- 22 Kasım 2014
- 105
- 18
- 33
- Konu Sahibi elifecenaz
Ama soyle biseyde var ben her gun duzenli olarak spora gidiyorum ve en azindan 2 saat spor yapiyorum bu yuzden biraz izin veriyorum kendime yoksa cidden yedigim yetmiyor, mesela bugun sabah ki 1 dilim borekten sonra oglene kadar sadece 1 muz yedim, oglen yemekhanede 1 tabak corbayla senin dedigin gibi 2 dilim kepekli ekmek yedim birde yanina salata yedim sonra aksam 4 gibi 1 elma yedim sekersiz elmali cay ictim, aksam yemeginde de tavuk sote vardi yemek tabaginin yarisindan daha az yedim yine kepekli ekmekle yaninda da sekersiz ice tea ictim sonrada spora gittim yeni geldim ordan daama oluyor mu böyle börekler?bazen süphe ediyorum kendimden ya ben yanlış diyet yapıyorum galıba? beyaz un yufka yağlı?yeniyo mu bunlar diyette?ama ben anlatamıyorum.siz bir lokmadan birsey olmazdiye yiyorsunuz sonra kendinizi ac bırakıyorsunuz yoruyorsunuz gün içinde besini proteini ekmeği eksik almış oluyorsunuz bu sağlıklı değil ki? kilo vermek istiyorsanız ana öğünler yeterli sağlıklı düzgün yenmeli ara öğünler yapılmalı zararlı seylerden uzak durulmalı?ha haftada 1 defa kaçamak olur ama kaslarıma protein vermiyim mideme beynime besin vermiyim onun yerine börek yiyimn yağ veriyim de olmaz ki?