9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Awox bende hiç kuruma ya da pozitif çıkartmadı. İyi bir marka yani. Yarın tekrar yapın

İnşallah teşekkür ederim 10 gün öncesinde başlayan göğüslerde ağrı ve hassasiyet, vücut geneli ara ara batma şeklinde ağrılar, regl döneminde de regl olacakmış hissi ve kasık ağrısı oldu
Artış düşük görünüyor iki günde en az iki kat artmalı tekrar kan verip artışı takip edin umarım sağlıkla ilerler

Hayırlı olsun gebeliğiniz önemli olan değerin artışı ilk çıkan değere takılmayın.. belirtileriniz neler acaba

Ay aynı benimde böyle şu anda

Evde test yapmışmıydın canım nasıl çıkmıştı ?
Yapmıştım canım ayın 24 ünde awox ve artimed yapmıştım ikisi de pozitifti 25 inde mimea yaptım o da pozitifti dün yine artimed yaptım o da pozitifti .bu ay beklemedigim için ısrarla yaptım pozitifti ama nedense regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor ya sizce normal mi

Yumurtlamadan sonra zaten kasık ağrım hep vardı ama ne bileyim bu kadar ağrıması değişik geliyor

Canım pozitifse pozitiftir bak defalarca yapmışsın maşallah günün gelmediği için mi kan vermedin

Canım pozitifse pozitiftir bak defalarca yapmışsın maşallah günün gelmediği için mi kan vermedin
Canım günüm ne zaman bilmiyorum düzenli değil reglim ovulasyonda 12 13 Mayıs'ta pik görmüştüm onu biliyorum sadece zaten testi de sırf şüpheden yapmistim çıkacağını düşünmüyordum.biraz zaman geçsin diye kanı bugün verdim

Ayy hayırlı olsun canım geçen aydan hatırlıyorum seni aynı gün regl olmuştuk galiba, ben de regl olmadım henüz test de yapmadım. Senin bi belirtin var mı inşallah sağlıklı gebelik geçirirsin.
Sağ ol canım hatırladım ben de :) evet belirtiler iki gün önce başladı ama öncesinde bir şey yoktu iştah kesikliği var biraz.. Yerleşme lekesi oldu. Karın ağrım devam ediyor öyle. İnşallah sen de gebesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…