• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

86.5 ile başladım 22 kilo verdim.son 15 kilo için sıkı bir diyet arkadaşı arıyorum.

kızlar bana yardım edin...1,5 ay sonra kardeşimin nişanı var acil zayıflamam lazım.
Eger bizim gibi zayiflamak istersen hep burdayiz seve seve sana da yerimiz var :) her turlu elimden gelen yardimi da yaparim :) oyle zayiflama grubu falan degiliz kuralimiz tarti gunumuzde yok amac bilgilenmek arastirmak sohbet goz onunde olunca kacamak sansimiz olmuyor motivasyon oluyo bize.tartildikca paylasiyoruz dertlesiyoruz menumuzu paylasip elestiriyoruz oyle ?

Evet dedigin gibi omrunu sisman gecirmis herkes diyetisyen kadar bilmiyor mu sonunda :) kili vermeyi hedefleye hedefleye ansiklopediye dondum arastirarak gel gor ki yillarca ogrenmekle kaldim.simdi iste birbirimize yararimiz dokunuyor.merakla bekliyorum ama yarin puf noktalari ve diyet listeni.oooo neler neler oneren diyetisyenler gordum.ilac oneren hazir caylar oneren falan aktardan alinan otlarla tarif veren maydonoz suyu karbonat oneren gordum.merak ediyorum neler onerecek canim.sadece bunlar degil besin cok.mesela kefir oneren cok var su prebiyotik yogurtlardan var.ogrenelim bu tarz yarari olabilecek bisi var mi belki bizde deneriz.yoksa sende bizim gibi 3 ana 3 ara normal porsiyon ama saglikli mi besleneceksin dogru yolda miyiz bi bakalim :)

Benim hedefim de de 3 ara 3 ana öğün var ve o tarz kürler otlar çaylar falan karşıyım zaten. Ben aslında biliyorum nasıl besleneceğimi ama birinin kontrolünde olmak ve yüzyüze destek almak iyi gelecek benim kacamaklara

Benim hedefim de de 3 ara 3 ana öğün var ve o tarz kürler otlar çaylar falan karşıyım zaten. Ben aslında biliyorum nasıl besleneceğimi ama birinin kontrolünde olmak ve yüzyüze destek almak iyi gelecek benim kacamaklara
Haklisin birinin duzenli takip edecegini bilmek ayri bir motivasyon anliyorum seni :) o zaman sana basarilar diliyorum diyetinde.ama bizi de habersiz birakma.hala bekliyorum listeni onerileri :)

her gün tartılıyorum cok meraklıyım.ama mesela eksik gördüm sevinip devamm ediyorum diyete yok fazla gördm diyelim kızıyorum kendime bak diyorum dün k.hidratı fazla kaçırdın demek ki keşke sunu yemeseydin diyip daha sıkı tutuyorum o günü :) yani az da olsa fazla da olsa etkisi iyi oluyo diyetime.tabi psikolojiicicem.lerini görmezden geliyorum :)
Merhabalar gunaydinn :) bugun basliyorum kilo verme yolculuguma bakalim 3 hafta sonra ne durumda olacagim :) simdi tartildim 70.4 cikti kendime gore yemekleri daha az yemekle baslauacagimve gece yemekleri abur cuburlari atistirmaliklari kesinlikle kesecegim bunun gibi bazi kurallar koydum insallah hedefime ulasirim allahim yardimcimiz olsun :) haa birde cok su icicem bugun bende 70.4 ile basliyorum :)

Günaydın kıxlar az önce nöbetten çıktım nöbette gece biraz çekirdek yedim ama bi avuç kadar :cry: kahvaltımı yaptım yarım domates kibrit kutusu beyaz peynir iki dilim kepekli ekmek :( şimdi biraz uyuyacağım sonra koşu bandında koşumu yaparım :KK42:

Aci cehreden hic hoslanmiyorum.boyle seni tuvaletten cikmayinca vucudundaki suyu kaybederek zayiflamis olmuyorsun.medya oyle yanlis yonlendiriyor ki.kullan 1 hafta vucudundan 2 3 kilo su gider acliktan(bagirsaklar sindirimi tam yapmiyor yani vucuda kaslara organlara besin yok demek tehlikesini dusun) kaslarini eriterek te 2 3 kilo versen haftada 6 kilo 7 kilo verdi diye bas bas bagiriyorlar.ama gel gor ki yag yakimina etkisi yok.yag yakmadan kilo verilmez.yag yakmanin tek yolu da aldigindan cok harcayacaksin ki vucut o yagi enerjiye donustursun.baska hic bir yolu yok.unutun ilaclari sok diyetleri.vucudumuzdan hic bir seyi eksiltmeden sadece daha dogru dengeli saatlerle ara ogunlerle beslenerek metabolizmayi hizlandirarak tabaklari kuculterek verebiliriz. 1.5 ay 6 7 kilo gider saglikli sekilde.hicte az degil yani ama.haftada 1 kilo hedefleyin.guzel ama olculu bir kahvalti yapin peynirle yumurtayla domatesle 1 dilim ekmekle k.hidrati azaltin proteini asla eksiltmeyin diyetinizden ogunlerinize corba salata yogurt ayran gibi hafif seyler ekleyin gunde 2 dilim ekmek sadece.yemekler az yagli.su icin bol bol.spor yapin.ara ogunler ekleyin

Gunaydin bugun erken kalktim 30 dk yurudum kahvaltida bir bardak sut icine bir cay kasigi bal koydun.. Bakalim oglense corba salatada aradada mandalina yimeyi dusunuyorum..

Merhabalar gunaydinn :) bugun basliyorum kilo verme yolculuguma bakalim 3 hafta sonra ne durumda olacagim :) simdi tartildim 70.4 cikti kendime gore yemekleri daha az yemekle baslauacagimve gece yemekleri abur cuburlari atistirmaliklari kesinlikle kesecegim bunun gibi bazi kurallar koydum insallah hedefime ulasirim allahim yardimcimiz olsun :) haa birde cok su icicem bugun bende 70.4 ile basliyorum :)
Harika.kurallarinda guzel.zayiflamaman icin hic bir neden yok bu kurallarla.porsiyonlari azalmisken asiri karbonhidrat yagli tuketmezsen bide ooooh gitsin kilolar. :) ara ogunler yap kucuk kucuk ac birakma kendini.suyuda azar azar yavas ic hepsini birden icip bobreklerini yorma hizli icersen ise yaramaz zaten.tum gune yay suyunu :)

Günaydın kıxlar az önce nöbetten çıktım nöbette gece biraz çekirdek yedim ama bi avuç kadar :cry: kahvaltımı yaptım yarım domates kibrit kutusu beyaz peynir iki dilim kepekli ekmek :KK43: şimdi biraz uyuyacağım sonra koşu bandında koşumu yaparım :KK42:
Kahvaltin gayet guzel.cok yememissin ama azicik daha dikkat takma kafaya unut yoluna devam et.telafi edemeyecegin seylerden kork :)

Gunaydin bugun erken kalktim 30 dk yurudum kahvaltida bir bardak sut icine bir cay kasigi bal koydun.. Bakalim oglense corba salatada aradada mandalina yimeyi dusunuyorum..
Ogle yemegin guzel.aksam yemeginde guzel olursa kilo verirsin ama sana kizmaya basliyorum sadece sutle kahvalti mi olur? Mahfedeceksin metabolizmani.boyle acikacaksin miden bos kalacak metabolizman yavaslayacak hele boyle bir duzenin olmadan azicik diyeti biraktin mi veya normal duzene dondun mu tum kilolari geri alirsin.tabi bu sekilde gecistirerek belli bi yerden sonra ya kilo vermen yavaslar ya durur.yanlis yapiyorsun.ben sabah 7de yumurta ile peynirle domates ekmekl3 kahvalti yaptim sut ise 09.30da ara ogunum.

Nasil cagiriliyo bu peri? huhuuuuuu ben ve totosum burdayiz bize bi el at diye bagirsam gelir mi yoksa baskalari mi gelir :)

hahaa sakın öyle çagırmaa :KK70:
dıyetını azımle yapan kılocuklar veren herkesın yanında eslık ederek yasıyormus o perı ben öyle duydum :KK16:
hanı bı sure sonra yok ben onu yemem dıyebılıosun ıkramları cevırebılıyosun bı parca tadıp bırakabılıosun fln ya kılo vermenın mutluluguyla bu perının etkısı olabılır :KK66:

Bu da benden size sabah müziği olsuuuunnn :KK68:

ççok severek dınledıgım bana pozıtıf enerjı veren bı parca ...

bu arada Günayyydııınnnn :KK54:

hahaa sakın öyle çagırmaa :KK70:
dıyetını azımle yapan kılocuklar veren herkesın yanında eslık ederek yasıyormus o perı ben öyle duydum :KK16:
hanı bı sure sonra yok ben onu yemem dıyebılıosun ıkramları cevırebılıyosun bı parca tadıp bırakabılıosun fln ya kılo vermenın mutluluguyla bu perının etkısı olabılır :KK66:
Yok o perinin etkisi olmuyo kuculen totonun etkisi oluyor.oyle diyet yaptiktan sonra periye gerek kalmiyo. :) ben totosumla daglari deviririm peri etki etmez bana

Yok o perinin etkisi olmuyo kuculen totonun etkisi oluyor.oyle diyet yaptiktan sonra periye gerek kalmiyo. :) ben totosumla daglari deviririm peri etki etmez bana

hahaa :)) bana kücüklükten beri bi periyle yasamak büyülü hoş enerjık gelırdı :D tinker bell gibi bişey bana eslık etse dıye bekler dururdum ondan berı beklıom sanırım onun boslugu varsın bana eslık etsınde saklasın aburcuburları benden :))
10685337_698885116847083_6255411247109180155_n.webp

Canım ben tabiki yine buralarda olacam.
dün ki kilom 89.5 idi
bugün 88.5 tabi benim tartım ile aslında 87.7 idim ama aldım iişte. Diyetisyen de kaç kilo cikacam bakalım.
Bu arada ben emziriyorum 5 aylık bir oğlum da var

Kahvaltiya sadee sut ictim evet ama artik kahvaltimida duzene sokacagim soz ;)
Yarinda boyle idare edip cumartesi duzenli ogune baslayacagim

zeytın neden olmasın kı canım zeytin güzeldir hemde çok saglıklıı .. bence peynırden daha masum :)
canan karatay dıyordu doyana kadar zeytın yıyın dıye :KK70:
Nolur bana canan karatay deme.zeytin evet saglikli icinde guzel yaglar var ama tuzlu odem yapar ayni zamanda en fazla gunde 3 4 tane.o da mumkunse her gun degil.ama ben yemeklerin cok az zeytin yagi ile pismesini eger yemek tamamen yagsiz ise salataya 1 kasik zeytin yagini tercih ederim.oyle yemek yagli salata yagli bide zeytin ile pek kilo verilmez.zeytinin icinde yag disinda hic bir besin ogesi yok neredeyse.evet saglikli ama miktari onemli ve yag alarak yag yakilmaz.hic mi yag yemeyecegiz yiyecegiz tabi ama mesela sadece yemeklerde al yagini o da 1 tencere yemegi 5 kasik zeytinyagiyla yap almis olursun.

He
Canım ben tabiki yine buralarda olacam.
dün ki kilom 89.5 idi
bugün 88.5 tabi benim tartım ile aslında 87.7 idim ama aldım iişte. Diyetisyen de kaç kilo cikacam bakalım.
Bu arada ben emziriyorum 5 aylık bir oğlum da var
Hem sana hem oglusuna masallah canim ya :) buyuk ihtimalle emziriyorsun diyetisyene git mutlaka eksik beslenme.ama sanslisin hem emzirerek deli gibi kalori yakarsin hem tempon yogundur zor olmayacak :)

Back
X