9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Valla bi kan versem rahatlarım herhalde ç. Dün o pozitifti görmeseydim keşke inşallah vardır canım inşallah
Testini yenilesene canım yarın ya da bugün varsa zaten ilk idrar sonraki idrar farketmiyor ben öğrendiğimde akşam 11 gibi yapmıştım idrarı bekletmemistim bile

Canım merhaba benim çıkmamıştı 5 kala 4 kala çıkmıştı. Hemen umutsuzluğa kapılma bence
Merhaba canım yani bilemiyorum ki umutlanmak istiyorum bı yandan da üzülürüm diye korkuyorum.. ovulasyon neden böyle dalgalandiysa ben yumurtlama beklerken böyle belirrgin görmemiştim o beni şüpheye düşürdü.. kimyasalı da böyle koyulukla az çok takiplemistim ama innovita markaydı bu laboquick.

Testini yenilesene canım yarın ya da bugün varsa zaten ilk idrar sonraki idrar farketmiyor ben öğrendiğimde akşam 11 gibi yapmıştım idrarı bekletmemistim bile
Bugün sabah yaptım negatif canım. çıkarsam dışarı Bebetime alacağım yine. Tekrar onunla bakacağım.

Haklısın canım inşallah gönlünce olur her şey yıpratıcı bir süreç Laboquick için 20 üstü değer algılıyor diyorlar ama benim çok daha düşükken algıladı. Predictor de yoktu kaset teste vardı siz düşünün. Belki de bozuğa denk geldim bilemiyorum

Kızlar ovülasyon testi Laboquick aldım bu ay farklı innovita kullanıyordum daha önceden sizce Laboquick ovülasyon nasıl

Bende de 9.5 degeri algıladı.. Bence iyi bi marka

Anladım canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim bakalım zaten şuan daha adetime 5 gün var iki gün kalaya kadar beklerim sonrası umutsuz

Merhaba kızlar benim de ovulasyon 12 mayıs görünüyordu adet 1 gün gecikince kan verdim beta 39 çıktı değer düşük mü bilemedim

Selamlar kızlar ben çatlatma iğnesi olmuştum 16 Mayıs akşamında bugün 11.gün testimin biri awox diğeri bir gebenin günlüğü kaset testi sizce yalancı pozitif olabilir mi bu arada iğne etkisi diyeceksiniz ama ben iğne etkisini testlerle takip ettim 9.gün tamamen negatifleşti iğne etkisi geçmişti yani 9.ve 10.gün negatifti bugün 11.gün yorumunuz nedir

Eklentiler

• IMG_2498.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_2496.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_2502.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 38
Awox asla yalancı pozitif vermiyor canım. Bence var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…