- 3 Ocak 2021
- 5.392
- 1.869
- 123
Gerçekten mi ayy inşallah kaset olan 6.dk da belirdi awox 10 dk buldu bilirsin kızarıklık dağılana kadar ama birde Prodoctor yaptım onda çıkmadı şu hep yalancı çıkaran hatta sabah sadece onu yaptığımda silik çıkarmıştı ama az öncekinde çok sonradan gölge oluştu ama bu attıklarım baya belirgin ya sevinemiyorum bunlarda yalancı pozitiftir diye ama sabah yine aynı markaları yaparım ilk idrarla inşallah vardırAwox asla yalancı pozitif vermiyor canım. Bence var
İçini ferah tut canım bence gayet pozitif awoxa güveniyorum ben pek yalancı pozitif çıkarmıyormusGerçekten mi ayy inşallah kaset olan 6.dk da belirdi awox 10 dk buldu bilirsin kızarıklık dağılana kadar ama birde Prodoctor yaptım onda çıkmadı şu hep yalancı çıkaran hatta sabah sadece onu yaptığımda silik çıkarmıştı ama az öncekinde çok sonradan gölge oluştu ama bu attıklarım baya belirgin ya sevinemiyorum bunlarda yalancı pozitiftir diye ama sabah yine aynı markaları yaparım ilk idrarla inşallah vardır
İnşallah öyledir canım sabaha netleşir zaten varsa bende çok umutsuzdum hiç bir belirtim yok çünkü inşallah vardır Allahım bana da buradaki herkese de nasip etsinİçini ferah tut canım bence gayet pozitif awoxa güveniyorum ben pek yalancı pozitif çıkarmıyormus
Canım bence var ama erkenSelamlar kızlar ben çatlatma iğnesi olmuştum 16 Mayıs akşamında bugün 11.gün testimin biri awox diğeri bir gebenin günlüğü kaset testi sizce yalancı pozitif olabilir mi bu arada iğne etkisi diyeceksiniz ama ben iğne etkisini testlerle takip ettim 9.gün tamamen negatifleşti iğne etkisi geçmişti yani 9.ve 10.gün negatifti bugün 11.gün yorumunuz nedir
Sabahı iple çekiyoruz o zamanınİnşallah öyledir canım sabaha netleşir zaten varsa bende çok umutsuzdum hiç bir belirtim yok çünkü inşallah vardır Allahım bana da buradaki herkese de nasip etsin
Bakalım bu ayda onu deneyeceğim bu grupta masallah hep gebelik gördük uğurlu gelir inşallah bize deOnu bilmiyorum canım da ben miratech kullanıyordum çok memnundun
Test için mi erken vallaha canım iğneden sonra iğne etkisi nezaman geçecek diye takip ettim 9.hün negatifti 10.günde öyle erken tespit etmemin sebebi düşüklerim oldu önlem almak amaçlı tabi bu testlere de güvenim yokta varmı tok mı bilmiyorum sabah yine yapacam varsa akşamüstü kan veririm inşallah vardırCanım bence var ama erken
Diğer ürünleri çok tercih edildiği için o da güzeldir diye düşünüyorum.en kısa zamanda bekleyen herkes güzel haberi alır inşAllahBakalım bu ayda onu deneyeceğim bu grupta masallah hep gebelik gördük uğurlu gelir inşallah bize de
Amin canım inşallahSabahı iple çekiyoruz o zamanınbelirti olması lazım diye şartlama kendini bazı insanlarda hiç belirti olmuyor birden fazla gebelik yaşayanlarda bile farklı farklı şeyler duyuyorum inşAllah pozitif sonucu attığını görürüz hepimizin
Aşkım kendini strese sokma unut bu gece rahat yat unutma herşey stres sonra bize sürecini anlatırsın gebe olarak inşallahTest için mi erken vallaha canım iğneden sonra iğne etkisi nezaman geçecek diye takip ettim 9.hün negatifti 10.günde öyle erken tespit etmemin sebebi düşüklerim oldu önlem almak amaçlı tabi bu testlere de güvenim yokta varmı tok mı bilmiyorum sabah yine yapacam varsa akşamüstü kan veririm inşallah vardır
Amin inşallah bize de bir evlat nasip etsinDiğer ürünleri çok tercih edildiği için o da güzeldir diye düşünüyorum.en kısa zamanda bekleyen herkes güzel haberi alır inşAllah
Seni uzun zamandan beri bu formda görüyorum testlerine görünce dayanamayip yazdım umarım beklediğin haber şimdi seninledir gönlünü ferah tut bariz görünür çizgi var insllah dha da koyulaşır hayrlı haberlerini bekliyorumAmin canım inşallahinşallah bu testler doğrudur
Canım benim çok teşekkür ediyorum evet baya senedir buralardayım inşallah nasip olur hepimizeSeni uzun zamandan beri bu formda görüyorum testlerine görünce dayanamayip yazdım umarım beklediğin haber şimdi seninledir gönlünü ferah tut bariz görünür çizgi var insllah dha da koyulaşır hayrlı haberlerini bekliyorum
Çizgi görünüyor canım inşallah vardırBenimde ilk yaptgim dun erken gebelik nimo markaydi ilk resimdeki ikinci resimde bu sabah ilk idrarla yaptığım yine nimo marka son kaset yaptım öğlende ama.negatiff çıktı çok umutlanmistim oysaki adet günüm bugün 12 mayista pik görmüştüm
Var gibi canımSelamlar kızlar ben çatlatma iğnesi olmuştum 16 Mayıs akşamında bugün 11.gün testimin biri awox diğeri bir gebenin günlüğü kaset testi sizce yalancı pozitif olabilir mi bu arada iğne etkisi diyeceksiniz ama ben iğne etkisini testlerle takip ettim 9.gün tamamen negatifleşti iğne etkisi geçmişti yani 9.ve 10.gün negatifti bugün 11.gün yorumunuz nedir
Hayırlı olsun gebeliğinizMerhaba kızlar benim de ovulasyon 12 mayıs görünüyordu adet 1 gün gecikince kan verdim beta 39 çıktı değer düşük mü bilemedim
34 :)Maşallahhkaç çıktıı
Hayırlı olsunnSelamlar kızlar ben çatlatma iğnesi olmuştum 16 Mayıs akşamında bugün 11.gün testimin biri awox diğeri bir gebenin günlüğü kaset testi sizce yalancı pozitif olabilir mi bu arada iğne etkisi diyeceksiniz ama ben iğne etkisini testlerle takip ettim 9.gün tamamen negatifleşti iğne etkisi geçmişti yani 9.ve 10.gün negatifti bugün 11.gün yorumunuz nedir
Yaaa ay canım benim inanasım gelmiyorHayırlı olsunnvarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?