Testini yenilesene canım yarın ya da bugün varsa zaten ilk idrar sonraki idrar farketmiyor ben öğrendiğimde akşam 11 gibi yapmıştım idrarı bekletmemistim bileValla bi kan versem rahatlarım herhalde ç. Dün o pozitifti görmeseydim keşkeinşallah vardır canım inşallah
Merhaba canımCanım merhaba benim çıkmamıştı 5 kala 4 kala çıkmıştı. Hemen umutsuzluğa kapılma bence
Tamam canım sağolBelimi yukarı kaldırıp bir iki dakika sonra yüzüstü yattım canım bu sefer
Bugün sabah yaptım negatif canım.Testini yenilesene canım yarın ya da bugün varsa zaten ilk idrar sonraki idrar farketmiyor ben öğrendiğimde akşam 11 gibi yapmıştım idrarı bekletmemistim bile
Bence reglini bekle canımBugün sabah yaptım negatif canım.çıkarsam dışarı Bebetime alacağım yine. Tekrar onunla bakacağım.
O zaman reglini bekle canım bekleyebilirsenBugün sabah yaptım negatif canım.çıkarsam dışarı Bebetime alacağım yine. Tekrar onunla bakacağım.
Bence reglini bekle canım
Tamam bekleyeyim. Bir şey kalmadı zaten.O zaman reglini bekle canım bekleyebilirsen
Haklısın canım inşallah gönlünce olur her şey yıpratıcı bir süreçMerhaba canımyani bilemiyorum ki umutlanmak istiyorum bı yandan da üzülürüm diye korkuyorum.. ovulasyon neden böyle dalgalandiysa ben yumurtlama beklerken böyle belirrgin görmemiştim o beni şüpheye düşürdü.. kimyasalı da böyle koyulukla az çok takiplemistim ama innovita markaydı bu laboquick.
Verdin canım çok şükür iyi dedi dr ☺sen ne yaptın kan verdin miii
Onu bilmiyorum canım da ben miratech kullanıyordum çok memnundunKızlar ovülasyon testi Laboquick aldım bu ay farklı innovita kullanıyordum daha önceden sizce Laboquick ovülasyon nasıl
Bende de 9.5 degeri algıladı.. Bence iyi bi markaHaklısın canım inşallah gönlünce olur her şey yıpratıcı bir süreçLaboquick için 20 üstü değer algılıyor diyorlar ama benim çok daha düşükken algıladı. Predictor de yoktu kaset teste vardı siz düşünün. Belki de bozuğa denk geldim bilemiyorum
Anladım canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbimHaklısın canım inşallah gönlünce olur her şey yıpratıcı bir süreçLaboquick için 20 üstü değer algılıyor diyorlar ama benim çok daha düşükken algıladı. Predictor de yoktu kaset teste vardı siz düşünün. Belki de bozuğa denk geldim bilemiyorum
Jelinizin adı neydi kusura bakmayın altlarda kaldıBende de 9.5 degeri algıladı.. Bence iyi bi marka
Gynoseed jelJelinizin adı neydi kusura bakmayın altlarda kaldı
Merhaba değeriniz kaç geldi acaba , hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahGynoseed jel
MaşallahhVerdin canım çok şükür iyi dedi dr ☺
Awox asla yalancı pozitif vermiyor canım. Bence varSelamlar kızlar ben çatlatma iğnesi olmuştum 16 Mayıs akşamında bugün 11.gün testimin biri awox diğeri bir gebenin günlüğü kaset testi sizce yalancı pozitif olabilir mi bu arada iğne etkisi diyeceksiniz ama ben iğne etkisini testlerle takip ettim 9.gün tamamen negatifleşti iğne etkisi geçmişti yani 9.ve 10.gün negatifti bugün 11.gün yorumunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?