle bi paspallık bi depresif durum olmuyo değil arada ama yavaş yavaş hepsi düzelecek diye umuyorum.biraz daha vereyim kalçamdan basenlerimden ve hala eskisi kadar olmasa da göbeğimden kurtulmalıyım.sonra bakımlı alımlı olmak için uğraşacağım.diyorum size en büyük sırrım asla vazgeçmemek oldu.bugun patlayana kadar yediysem yarın devam ettim.gectiğimiz hafta deli gibi yemeden mola vermeyi öğrendim ve tok olduğumu fark ettim midemle şizofren gibi konuştum sana bunu yapmayacgım dedim ve devam etmeden kalktım sofradan.iste bu 2 haftadır sıra ruhuma gelmiş.kararlı olmak cok önemli gerektiğinde yemeden bırakabilmelisin.ilk başladığımda yemediğim pastadan sonra surat astıgımı herkes gibi yiyemeyip kilolu olduğum için acınası olduğumu düşünüp ağladığımı hatırlıyorum.ben abarttım biliyorumama bi secim yaptım 3 basamaklı rakamları görmek mi tek porsiyon bir insan olmak mı?sonra bazen tadını çıkara çıkara kaçamak yapsam da devam etmeyi bildim.eğer gerçekten karar verirseniz siz de katılın aramıza neredeyse 2 kilo vermişsiniz yani bu demek oluyor ki isteyince gidiyor bünyevermeye hazır. hem sıkı tutmadan vermişsiniz biraz sıkı tutsanız neler olmaz bi düşünün
topık , hıkaye, basarı öyküsü çok ama önemlı olan samımı bulmak. ben de seni samimi buldum. kıyafete gelınce bende okurken bı ara farkında olmadan fazla kosturmaktan gecelerı sahılde saatlerce yurumekten kılo vermıstım daha cok tayt türü esofman tarzı gıymıstım. lastık herseye uyumlu
kaçamaklar ıpın ucunu kacırmalar derken ne yaptın mesela en kötülerinden .. ben bı gun fazlaca cıkolata yedıysem yada dısarda dürüm tarzı bısı yıınce bazen dayanamayıp cıps yada cerez yıyınce hersey bıtıyor yapamıyorsun dıyorum kendıme.. sen kendıne cok guvenmıssın ne guzel..