9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Çok teşekkür ederim ne zamandır deniyorsunuz
rica ederim canım aklına ne takılırsa her zaman sorabilirsin ben daha yeni deniyorum bu ikinci aydı ilk ay çok daha iyi değerlendirmeme rağmen olmamıştı ama çok stresliydim ve hemen olsun diye sartlamistim kendimi istemeden de olsa bir de üstte bahsettiklerimi o kadar yapamamıştım bu ay hiç sartlamadim hatta doğru düzgün değerlendiremediğim için de negatif bekliyordum sürpriz oldu bana

yaa çok teşekkür ederim ilginiz için sağolun.hangi günleri değerlendirdiniz acaba.ben yumurtlama günü ve öncesi 3 günü değerlendirdim. ama eşim biraz hasta gibiydi kırgınlık vardı.ama stres ve üzüntüyü yoğun yaşıyorum en büyük eksikliğim bu galiba.biraz oluruna bırakmam lazım.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Güzel dilekleriniz icin çok teşekkür ederim benim 12 ve 13 mayis pikti 14 Mayıs'ta siliklesmisti ovulasyon testim,11 ve 12 mayısı değerlendirebilmiştim sadece.sizin de dediğiniz gibi oluruna birakmak gerekiyor bence en önemli etkenlerden birisinin stres ve üzüntü olduğunu düşünüyorum

O kadar haklısınız ki. stres yüzünden reglim bile düzgün geçmiyo. oluruna bırakmaya çalışacağım. vakit ayırdığınız için sağolun

ay bende ilk mayısta denedim ama olmadı regl oldum gerçi sadece 1 günğ yakalayıp değerlendirebildim biraz acemiliğime geldi, spontane oldu herşey.

umudum şimdi bu haziran'da, bilinçli ilk denemem olacak bakalım hayırlısı.
vajinusmus geçmişim var ve yaşım37 geç kalmamın sebebi vajinusmusu ekim 2024'de yendim 10 yıllık evliyim, offf ya stres var üzerimde

Güzel haberlerinizi bekliyorumm

Benim de vajinismus geçmişim var.o yüzden geç kaldım.o da strese sokuyor.bu ay olmadı önümüzdeki ay olur inşallah ha bir ay önce ha bir ay sonra diye kendimi teselli ediyorum zaman noktasında

Benim de vajinismus geçmişim var.o yüzden geç kaldım.o da strese sokuyor.bu ay olmadı önümüzdeki ay olur inşallah ha bir ay önce ha bir ay sonra diye kendimi teselli ediyorum zaman noktasında
ay ben gibi olan biri , beni anlarsın çok geç kaldım 10 yıl şimdide biraz alıştıktan sonra gebelik düşündüm açıkçası şimdide yaş stresim başladı ne yapıcam bilmiyorum

merak etme inanıyorum olacak Allahın dediği olur, biz inanmaya devam edelim, vajinusmusu yenmişiz bunuda hallederiz inşallah

Hamilelik değilde sanmıyorum da kötü olmasın ona üzülüyorum sadece relgden 4 gün önce yaptım test negatifti zaten
Kötü düşünmeyin en fazla sökülememiştir stresten prolaktin yüksekliğinden

Anlamaz olur muyum ne zor bir süreçti.o günler geride kaldı çok şükür şu an sadece yumurtlama günlerini değerlendirmeye bakalim.isminiz de Haziran inşallah Haziran ayı uğur getirir

Anlamaz olur muyum ne zor bir süreçti.o günler geride kaldı çok şükür şu an sadece yumurtlama günlerini değerlendirmeye bakalim.isminiz de Haziran inşallah Haziran ayı uğur getirir
Çok teşekkür ederim canın valla şurda bile motive oluyorum inanki nasıl iyi geliyor

Şimdi odaklanıp bu ay haziranın bana uğur getirmesini bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…