ben guzel ve beslenme ve diyetetik okuyacağım kısmet olursa 5 yıl sonra diyetisyen olacağım. ama suan i
şin hazırlık yabancı dil kısmındayım.tabi tahmin edersin ki bütün çevrem zayıf cıtı pıtı sımarık kızlardan oluşuyor.minik bi kız bana kilo almışım dediğinde ne ağlıyorum anlatamam.evet yurt yemekleri genellikle kızartma fast food haliyle öğrenciler sevsin diye.o yüzden hayatım aksamları çorbayla geçiyor diyebilirim.o gece yarısı atıştırmalarını(ama atıştırma değil yüzlerce çeşit patlayana kadar)hiç sorma ya basımın belası aburcuburlar ve ısrarcı arkadaşlar.ama düzenimi kurdum.bu yola bas koydum.23 kilo verdım son 15 sayıyorum.bu hedefim de gerektiğinde yiyemediklerime duygusal açlığıma bağlı ağlama krizleri getirsede bi şekilde yolumdayım :)senin adına cok sevindim.umarım hersey gerçekten dilediğin gibi olur maşallah kendine yeni bir hayat ve yeni bir sen yaratıyorsun.hedeflerinde güzel bir kısmını kaydettim bile bende yapıcam :) arada sohbete bile olsa senlendir bizi :)) umarım bir gün sana kocaman kocaman hayırlı olsuncuklar dememiz nasip olur