• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

86.5 ile başladım 22 kilo verdim.son 15 kilo için sıkı bir diyet arkadaşı arıyorum.

hahaa :)) bana kücüklükten beri bi periyle yasamak büyülü hoş enerjık gelırdı :D tinker bell gibi bişey bana eslık etse dıye bekler dururdum ondan berı beklıom sanırım onun boslugu varsın bana eslık etsınde saklasın aburcuburları benden :))
Eki Görüntüle 1332403
hahaa :)) bana kücüklükten beri bi periyle yasamak büyülü hoş enerjık gelırdı :D tinker bell gibi bişey bana eslık etse dıye bekler dururdum ondan berı beklıom sanırım onun boslugu varsın bana eslık etsınde saklasın aburcuburları benden :))
Eki Görüntüle 1332403
Hayir abur cuburlar saklanmayacak biz biraz kisa bir sure uzak duracagiz ogrenmemiz gerekenleri ogrenecegiz sonra aburcuburlar bizi uzmeden hayatimizda olacak.sadece ogrenmemiz gerek seyler cook :)

Hayir abur cuburlar saklanmayacak biz biraz kisa bir sure uzak duracagiz ogrenmemiz gerekenleri ogrenecegiz sonra aburcuburlar bizi uzmeden hayatimizda olacak.sadece ogrenmemiz gerek seyler cook :)
ama peri olsun yaaa peri güzel bişi :KK37:
otursun benle yeşil çay içsin ozamn :KK70:

bı de bu arada sızede yazayım kızlar b12 vıtamını ve d vıt. eksıklıgınde kılo verılemıyormus saglık ocakları b12 olcumu yapıyormus d öl.çümü de yaparlarmı bılmıyorum ben kısa zaman ıcınde baktırmayı dusunuyorum eger eksıklıgı var ıse aylık ıgnesı varmıs ıgnede hıc yaptıramam ama :KK53::KK53::KK53: sizede duyurayım dedım :KK68:

bı de bu arada sızede yazayım kızlar b12 vıtamını ve d vıt. eksıklıgınde kılo verılemıyormus saglık ocakları b12 olcumu yapıyormus d öl.çümü de yaparlarmı bılmıyorum ben kısa zaman ıcınde baktırmayı dusunuyorum eger eksıklıgı var ıse aylık ıgnesı varmıs ıgnede hıc yaptıramam ama :KK53::KK53::KK53: sizede duyurayım dedım :KK68:
b 12 eksikliğim var maalesef benim farkındayım demir eksikliğimde var.b12 iğnelerim var ama aylık değil 5 günde 1 haftada 1 vurul dedi doktorum.demir içinde gıdalarla falan takviye edersin öyle aşırı düşük değil dedi.hatta bende folik asit çinko ve sanırım yanlış hatırlamıyorsam magnezyum eksikliği de var.ama bunların sebebinin daha önceki felaket beslenmem olduğunu düşünüyorum.malum sınav dönemi atlattım sürekli dersane okul derken kahvaltı yok öğle yemeği hep marketlerden aburcuburlar tatlılar aksam ki açlık ile de dısardan söylenen 2 kişilik fastfoodlar.ama artık daha bilinçliyim dikkat etmeye çalışıyorum.ama size hiç bir seyi eksik bırakmayın dengeli düzenli beslenin deyişimin sebepleri acık gördüğünüz gibi

Uyar beni uyar..
Simdide corba ve ispanak bir tabak.. bir kasikk yogurt 2 dilim ekmek.. Nasil sence
öğle yemeğin harika iste.ama bugün başka ekmek yemek yok.aksamı k.hidrattan biraz eksilt ve aksam proteini ihmal etme. 1kasık yoğurdu proteinden sayıyorum deme sakın :) bide su öğle yemeğine aksam yemeğini dediğim gibi eklersen + bir kahvaltı+ ara öğünler ooo gelsin fıstık gibi hanımlar.kimmse duramaz önünde.uyacam tabi hatta gerekirse kızacam :)

öğle yemeğin harika iste.ama bugün başka ekmek yemek yok.aksamı k.hidrattan biraz eksilt ve aksam proteini ihmal etme. 1kasık yoğurdu proteinden sayıyorum deme sakın :) bide su öğle yemeğine aksam yemeğini dediğim gibi eklersen + bir kahvaltı+ ara öğünler ooo gelsin fıstık gibi hanımlar.kimmse duramaz önünde.uyacam tabi hatta gerekirse kızacam :)

Mercimek corbasi ictim onda protein dolu.. :)
Aksamda evde ne corba onu icrrim ekmek yemem ;)

Mercimek corbasi ictim onda protein dolu.. :)
Aksamda evde ne corba onu icrrim ekmek yemem :KK66:
evet mercimek çorbası tamam da ben suan senin hayvansal protein alamamana takıldım.süt yoğurt yumurta peynir ayran tüketilecekkkkkkk.kızıyorum ama sen kilo vermek doğruları öğrenmek mi istiyorsun kendini kandırmak mı istiyorsun?

E="elifecenaz, post: 38257853, member: 499356"]evet mercimek çorbası tamam da ben suan senin hayvansal protein alamamana takıldım.süt yoğurt yumurta peynir ayran tüketilecekkkkkkk.kızıyorum ama sen kilo vermek doğruları öğrenmek mi istiyorsun kendini kandırmak mı istiyorsun?[/QUOTE]
Ay walla tuketiyorum..
Bugun sabah sut oglen yogurt ;)
Aksama da soz ayran icerim ;)

merhaba bayanlarrrr üşünmedim tüm sayfaları tek tek okudum. başta sayfa sahibine ve azmeden herkese tebriklerimi sunuyorum. bende sürekli şişman olan ve beceremeyen biriyim bu sefer bende niyet ettim ama henüz düzene koyamadım. neyse sizleri takip edincede aşka geldim resmen.
aslında benim tüm imkanım var ama iradesi zayıf bir insanım.evimde koşubantım plates setim bsikletim var ama ben dogru dürüst kullanmıyorum bile. ama bugün karar verdim. eve gidince ilk iş yemegimi yapıp yemek 1 saat sonrada koşu bantına çıkmak olacak

E="elifecenaz, post: 38257853, member: 499356"]evet mercimek çorbası tamam da ben suan senin hayvansal protein alamamana takıldım.süt yoğurt yumurta peynir ayran tüketilecekkkkkkk.kızıyorum ama sen kilo vermek doğruları öğrenmek mi istiyorsun kendini kandırmak mı istiyorsun?
Ay walla tuketiyorum..
Bugun sabah sut oglen yogurt :KK66:
Aksama da soz ayran icerim :KK66:[/QUOTE]
öğlen 1 kasık yemişsin ayran dedğin yarım kase yoğurt bile gelmez bitek sabah süt tam olmuş.haftada 3 4 defa yumurta yenmeden peynir yenmeden her öğünde yoğurt veya ayran tüketilmeden diyet yapılmaz.günde 2 porsiyon süt ürünleri + 1kk peynir + yumurta. bunları tüketirken de dengeli her öğüne dağıtarak tüketmen gerekir.ben kanmıyorum sen bilirsin senin vücudun istersen kendini kandırabilirsin böyle:)

elifeceogreniyo38264530 .!.:
Ay walla tuketiyorum..
Bugun sabah sut oglen yogurt :KK66:
Aksama da soz ayran icerim :KK66:
öğlen 1 kasık yemişsin ayran dedğin yarım kase yoğurt bile gelmez bitek sabah süt tam olmuş.haftada 3 4 defa yumurta yenmeden peynir yenmeden her öğünde yoğurt veya ayran tüketilmeden diyet yapılmaz.günde 2 porsiyon süt ürünleri + 1kk peynir + yumurta. bunları tüketirken de dengeli her öğüne dağıtarak tüketmen gerekir.ben kanmıyorum sen bilirsin senin vücudun istersen kendini kandırabilirsin böyle:)[/QUOTE]
Ben bilmiyorum ogreniyorum sayende aaa kizmaaa

öğlen 1 kasık yemişsin ayran dedğin yarım kase yoğurt bile gelmez bitek sabah süt tam olmuş.haftada 3 4 defa yumurta yenmeden peynir yenmeden her öğünde yoğurt veya ayran tüketilmeden diyet yapılmaz.günde 2 porsiyon süt ürünleri + 1kk peynir + yumurta. bunları tüketirken de dengeli her öğüne dağıtarak tüketmen gerekir.ben kanmıyorum sen bilirsin senin vücudun istersen kendini kandırabilirsin böyle:)
Ben bilmiyorum ogreniyorum sayende aaa kizmaaa[/QUOTE]
kızmıyorum öğretmeye calısıyorum ama sen sana uyan sekilde değiştiriyorsun bunları :) sen diyete uyacaksın o sana uyamaz.sağlıklı beslen.inan kahvaltı etmek çok güzel bişi yumurta aşırı tok tutuyor.bir parça peynir 1 dilim ekmek tadını çıkara çıkara ye.hııı fırsatım yok dersen sabah ya da aksamdan 2 küçük dilim ekmek arasına 1 kibrit kutusu peynır biraz domates dilimle yanına sekersiz cay yada kahveyle yada sütle sabah lüplet.öğle yemeğinde salata çorba yoğurt yada sebze yoğurt gibi kombinler yap aksam yemeği de cok hafif karbon hidratı azaltılmış bi öğün bul.ara öğün olarakta günde 1 meyve 1 defada 20 leblebi ye işte sana 5 6 öğün fıstık gibi diyet.bahaneleri yasaklıyorum :) kız ben öğrenciyim öğle yemeğinde sandviç yemek için bi önceki aksamdan marketten 1 domates alıyorum.yine önceki aksamdan yemekhaneden yemediğim ekmeği alıyorum sabaha kurumasın diye poşetleyip saklıyorum.ertesi gn kahvaltıdan yemediğim peyniri alıyorum okula gitmeden odaya inip bunları yenecek hale getirip sarıp benimle okula götürüp öğlene kadar çantamda taşıyorum.sence yer miyim bahaneleri :) ama 23 kilo gitti işte.hakketmek gerekiyor demekki. :) bide seviyorum böyle anlatmayı başkalarına yardımcı olmayı degmeyin keyfime :) ama kızıyorsam inan motive eder düzeltirsin diye yoksa seve seve anlatıyorum cevaplıyorum :) ama sımarmak yok hakkedeceksin ki gitsin kilolar yoksa geliyor bes kardeş haaaa:)

Merhaba iyi aksamlar :) diyetimin ilk gunu fena degildi sabah kahvaltisinda ve aksam yemeginde birer dilim ekmek yedim yarim saat yurudum okula giderken iki litre kadar su ictim ve halada icmeye devam ediyorum ama hicbir sey yemicem saat 6da yemekten kalktimve yarin sabaha kadar surecek hicbirsey yememe grevim baslamistir :) yatmadan yesil cay icsem mi acaba iyi olur mmu?

Merhaba iyi aksamlar :) diyetimin ilk gunu fena degildi sabah kahvaltisinda ve aksam yemeginde birer dilim ekmek yedim yarim saat yurudum okula giderken iki litre kadar su ictim ve halada icmeye devam ediyorum ama hicbir sey yemicem saat 6da yemekten kalktimve yarin sabaha kadar surecek hicbirsey yememe grevim baslamistir :) yatmadan yesil cay icsem mi acaba iyi olur mmu?
mükemmelsin.umarım aldığın gıdalarda güzeldir.öyleyse harikasın :) 6 erken geldi mide guruldamalarına dikkat ama :) acıkırsan süt içebilirsin azıcık yoğurt yiyebilirsin :) tabiki yeşilcay candır ya :)

sabah 1 dilim ekmek kibrit kutusu kadar peynir 7 zeytin bir fincan şekersiz çay öğlen salata ve 5 kaşık makarna akşam 3 adet hamsi balık :) balığı çok sevmem de :)bir dilim ekmek ve salata azıcıkta tatlı yedim :)

Back
X