9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Awox asla yalancı pozitif vermiyor canım. Bence var
Gerçekten mi ayy inşallah kaset olan 6.dk da belirdi awox 10 dk buldu bilirsin kızarıklık dağılana kadar ama birde Prodoctor yaptım onda çıkmadı şu hep yalancı çıkaran hatta sabah sadece onu yaptığımda silik çıkarmıştı ama az öncekinde çok sonradan gölge oluştu ama bu attıklarım baya belirgin ya sevinemiyorum bunlarda yalancı pozitiftir diye ama sabah yine aynı markaları yaparım ilk idrarla inşallah vardır

İçini ferah tut canım bence gayet pozitif awoxa güveniyorum ben pek yalancı pozitif çıkarmıyormus

Canım bence var ama erken

İnşallah öyledir canım sabaha netleşir zaten varsa bende çok umutsuzdum hiç bir belirtim yok çünkü inşallah vardır Allahım bana da buradaki herkese de nasip etsin
Sabahı iple çekiyoruz o zamanınbelirti olması lazım diye şartlama kendini bazı insanlarda hiç belirti olmuyor birden fazla gebelik yaşayanlarda bile farklı farklı şeyler duyuyorum inşAllah pozitif sonucu attığını görürüz hepimizin

Canım bence var ama erken
Test için mi erken vallaha canım iğneden sonra iğne etkisi nezaman geçecek diye takip ettim 9.hün negatifti 10.günde öyle erken tespit etmemin sebebi düşüklerim oldu önlem almak amaçlı tabi bu testlere de güvenim yokta varmı tok mı bilmiyorum sabah yine yapacam varsa akşamüstü kan veririm inşallah vardır

Amin canım inşallah inşallah bu testler doğrudur

Aşkım kendini strese sokma unut bu gece rahat yat unutma herşey stres sonra bize sürecini anlatırsın gebe olarak inşallah

Benimde ilk yaptgim dun erken gebelik nimo markaydi ilk resimdeki ikinci resimde bu sabah ilk idrarla yaptığım yine nimo marka son kaset yaptım öğlende ama.negatiff çıktı çok umutlanmistim oysaki adet günüm bugün 12 mayista pik görmüştüm

Eklentiler

• 1000023322.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 30
  • 1000023383.webp
    15 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000023433.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 29
Canım benim çok teşekkür ediyorum evet baya senedir buralardayım inşallah nasip olur hepimize

Çizgi görünüyor canım inşallah vardır

Var gibi canım belirtilerin var mı

Hayırlı olsunn varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…