9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

merhabalar
14 mayıs yumurtlama günümdü o günü ve ondan sonraki günleri değerlendirdik normalde dün regl olmak gerekiyordu olmadım reglim düzenlidir tabi 1 günden bir şey belli olmaz ama inanılmaz bir bel ağrısı çekiyorum hareket ettikçe bile acıyor buna sebep olacak bir harekette yapmadım her an regl olacak gibi hissediyorum karnım gur gur sürekli huzursuz bir ağrı mide bulantısı ile gelip gidiyor böyle bir şey yaşayan var mı daha önce boş gebelik geçirdim o yüzden hemen test yapmak istemiyorum bir yandan da dayanamıyorum

Günaydın kızlar
Bugün sabah test yine negatifti. Çok garipti ama dün burnuma öyle güzel kek koktuki parkta arkadaşlarım koku galan olmadığını söyledi. Göğüslerim şiş ve ağrıyor kaşık ağrım hala var. Akıntım sarı geliyordu bugün süt beyazı gelmiş. Belki de hepsi regl belirtisi. Olsaydı çıkardı artık diye düşünüyorum. Hamiş olan arkadaşlarımı çokça tebrik ediyorum. Hepiniz adına bende çok ama çok sevindim Diğer arkadaşlarım içinde diğer aylarda inşallah sağlıklı bir gebelikleri olur

Ben artık test yapmayacağım. Evdekileride çöpe attım. Daha da almam. Psikolojim bozuluyor sanırım sürekli sürekli yapınca. Pozitif çıkan testte yanılttı sanırım…

Eklentiler

• 3B886F67-3A61-4E79-BCB3-8D76C47C6A83.webp
    148 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar bu ay reglim gecikti pazartesi öğleden sonra biraz geldi Salı yoğun geldi şuan adetim bitmiş gibi anlamadım sol kasığım aşırı ağrıyor normalde reglim en az 5 gün sürüyor acaba yaşadığınız mı böyle durum

Çok silik gibi görüyorum bende canım
Evet baya silik. Anlamadım bende.
Test yaptın mı canım hiç? Hormonlar dengeaizleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…