• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

86.5 ile başladım 22 kilo verdim.son 15 kilo için sıkı bir diyet arkadaşı arıyorum.

170 boyundayım şu an 70 kiloyum hedefim ilk etapta 65 ve sonra da 60 kiloya inmek kendi kendime bir söz vermiştim bu yıl sonunda 60 kiloya ineceğim diye ama şu anda böyle bir şey olması imkansız gibi birşey 2014 ün bitmesine sadece 3 hafta kalmışken 10 kilo veremem ama 7 kilo verebilirim diye düşünüyorum ne dersiniz?

yaa o bendede oluyo gün çok güzel gidiyo ama gece durduramıyorum kendimi deli gibi yiyorum sonra da pişman oluyorum kendime kızıyorum ağlıyorum sabah tekrar başlayıp akşam tekra bozuyorum

170 boyundayım şu an 70 kiloyum hedefim ilk etapta 65 ve sonra da 60 kiloya inmek kendi kendime bir söz vermiştim bu yıl sonunda 60 kiloya ineceğim diye ama şu anda böyle bir şey olması imkansız gibi birşey 2014 ün bitmesine sadece 3 hafta kalmışken 10 kilo veremem ama 7 kilo verebilirim diye düşünüyorum ne dersiniz?
3 haftada 7 kilo? üzgünüm hayallerini yıkmak istemem ama sağlıksız olduğunu düşünüyorum.haftada 1 kilo lütfen.ben suan 64üm ve yeni yıla 59 görsem dedim ama maalesef erteledim.sağlıklı vermek istiyorum geri almamak sarkmadan vermek hastalanmadan sok bişeyler yapmadan vermek istiyorum.sanada tavsiyem o yönde olacak.eger sende ertelersen birazcık bu istediğin kiloyu ocak sonuna kadar yani 7 hafta 7 kilo seklinde daha doğru olur.tabi uyarmak benden tercih sizden.sende bi araştır istiyorsan ?kaldı ki tavsiyem diyetin bile tadını çıkar bırak vücudun yavaş yavaş alışa alışa küçülsün miden küçülsün ruhun açlığın küçülsün inan ömürlük düzen böyle oluyor.ve ben simdi uzun bir diyet süreci gercirmek istiyorum ama bir daha asla diyet yapmak istemiyorum bu da 2.hedefim ve en az kilo vermek kadar önemli.elbet sen zayıf cıtı pıtı olmayacak mısın herkes ve tabi sen senin o minnacık halini görmeyecek mi?acele olmasının bi anlamı yok diye düşünüyorum.

yaa o bendede oluyo gün çok güzel gidiyo ama gece durduramıyorum kendimi deli gibi yiyorum sonra da pişman oluyorum kendime kızıyorum ağlıyorum sabah tekrar başlayıp akşam tekra bozuyorum
aynı ben işte ama ben astım onları :)kendime akşam 7 kuralı koydum aksam yemeğimi hafif yavaş yavaş yedim saat 6da.saat 7den sonra da asla bişi yemedim.meyve bile olsa süt yoğurt bile olsa yemedim.sırf kendimi durdurmak adına.ama kendimi frenlemeyi öğrendim.oruc gibi düşün hani oruçken canın bişi çekmez etrafında yenenler öyle cok dikkatini çekmez ya yada cekse bile yiyemediklerin içine oturmaz vazgeçmeyi öğrenirsin.öyle iste.tabi zararı var mıdır doğru mudur bilemem sonuçta bilimsel konuşmuyorum ama sana bir yararını daha söylüyüm 1. aksam 8 9 gibi yediklerim de sindirilmiş oluyor bos mideyle daha rahat uyuorum. 2. aksam sadece su ve yesilçay içiyorum arınma hissi gibi cok hos bi duygu 3.uyurken midem bos olduğundan uykuda vücut depoladığı veya o gün içinde aldığı kaloriyi yakıyor. 4.akşam gec saatte aldığın gıda sindirildikten sonra enerji harcayacak yerin olmuyo aksam her yediğin sana kilo olarak dönüyor diye düşünüyorum. tabiki bunu uygula demiyorum sadece kendine böyle kurallar koy :)

• Beğen
Reactions: mhn
ay ben cok gevezeyim ya :) neler yazmışım öyle.cenem düşüyor.soran sorduğuna pişman oluyor

• Beğen
Reactions: mhn
BENDE SÜREKLİ GİRİYORUM İNŞALLAH VERİRİZ PATIR PATIR :)))
veririz tabi neden vermeyelim.yol uzun gibi görünüyo ama aslında güzeel de geciyo. 5 kilo veriyorsun mutluluk 10 kilo veriyorsun etraftakiler şokta.15 20 derken sasıranlar neşe sevinç. yani yol uzun mesakatli görünse de aldanmayın meyvesini toplaya toplaya geçtiğinden inanın gözünüzde büyüttüğünüz kadar hayatınızda yer kaplamıyo bile :)

Olur mu oyle sey gevezelik filan ben buraya konusmak bilgi paylasiminda bulunmak icin uye oldum cokta iyi olmus cok guzel seyler yazmissin cok tesekkur ederim :) hizli kilo verme konusu sagliksiz evet haklisin ama ben o kadar sabirsiz bir insanim ki anlatamam birde su var ben yediklerime dikkat edip spor yaptigim zaman cabuk kilo veriyorum kendi metabolizmami da bildigim icin boyle bir hedef koymustum ama dedigin gibi diyetin bile tadini cikarmaliyim sanirim :) kilo takibini nasil yapiyorsun ya ben haftalik tartilmayi tercih ediyorum ama bazen dayanamayip iki gunde de tartildigim oluyor

Slm canım tebrik ediyorum seni bende yarın inşallah doyetisyen listesi ile ise başlıyorum

Olur mu oyle sey gevezelik filan ben buraya konusmak bilgi paylasiminda bulunmak icin uye oldum cokta iyi olmus cok guzel seyler yazmissin cok tesekkur ederim :) hizli kilo verme konusu sagliksiz evet haklisin ama ben o kadar sabirsiz bir insanim ki anlatamam birde su var ben yediklerime dikkat edip spor yaptigim zaman cabuk kilo veriyorum kendi metabolizmami da bildigim icin boyle bir hedef koymustum ama dedigin gibi diyetin bile tadini cikarmaliyim sanirim :) kilo takibini nasil yapiyorsun ya ben haftalik tartilmayi tercih ediyorum ama bazen dayanamayip iki gunde de tartildigim oluyor
her gün tartılıyorum cok meraklıyım.ama mesela eksik gördüm sevinip devamm ediyorum diyete yok fazla gördm diyelim kızıyorum kendime bak diyorum dün k.hidratı fazla kaçırdın demek ki keşke sunu yemeseydin diyip daha sıkı tutuyorum o günü :) yani az da olsa fazla da olsa etkisi iyi oluyo diyetime.tabi psikolojik etkilerini görmezden geliyorum :)

sagol cnm guzel ve icten dileklerin icin :) ugrarim artik 6dan sonra bi enerji geldi butun evi supurdum sildim toz aldim simdi dusumu aldim uykuya gecerim :) uyku sorunum var uzun zamandir dengem yok yorulayim da uyurum dedim . yarin temiz bi gunaydinim olur daha sahlikli baslarim hem de :)
ben guzel ve beslenme ve diyetetik okuyacağım kısmet olursa 5 yıl sonra diyetisyen olacağım. ama suan i
şin hazırlık yabancı dil kısmındayım.tabi tahmin edersin ki bütün çevrem zayıf cıtı pıtı sımarık kızlardan oluşuyor.minik bi kız bana kilo almışım dediğinde ne ağlıyorum anlatamam.evet yurt yemekleri genellikle kızartma fast food haliyle öğrenciler sevsin diye.o yüzden hayatım aksamları çorbayla geçiyor diyebilirim.o gece yarısı atıştırmalarını(ama atıştırma değil yüzlerce çeşit patlayana kadar)hiç sorma ya basımın belası aburcuburlar ve ısrarcı arkadaşlar.ama düzenimi kurdum.bu yola bas koydum.23 kilo verdım son 15 sayıyorum.bu hedefim de gerektiğinde yiyemediklerime duygusal açlığıma bağlı ağlama krizleri getirsede bi şekilde yolumdayım :)senin adına cok sevindim.umarım hersey gerçekten dilediğin gibi olur maşallah kendine yeni bir hayat ve yeni bir sen yaratıyorsun.hedeflerinde güzel bir kısmını kaydettim bile bende yapıcam :) arada sohbete bile olsa senlendir bizi :)) umarım bir gün sana kocaman kocaman hayırlı olsuncuklar dememiz nasip olur

sagol cnm guzel ve icten dileklerin icin :) ugrarim artik 6dan sonra bi enerji geldi butun evi supurdum sildim toz aldim simdi dusumu aldim uykuya gecerim :) uyku sorunum var uzun zamandir dengem yok yorulayim da uyurum dedim . yarin temiz bi gunaydinim olur daha sahlikli baslarim hem de :)
maşallah bendeki enerjiyi de sorma ya :) yaradınız bana.mesaj gelmiş gördüm önce bi oynadım sayende 10 kalori yaktım :) şimdi cevaplıyorum.ohh yakmışsın kalorileri ev de temiz vücutta arınıyo şimdi sıra uyuyarak hem dinlenip hem kalori yakmaya geldi değil mi?yok öyle uyanıklık :) bizde yatıyoruz hemen :) iyi geceler canım. tatlı tatlı rüyalar herkese.yarında güzel bir gün olsun neşeli zinde zayıf uyanalım. keşke uykuda bir peri gelse puf dese de gitse su fazlalıklar :)

slm kızlar nasıl zayıflayacam bilmiyorum bugün 1 tane acı çehre tohumu yedim tuvaletten çıkamadım gözüm karardı yaa..napcaz boy 1.60 kilo 73:(

teşekkür ederim.darısı basına diyelim o zaman.öğrendiğin püf noktaları diyet listeni bilgileri bizimle de paylaşırsan fikir edinebiliriz belki?

Tabi ki paylaşırım canım.. zaten okuduğum kadari ile bayagi biliyorsun. Zaten hep bildiğimiz ama uygulayamadigimiz şeyler.
Takipteyim

o dedigin diyet perisiiii :)) iyi geceleeer tatli ruyalar :KK15:
maşallah bendeki enerjiyi de sorma ya :) yaradınız bana.mesaj gelmiş gördüm önce bi oynadım sayende 10 kalori yaktım :) şimdi cevaplıyorum.ohh yakmışsın kalorileri ev de temiz vücutta arınıyo şimduyuyarak hem dinlenip hem kalori yakmaya geldi değil mi?yok öyle uyanıklık :) bizde yatıyoruz hemen :) iyi geceler canım. tatlı tatlı rüyalar herkese.yarında güzel bir gün olsun neşeli zinde zayıf uyanalım. keşke uykuda bir peri gelse puf dese de gitse su fazlalıklar :)
o dedogin

slm kızlar nasıl zayıflayacam bilmiyorum bugün 1 tane acı çehre tohumu yedim tuvaletten çıkamadım gözüm karardı yaa..napcaz boy 1.60 kilo 73:KK43:
Aci cehreden hic hoslanmiyorum.boyle seni tuvaletten cikmayinca vucudundaki suyu kaybederek zayiflamis olmuyorsun.medya oyle yanlis yonlendiriyor ki.kullan 1 hafta vucudundan 2 3 kilo su gider acliktan(bagirsaklar sindirimi tam yapmiyor yani vucuda kaslara organlara besin yok demek tehlikesini dusun) kaslarini eriterek te 2 3 kilo versen haftada 6 kilo 7 kilo verdi diye bas bas bagiriyorlar.ama gel gor ki yag yakimina etkisi yok.yag yakmadan kilo verilmez.yag yakmanin tek yolu da aldigindan cok harcayacaksin ki vucut o yagi enerjiye donustursun.baska hic bir yolu yok.unutun ilaclari sok diyetleri.vucudumuzdan hic bir seyi eksiltmeden sadece daha dogru dengeli saatlerle ara ogunlerle beslenerek metabolizmayi hizlandirarak tabaklari kuculterek verebiliriz. 1.5 ay 6 7 kilo gider saglikli sekilde.hicte az degil yani ama.haftada 1 kilo hedefleyin.guzel ama olculu bir kahvalti yapin peynirle yumurtayla domatesle 1 dilim ekmekle k.hidrati azaltin proteini asla eksiltmeyin diyetinizden ogunlerinize corba salata yogurt ayran gibi hafif seyler ekleyin gunde 2 dilim ekmek sadece.yemekler az yagli.su icin bol bol.spor yapin.ara ogunler ekleyin

Tabi ki paylaşırım canım.. zaten okuduğum kadari ile bayagi biliyorsun. Zaten hep bildiğimiz ama uygulayamadigimiz şeyler.
Takipteyim
Evet dedigin gibi omrunu sisman gecirmis herkes diyetisyen kadar bilmiyor mu sonunda :) kili vermeyi hedefleye hedefleye ansiklopediye dondum arastirarak gel gor ki yillarca ogrenmekle kaldim.simdi iste birbirimize yararimiz dokunuyor.merakla bekliyorum ama yarin puf noktalari ve diyet listeni.oooo neler neler oneren diyetisyenler gordum.ilac oneren hazir caylar oneren falan aktardan alinan otlarla tarif veren maydonoz suyu karbonat oneren gordum.merak ediyorum neler onerecek canim.sadece bunlar degil besin cok.mesela kefir oneren cok var su prebiyotik yogurtlardan var.ogrenelim bu tarz yarari olabilecek bisi var mi belki bizde deneriz.yoksa sende bizim gibi 3 ana 3 ara normal porsiyon ama saglikli mi besleneceksin dogru yolda miyiz bi bakalim :)

Back
X