- 25 Mayıs 2025
- 414
- 436
- 18
- 24
Tabiki ederim insAllah en kısa zamanda sizlerin de bu sevincini göreceğiz ben inanıyorumHayırlı olsun darısı başımıza bize dua edermisin hamilelerin duası kabul olur derler
Gül kurusu, çok koyu kahve ve açık kahve arası döndü benim o lekeler canım. Karın ağrısı bi girdi cıktı sürekli. Vardır inşallah senin deCanım vişne çürüğü gibi anlamadım ki bu ay niye böyle oldu hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum
Pek sanmıyorum canım dün rengi kırmızı 1 gün dolu geldi bir daha da gelmedi bakalım biraz geçsin bakarım olmadı pek ümidim yok açıkçası prolaktin değerim yüksek çıktı biraz arkadaşım hamilemisin dedi anlamadımGül kurusu, çok koyu kahve ve açık kahve arası döndü benim o lekeler canım. Karın ağrısı bi girdi cıktı sürekli. Vardır inşallah senin de
İnşallah canımCanım içini ferah tut regl olmadın daha güzel olacak herşey
Walla test yapmadım Regl diye düşündüm
4 gün var daha canımBat gelmiş miydi senin kan varsen
Maşallahh hayırlı olsun bize de dua edinnnKizlar çıkmış sonucummm
Anaa testleri niye attın ki baya da pahalılarGünaydın kızlar
Bugün sabah test yine negatifti. Çok garipti ama dün burnuma öyle güzel kek koktuki parkta arkadaşlarım koku galan olmadığını söyledi. Göğüslerim şiş ve ağrıyor kaşık ağrım hala var. Akıntım sarı geliyordu bugün süt beyazı gelmiş. Belki de hepsi regl belirtisi. Olsaydı çıkardı artık diye düşünüyorum. Hamiş olan arkadaşlarımı çokça tebrik ediyorum. Hepiniz adına bende çok ama çok sevindimDiğer arkadaşlarım içinde diğer aylarda inşallah sağlıklı bir gebelikleri olur
Ben artık test yapmayacağım. Evdekileride çöpe attım. Daha da almam. Psikolojim bozuluyor sanırım sürekli sürekli yapınca. Pozitif çıkan testte yanılttı sanırım…
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alınKizlar çıkmış sonucummm
En son ne zaman yapmıştın test ? ateş ölçmeye başlayacaktın bu ay sanki başladın mı?Canım içini ferah tut regl olmadın daha güzel olacak herşey
Walla test yapmadım Regl diye düşündüm
Prolaktin adet olmayı de engelliyor o yüzden de sökülememiş olabilirsin ve stresle vs hemen yükselebiliyor inş hamilelik olsun tabi de bilgin olsunPek sanmıyorum canım dün rengi kırmızı 1 gün dolu geldi bir daha da gelmedi bakalım biraz geçsin bakarım olmadı pek ümidim yok açıkçası prolaktin değerim yüksek çıktı biraz arkadaşım hamilemisin dedi anlamadım
Daha ümit var benceİnşallah canım
4 gün var daha canım
Amin inşallahTabiki ederim insAllah en kısa zamanda sizlerin de bu sevincini göreceğiz ben inanıyorum
Hamilelik değilde sanmıyorum da kötü olmasın ona üzülüyorum sadece relgden 4 gün önce yaptım test negatifti zatenAnaa testleri niye attın ki baya da pahalılarkullanılıkları mı attın
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın
En son ne zaman yapmıştın test ? ateş ölçmeye başlayacaktın bu ay sanki başladın mı?
Prolaktin adet olmayı de engelliyor o yüzden de sökülememiş olabilirsin ve stresle vs hemen yükselebiliyor inş hamilelik olsun tabi de bilgin olsun
Daha ümit var bence
Benim de kendimce belirlediğim test günüme 4 gün var birlikte test yapalım mı2 sinde yapmayı düşünüyorum regl olmazsam eğer ...
Yumurtlamam belli belirsiz olduğu için pek umudum yok ama nolur nolmaz test yapacağım yoksa soğan suyu kürüne başlamayı düşünüyorum
Her zaman ederim tabikiMaşallahh hayırlı olsun bize de dua edinnn
4 gün kala negatifti benim, üç gün kala çok hafif gölge görmüştüm canım benim döngüm 26 günİnşallah canım
4 gün var daha canım
Benim 28 canım. Kan verdim bakalım varsa vardır artık yoksa elveda4 gün kala negatifti benim, üç gün kala çok hafif gölge görmüştüm canım benim döngüm 26 gün
Ne zaman cıkar acabaBenim 28 canım. Kan verdim bakalım varsa vardır artık yoksa elveda
Akşam ya da yarın öğleden sonra dediler ama bakalım çaylayacağım meraktanNe zaman cıkar acaba
Teşekkür ederim canım .Ben zaten sıkı kontrol altındaydim diğer sağlık sorunlarım yüzünden .TSH düzeyim oynamıştı onu düzelttim folik asit ve bedenimdeki eksik değerlerin takviyesini yapıyordum bir taraftan.bence en çok etki eden şey stres veya üzüntü yapacağım her şeyden kaçındım bu süreçte .illa ki bu ay olacak diye kendimi hiç sartlamadim ovulasyon vs takip ettim testle ama kendimi sınırlamadım nasıl diyim o zorunluluk hissine girmedim.hareketsiz bir yaşamım vardı her gün yürüyüş yaptım beslenme düzenimi daha sağlıklı hale getirdim .bir de mecbur olmadıkça bir ağrı kesici dahi içmedim.genel anlamda söylemem gerekirse bedenim benden ne istiyor neye ihtiyaç duyuyorsa onu vermeye calistim .dualarım hep sizlerleHamile arkadaşları tebrik ederim.darısı başımıza inşallah.bize dua edip hem de bu süreçte dikkat ettikleri şeyler varsa bizimle paylaşmalarını rica edicem
Ahaha ben dünden bugüne resmen dokuz doğurdumAkşam ya da yarın öğleden sonra dediler ama bakalım çaylayacağım meraktan
Çok teşekkür ederimTeşekkür ederim canım .Ben zaten sıkı kontrol altındaydim diğer sağlık sorunlarım yüzünden .TSH düzeyim oynamıştı onu düzelttim folik asit ve bedenimdeki eksik değerlerin takviyesini yapıyordum bir taraftan.bence en çok etki eden şey stres veya üzüntü yapacağım her şeyden kaçındım bu süreçte .illa ki bu ay olacak diye kendimi hiç sartlamadim ovulasyon vs takip ettim testle ama kendimi sınırlamadım nasıl diyim o zorunluluk hissine girmedim.hareketsiz bir yaşamım vardı her gün yürüyüş yaptım beslenme düzenimi daha sağlıklı hale getirdim .bir de mecbur olmadıkça bir ağrı kesici dahi içmedim.genel anlamda söylemem gerekirse bedenim benden ne istiyor neye ihtiyaç duyuyorsa onu vermeye calistim .dualarım hep sizlerle
Ay valla ya. Umudum yok ama bakalımAhaha ben dünden bugüne resmen dokuz doğurdumsonu güzellikle olsun da en tatlı beklemeler bu bizi de haberdar et canım
ben de stres oldum valla ne güzel tatlı telaşlar.hayırlı haberlerinizi bekliyorumAy valla ya. Umudum yok ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?