Günaydın kızlar
Bugün sabah test yine negatifti. Çok garipti ama dün burnuma öyle güzel kek koktuki parkta arkadaşlarım koku galan olmadığını söyledi. Göğüslerim şiş ve ağrıyor kaşık ağrım hala var. Akıntım sarı geliyordu bugün süt beyazı gelmiş. Belki de hepsi regl belirtisi. Olsaydı çıkardı artık diye düşünüyorum. Hamiş olan arkadaşlarımı çokça tebrik ediyorum. Hepiniz adına bende çok ama çok sevindimDiğer arkadaşlarım içinde diğer aylarda inşallah sağlıklı bir gebelikleri olur
Ben artık test yapmayacağım. Evdekileride çöpe attım. Daha da almam. Psikolojim bozuluyor sanırım sürekli sürekli yapınca. Pozitif çıkan testte yanılttı sanırım…
Bebetime canım. Hiç bilmiyorum kafam çok kariştıKızzzhangi marka bu var bence ya
Evet baya silik. Anlamadım bende.Çok silik gibi görüyorum bende canım
Test yaptın mı canım hiç? Hormonlar dengeaizleşiyorKızlar bu ay reglim gecikti pazartesi öğleden sonra biraz geldi Salı yoğun geldi şuan adetim bitmiş gibi anlamadım sol kasığım aşırı ağrıyor normalde reglim en az 5 gün sürüyor acaba yaşadığınız mı böyle durum
Teşekkür ederim canımmmHayırlı olsun canım
Kizlar çıkmış sonucummm
Maşallah canım hayırlı olsunKizlar çıkmış sonucummm
Canım içini ferah tut regl olmadın daha güzel olacak herşeyEvet baya silik. Anlamadım bende.
Test yaptın mı canım hiç? Hormonlar dengeaizleşiyor
Ohh maşallahKizlar çıkmış sonucummm
Rengi parlak kırmızı mı canımKızlar bu ay reglim gecikti pazartesi öğleden sonra biraz geldi Salı yoğun geldi şuan adetim bitmiş gibi anlamadım sol kasığım aşırı ağrıyor normalde reglim en az 5 gün sürüyor acaba yaşadığınız mı böyle durum
Bat gelmiş miydi senin kan varsenBebetime canım. Hiç bilmiyorum kafam çok kariştı
Hayırlı olsun darısı başımıza bize dua edermisin hamilelerin duası kabul olur derlerKizlar çıkmış sonucummm
Canım vişne çürüğü gibi anlamadım ki bu ay niye böyle oldu hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorumRengi parlak kırmızı mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?