Awox bende hiç kuruma ya da pozitif çıkartmadı. İyi bir marka yani. Yarın tekrar yapınGerçekten mi ayy inşallah kaset olan 6.dk da belirdi awox 10 dk buldu bilirsin kızarıklık dağılana kadar ama birde Prodoctor yaptım onda çıkmadı şu hep yalancı çıkaran hatta sabah sadece onu yaptığımda silik çıkarmıştı ama az öncekinde çok sonradan gölge oluştu ama bu attıklarım baya belirgin ya sevinemiyorum bunlarda yalancı pozitiftir diye ama sabah yine aynı markaları yaparım ilk idrarla inşallah vardır
Öyle yapacam canım inşallah doğrudurAwox bende hiç kuruma ya da pozitif çıkartmadı. İyi bir marka yani. Yarın tekrar yapın
İnşallah inşallahÖyle yapacam canım inşallah doğrudur
Artış düşük görünüyor iki günde en az iki kat artmalı tekrar kan verip artışı takip edin umarım sağlıkla ilerler
Hayırlı olsun gebeliğinizönemli olan değerin artışı ilk çıkan değere takılmayın.. belirtileriniz neler acaba
Ay aynı benimde böyle şu andaİnşallah teşekkür ederim10 gün öncesinde başlayan göğüslerde ağrı ve hassasiyet, vücut geneli ara ara batma şeklinde ağrılar, regl döneminde de regl olacakmış hissi ve kasık ağrısı oldu
Test yaptırdınız mıAy aynı benimde böyle şu anda
Hayır. Çıkmayacak diye korktuğum için yaptırmıyorum. Regl tarihim geçerse yaptıracağımTest yaptırdınız mı
Sonuç ne oldu canımGünaydinn kan vermeye gidiyorum kızlar dua edin
Çıkmadı henüz canım sağlık ocağında vermiştim çok azı çıkmış bakılan tahlillerin HCG de yoktu çıkanların içinde . anlayacağın bir heves gittim yine paşa paşa sabahı bekleyeceğimSonuç ne oldu canım
Evde test yapmışmıydın canım nasıl çıkmıştı ?Çıkmadı henüz canım sağlık ocağında vermiştim çok azı çıkmış bakılan tahlillerin HCG de yoktu çıkanların içinde . anlayacağın bir heves gittim yine paşa paşa sabahı bekleyeceğim
Olsun sonu güzel olsun da :)Çıkmadı henüz canım sağlık ocağında vermiştim çok azı çıkmış bakılan tahlillerin HCG de yoktu çıkanların içinde . anlayacağın bir heves gittim yine paşa paşa sabahı bekleyeceğim
Yapmıştım canım ayın 24 ünde awox ve artimed yapmıştım ikisi de pozitifti 25 inde mimea yaptım o da pozitifti dün yine artimed yaptım o da pozitifti .bu ay beklemedigim için ısrarla yaptım pozitifti ama nedense regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor ya sizce normal miEvde test yapmışmıydın canım nasıl çıkmıştı ?
Yumurtlamadan sonra zaten kasık ağrım hep vardı ama ne bileyim bu kadar ağrıması değişik geliyorYapmıştım canım ayın 24 ünde awox ve artimed yapmıştım ikisi de pozitifti 25 inde mimea yaptım o da pozitifti dün yine artimed yaptım o da pozitifti .bu ay beklemedigim için ısrarla yaptım pozitifti ama nedense regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor ya sizce normal mi
Canım pozitifse pozitiftir bak defalarca yapmışsın maşallahYapmıştım canım ayın 24 ünde awox ve artimed yapmıştım ikisi de pozitifti 25 inde mimea yaptım o da pozitifti dün yine artimed yaptım o da pozitifti .bu ay beklemedigim için ısrarla yaptım pozitifti ama nedense regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor ya sizce normal mi
Canım günüm ne zaman bilmiyorum düzenli değil reglim ovulasyonda 12 13 Mayıs'ta pik görmüştüm onu biliyorum sadece zaten testi de sırf şüpheden yapmistim çıkacağını düşünmüyordum.biraz zaman geçsin diye kanı bugün verdimCanım pozitifse pozitiftir bak defalarca yapmışsın maşallahgünün gelmediği için mi kan vermedin
Ayy hayırlı olsun canım geçen aydan hatırlıyorum seni aynı gün regl olmuştuk galiba, ben de regl olmadım henüz test de yapmadım. Senin bi belirtin var mı inşallah sağlıklı gebelik geçirirsin.Olsun sonu güzel olsun da :)
Sağ ol canım hatırladım ben de :) evet belirtiler iki gün önce başladı ama öncesinde bir şey yoktu iştah kesikliği var biraz.. Yerleşme lekesi oldu. Karın ağrım devam ediyorAyy hayırlı olsun canım geçen aydan hatırlıyorum seni aynı gün regl olmuştuk galiba, ben de regl olmadım henüz test de yapmadım. Senin bi belirtin var mı inşallah sağlıklı gebelik geçirirsin.
İnşallah canım hayırlısı sağlıklaSağ ol canım hatırladım ben de :) evet belirtiler iki gün önce başladı ama öncesinde bir şey yoktu iştah kesikliği var biraz.. Yerleşme lekesi oldu. Karın ağrım devam ediyoröyle. İnşallah sen de gebesindir
Ben jel olayını anlamadım tam olarak ne işe yarıyorJeli bende almak istiyorum ama eşim ona müsade etmiyor Malesef denemek istiyorum aslında ama ondan habersiz alsam diyorum elime para geçmiyo hiç
Fertilite jel canım gebeliğe yardımcı oluyor diyorlar kimisine etki ediyo kimisine etmiyo belli olmuyorBen jel olayını anlamadım tam olarak ne işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?