• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

86.5 ile başladım 22 kilo verdim.son 15 kilo için sıkı bir diyet arkadaşı arıyorum.

ben gerçekten çok istedim hala çok istiyorum hala en az bi 10 kilo fazlam olduğunu düşünüyorum.hala yolum uzun.daha ruhumu zayıflatmam gerektiğinin kesinlikle bilincindeyim.daha benim kilo koruma sürecimde zorlu geçecek.o yüzden kendimi buraya gözler önüne attım size de yararım dokunsun istiyorum tabiki.ay sen böyle anlatınca cok güzel oluyor ama bende öyle olmadı pek.daha kilo veririm diye kıyafetlerim değişmedi biraz daraldı ama büyük geliyor .ben çalısmıyorumda öğrenciyim o yüzden elime gecen harçlığı kıyafete de ayıramadım.annemin dolabından kendi çocukluk kıyafetlerimden ve daralttıklarımdan idare etmeye çalışıyorum.tabi haliyle bi paspallık bi depresif durum olmuyo değil arada ama yavaş yavaş hepsi düzelecek diye umuyorum.biraz daha vereyim kalçamdan basenlerimden ve hala eskisi kadar olmasa da göbeğimden kurtulmalıyım.sonra bakımlı alımlı olmak için uğraşacağım.diyorum size en büyük sırrım asla vazgeçmemek oldu.bugun patlayana kadar yediysem yarın devam ettim.gectiğimiz hafta deli gibi yemeden mola vermeyi öğrendim ve tok olduğumu fark ettim midemle şizofren gibi konuştum sana bunu yapmayacgım dedim ve devam etmeden kalktım sofradan.iste bu 2 haftadır sıra ruhuma gelmiş.kararlı olmak cok önemli gerektiğinde yemeden bırakabilmelisin.ilk başladığımda yemediğim pastadan sonra surat astıgımı herkes gibi yiyemeyip kilolu olduğum için acınası olduğumu düşünüp ağladığımı hatırlıyorum.ben abarttım biliyorumama bi secim yaptım 3 basamaklı rakamları görmek mi tek porsiyon bir insan olmak mı?sonra bazen tadını çıkara çıkara kaçamak yapsam da devam etmeyi bildim.eğer gerçekten karar verirseniz siz de katılın aramıza neredeyse 2 kilo vermişsiniz yani bu demek oluyor ki isteyince gidiyor bünyevermeye hazır. hem sıkı tutmadan vermişsiniz biraz sıkı tutsanız neler olmaz bi düşünün

topık , hıkaye, basarı öyküsü çok ama önemlı olan samımı bulmak. ben de seni samimi buldum. kıyafete gelınce bende okurken bı ara farkında olmadan fazla kosturmaktan gecelerı sahılde saatlerce yurumekten kılo vermıstım daha cok tayt türü esofman tarzı gıymıstım. lastık herseye uyumlu:KK53: ve taytı çok sevıyorum hem salas bıseyle spor oluyor hem klasık bıseyle daha klasık hale gelebılıyor. bıde lastıklı pantolonlar var onlardan almayı dusunmustum ben osıra cok oynama oldu dıye ama sonra fazlasıyla geldı pantolonlarımın ıcını doldurdum tekrar :KK53:

kaçamaklar ıpın ucunu kacırmalar derken ne yaptın mesela en kötülerinden .. ben bı gun fazlaca cıkolata yedıysem yada dısarda dürüm tarzı bısı yıınce bazen dayanamayıp cıps yada cerez yıyınce hersey bıtıyor yapamıyorsun dıyorum kendıme.. sen kendıne cok guvenmıssın ne guzel.. :KK66:

1 bardak su.
KAHVALTI:
-1.5 dilim tam buğday ekmeği
yarım domates
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta

yarım tatlı kaşığı yer fıstığı ezmesi(gereksiz bu dikkat edecem)
tarçın cayı(sıcak su içine toz tarçın)

2 adet burçak bisküvi(küçüktü ama artık böyle kaçamaklarda yok)
ARA:
1 adet yeşil elma
ÖĞLE:
1 dilim tam buğday ekmeği
2 orta boy salkım domates
1 kutu yarım yağlı süt(190 ml)
ARA:
20 adet leblebi
AKŞAM:
yarım kase domates çorbası
salata(marul,domates,salatalık,nar ekşisi ile)
1 tane kusbası kadar et(1 lokma bişi)
1 avuç kadar kadar lahana tursusu
(akşam 7den sonra bişi yemiyorum :) ) eleştirilere açığım
öğlen ve aksam çok az olmamıs mı doyabılıyormusun ?

1 bardak su.
KAHVALTI:
-1.5 dilim tam buğday ekmeği
yarım domates
1 haşlanmış yumurta

yarım tatlı kaşığı yer fıstığı ezmesi(gereksiz bu dikkat edecem)
tarçın cayı(sıcak su içine toz tarçın)

2 adet burçak bisküvi(küçüktü ama artık böyle kaçamaklarda yok)
ARA:
1 adet yeşil elma
ÖĞLE:
1 dilim tam buğday ekmeği
2 orta boy salkım domates
1 kutu yarım yağlı süt(190 ml)
ARA:
20 adet leblebi
AKŞAM:
yarım kase domates çorbası
salata(marul,domates,salatalık,nar ekşisi ile)
1 tane kusbası kadar et(1 lokma bişi)
1 avuç kadar kadar lahana tursusu
(akşam 7den sonra bişi yemiyorum :) ) eleştirilere açığım

Ben bugun ise gitmedim gec kalktim
Oglen yani kahwalti:1 gbi yaptim
2 dilim ekmek
1cay kasigi bal
Yumurta

Aksam 7
Yarim tabak pilav
2 kase corba
1 su bardak ayran

İlk diyet gunum..Smdikik bira sacma oldu amadiger gunler dha guzel olacak ins.

topık , hıkaye, basarı öyküsü çok ama önemlı olan samımı bulmak. ben de seni samimi buldum. kıyafete gelınce bende okurken bı ara farkında olmadan fazla kosturmaktan gecelerı sahılde saatlerce yurumekten kılo vermıstım daha cok tayt türü esofman tarzı gıymıstım. lastık herseye uyumlu:KK53: ve taytı çok sevıyorum hem salas bıseyle spor oluyor hem klasık bıseyle daha klasık hale gelebılıyor. bıde lastıklı pantolonlar var onlardan almayı dusunmustum ben osıra cok oynama oldu dıye ama sonra fazlasıyla geldı pantolonlarımın ıcını doldurdum tekrar :KK53:

kaçamaklar ıpın ucunu kacırmalar derken ne yaptın mesela en kötülerinden .. ben bı gun fazlaca cıkolata yedıysem yada dısarda dürüm tarzı bısı yıınce bazen dayanamayıp cıps yada cerez yıyınce hersey bıtıyor yapamıyorsun dıyorum kendıme.. sen kendıne cok guvenmıssın ne guzel.. :KK66:
aslında güvenmekten cok kızdım diyelim. olmuyo yapamıyorum böyle hayat geçmez diyerek ağlayarak 1 kiloluk dondurmayı yemeye başladım elimden aldılar.iyi ki de almışlar.mesela dışarda dürüm yedim ee bugün diyet yalan oldu yarın devam ederim hatasına kapılıp üstüne 2 kalıp çikolata cipsler kolalar çerezler yani diyette yasak ne varsa yedim.bugun yiyim yarın yemem gözüm kalmaz dedim.ama sonuç mide ağrıları sancılar oluyordu.ben böyle aciz uyuşturucu bağımlısı gibi olmamalıyım dedim kimse almıyor onları benden bugun yersem yarın yiyemem ben her gün 1 lokma yersem her istediğim olur.1 lokmadan da 1 tabaktan da aynı seyi alıyorum dedim.sonra devam ettim yoluma önce kendime kurallar koydum.ben abur cubur almayacağım baktım bir market reyonuna bunun sonu var mı dedim.yok o halde ben son vermeliyim.yemeyecek miyim yiyeceğim ama hedefime ulasana kadar ara vereceğim.tabiki tam ara vermedim sadece ben almadım.burada en büyük kuralım ise 1 oldu. 1 ne demek acıklıyım. 1 kasık 1 tane 1 adet. kardeşim çikolata almış 1 kare aldım yedim.arkadaş bisi ikram ediyor 1 tane.annem pilav yapmış tek bir kasık.pasta var 1 lokma sonrası yok ama durdum.ben 1 lokmadan aldım o hazzı çekildim oradan. tabi başka kurallarımda vardı yüksek kalorilileri sabaha bıraktım.ve asla akşam 7den sonra yemedim. 7 kuralı önemliydi 7den sonra hiç ama hiç bişi yememe sartı oruç gibi hissettiriyo etrafta ne yenirse siz görmemezlikten gelebiliyorsunuz.yüksek kalorilileri sabaha saklamayı da söyle açıklayacağım mesela evde baklava var canım istiyor ama saat uygun değil yada o günkü yediklerime baklava eklersem fazla olur aldım 1 tane sabaha sakladım.sabah 1 baklava yanına tarçınlı süt işte kahvaltı ve ertesi gün yine kilo vermiş oldum.hemde dolapta beni beklediğini bildiğimden gözüm kalmadı.ertesi gün tadını çıkara çıkara yedim.kaçmıyo yemekler bizden kaçmıyor.samimi olmaya çalışıyorum ya hepimiz aynıyız.birazda çenem düşük tabi :)

aslında güvenmekten cok kızdım diyelim. olmuyo yapamıyorum böyle hayat geçmez diyerek ağlayarak 1 kiloluk dondurmayı yemeye başladım elimden aldılar.iyi ki de almışlar.mesela dışarda dürüm yedim ee bugün diyet yalan oldu yarın devam ederim hatasına kapılıp üstüne 2 kalıp çikolata cipsler kolalar çerezler yani diyette yasak ne varsa yedim.bugun yiyim yarın yemem gözüm kalmaz dedim.ama sonuç mide ağrıları sancılar oluyordu.ben böyle aciz uyuşturucu bağımlısı gibi olmamalıyım dedim kimse almıyor onları benden bugun yersem yarın yiyemem ben her gün 1 lokma yersem her istediğim olur.1 lokmadan da 1 tabaktan da aynı seyi alıyorum dedim.sonra devam ettim yoluma önce kendime kurallar koydum.ben abur cubur almayacağım baktım bir market reyonuna bunun sonu var mı dedim.yok o halde ben son vermeliyim.yemeyecek miyim yiyeceğim ama hedefime ulasana kadar ara vereceğim.tabiki tam ara vermedim sadece ben almadım.burada en büyük kuralım ise 1 oldu. 1 ne demek acıklıyım. 1 kasık 1 tane 1 adet. kardeşim çikolata almış 1 kare aldım yedim.arkadaş bisi ikram ediyor 1 tane.annem pilav yapmış tek bir kasık.pasta var 1 lokma sonrası yok ama durdum.ben 1 lokmadan aldım o hazzı çekildim oradan. tabi başka kurallarımda vardı yüksek kalorilileri sabaha bıraktım.ve asla akşam 7den sonra yemedim. 7 kuralı önemliydi 7den sonra hiç ama hiç bişi yememe sartı oruç gibi hissettiriyo etrafta ne yenirse siz görmemezlikten gelebiliyorsunuz.yüksek kalorilileri sabaha saklamayı da söyle açıklayacağım mesela evde baklava var canım istiyor ama saat uygun değil yada o günkü yediklerime baklava eklersem fazla olur aldım 1 tane sabaha sakladım.sabah 1 baklava yanına tarçınlı süt işte kahvaltı ve ertesi gün yine kilo vermiş oldum.hemde dolapta beni beklediğini bildiğimden gözüm kalmadı.ertesi gün tadını çıkara çıkara yedim.kaçmıyo yemekler bizden kaçmıyor.samimi olmaya çalışıyorum ya hepimiz aynıyız.birazda çenem düşük tabi :)

Cok iyi..
Tarcinli sut kiko yaparmi acaba..
Birde tatli krizini kestigi dogrumi

Ben bugun ise gitmedim gec kalktim
Oglen yani kahwalti:1 gbi yaptim
2 dilim ekmek
1cay kasigi bal
Yumurta

Aksam 7
Yarim tabak pilav
2 kase corba
1 su bardak ayran

İlk diyet gunum..Smdikik bira sacma oldu amadiger gunler dha guzel olacak ins.
ilk gün için gayet güzel bence zamanla düzene oturur zaten hemen bekleme herseyi.daha öyle bir alışacaksın ki :) ama ufak bir tavsiyem 6 saat kadar ac kalmak olmaz lütfen ara öğünler ekle kendine .1 ayran 1 elma 10 leblebi bile olsa ye bişiler metabolizmamız hızlansın.2 öğün için bişi demiyorum olacak tabi böyle aksilikler yoluna devam et düzenlersin onları ama ara öğün sart.bide aklıma takıldı sabah az yemişsin aksama kadar fazla bu açlık söyle yapabilirsin ekmeği sabah 1 öğle 1 ayırabilirsin kahvaltıya domates peynir ekleyebilirsin aksam da k.hidrat ağırlıklı olmuş biraz sebze salata ekle pilavı azaltalım proteini arttıralım :) amacım yardımcı olmak kabul sinir bozucu oluyorsa hemen susuyum :)

ilk gün için gayet güzel bence zamanla düzene oturur zaten hemen bekleme herseyi.daha öyle bir alışacaksın ki :) ama ufak bir tavsiyem 6 saat kadar ac kalmak olmaz lütfen ara öğünler ekle kendine .1 ayran 1 elma 10 leblebi bile olsa ye bişiler metabolizmamız hızlansın.2 öğün için bişi demiyorum olacak tabi böyle aksilikler yoluna devam et düzenlersin onları ama ara öğün sart.bide aklıma takıldı sabah az yemişsin aksama kadar fazla bu açlık söyle yapabilirsin ekmeği sabah 1 öğle 1 ayırabilirsin kahvaltıya domates peynir ekleyebilirsin aksam da k.hidrat ağırlıklı olmuş biraz sebze salata ekle pilavı azaltalım proteini arttıralım :) amacım yardımcı olmak kabul sinir bozucu oluyorsa hemen susuyum :)

Hayr hayr kesinlikle cok hos:KK66: ama ben hep iki ogun yiyorum calisiyorm ama sadece haftanin iki gunu erken kalkiyirum

Cok iyi..
Tarcinli sut kiko yaparmi acaba..
Birde tatli krizini kestigi dogrumi
ya tabiki öyle fazla fazla süt kilo yapar ama günde 1 2 bardak içebilirsin.tarcın kilo aldırmaz zaten.bilimsel olarak kan sekerini düzenlediği gerçek.yani meyveyle tatlıyla tüketilirse kan sekeri daha yavaş yükselir.tabi öyle yüksek kalorili bişi alıp tarçınla zayıflamak mümkün değil.ama kilo vermeye sağlığa yararlı.kan sekerin düştüğü için tatlı krizi oluyorsa evet keser ama beynin tatlı açlığına çözüm yok maalesef yani demem o ki bende bazen işe yarıyor bazen yaramıyor.ama ben yeşil caya yogurda yada sıcak suya tarçın koyarak ta aynı seyi yapıyorum bazen

Hayr hayr kesinlikle cok hos:KK66: ama ben hep iki ogun yiyorum calisiyorm ama sadece haftanin iki gunu erken kalkiyirum
1 ile 7 arasına minik bir öğün eklesen.mesela salata yoğurt yada meyve yoğurt yada ekmek ayran.gec kalktığında 3 öğün beslen erken kalktığında 3 öğün ve ara öğünler yap.çok ac kalıp metabolizmayı yavaşlatmak veya az kalori alıp kastan kaybetmek yada tüm kaloriyi aksam alıp kilo almak istemeyiz.sağlıklı vermek için de meyve sebze protein k.hidrat hatta yağı dengeli alman gerek

Evet 63.8 olmusum :))) -100 gr daha :) bu keyifle guzel bir gun olacak.kendimi diyette degil aksine saglikli beslenmis hafiflemis enerjik hissediyorum bugun :)

Çok Haklısın canım kararlı olmak çok önemli aksam Kuralı gerçekten doğrı

bügünkü menümü paylasayım hemen.
KAHVALTI:
önce 1 bardak su
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 orta boy domates
1 haşlanmış yumurta
ÖĞLE:
2 dilim tam buğday ekmeği
yarım domates
yarım kibrit kutusu kadar beyaz peynir
yarım kibrit kutusu kadar dil peyniri
150 gr yoğurt
3 adet küçük yulaflı burçak bisküvi( sadece bu olmadı işte bugun artık yok böyle kaçamaklar)
ARA:1 elma
ARA:10 leblebi
ARA: 10 leblebi
AKŞAM:
1 kepçe zeytinyağlı taze fasülye(çatalla süzerek yedim)
yarım yemek kasığı şehriyeli bulfur pilavı(sadece ucundan tattım)
2 yemek kasıgı ezogelin çorba(bunu da 2 kasık tattım bıraktım)
yarım kase cacık

ya kimse kilo vermek istemiyor mu? yalnız kaldım burda . hani bana diyet ortakları ? :)

Merhaba sevgili arkadasim..
Benim 2.gunum zor ama guzel gecti bu konuda cok yeniyim senin fikirlerine ihtiyacim var..
Sabah
İlik su
2 kucuk kase corba
1 dikim ekmek

Oglen
Bir kucuk tost ile cay

Ara 2 adet mandalina

Aksam
1 tabak mercimek corba
2 kasik pilav..

Aralarda ise yesilcay we tarcinli cay ictim

Merhaba sevgili arkadasim..
Benim 2.gunum zor ama guzel gecti bu konuda cok yeniyim senin fikirlerine ihtiyacim var..
Sabah
İlik su
2 kucuk kase corba
1 dikim ekmek

Oglen
Bir kucuk tost ile cay

Ara 2 adet mandalina

Aksam
1 tabak mercimek corba
2 kasik pilav..

Aralarda ise yesilcay we tarcinli cay ictim
bence bu sefer olmuş ama yine karbonhidratı azalt proteini unutma diyeceğim evet çok güzel beslenmişsin ögünler güzel doyurucu düzenli falan ama sadece karbonhidrat ağırlıklı tüketmişsin.gercekten tebrik ediyorum hızlı alıştın az yemeye düzenli yemeye sadece biraz daha dengeli yersen kimse duramaz önünde.maşallah maşallah fıstık gibi olucan ya :)

[QBE="elifecenaz, post: 38230588, member: 499356"]63.7 oldum. :-) yine -100 gr :))[/QUOTE]

Oglen okulda tosttan baska bisey bulamiyirum en az kalorisi olan o..
Sulu yemek yokki hic ..
Sabahta kahwalyiyi sevmiyorum ondan.. Ama bugun sabah corba icip oglen sut icmeyi dusunuyorm.
Neler eklemeliyim mesela ne olmamali.. Yada ne olmali ;)

[QBE="elifecenaz, post: 38230588, member: 499356"]63.7 oldum. :-) yine -100 gr :))

Oglen okulda tosttan baska bisey bulamiyirum en az kalorisi olan o..
Sulu yemek yokki hic ..
Sabahta kahwalyiyi sevmiyorum ondan.. Ama bugun sabah corba icip oglen sut icmeyi dusunuyorm.
Neler eklemeliyim mesela ne olmamali.. Yada ne olmali :KK66:[/QUOTE]
Yogurt yumurta salata peynir meyve olmali sen tost yiyince ekmek k.hidrat kasar yag corba k.hidrat hep boyle olunca kaslarina protein eksik kaliyo boyle ya veremezsin ya kalici olmaz ya cokersin?

Back
X