İnşallah canım çok sağolben de stres oldum valla ne güzel tatlı telaşlar.hayırlı haberlerinizi bekliyorum
rica ederim canım aklına ne takılırsa her zaman sorabilirsinÇok teşekkür ederimne zamandır deniyorsunuz
yaa çok teşekkür ederim ilginiz için sağolun.hangi günleri değerlendirdiniz acaba.ben yumurtlama günü ve öncesi 3 günü değerlendirdim. ama eşim biraz hasta gibiydi kırgınlık vardı.ama stres ve üzüntüyü yoğun yaşıyorum en büyük eksikliğim bu galiba.biraz oluruna bırakmam lazım.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.rica ederim canım aklına ne takılırsa her zaman sorabilirsinben daha yeni deniyorum bu ikinci aydı ilk ay çok daha iyi değerlendirmeme rağmen olmamıştı ama çok stresliydim ve hemen olsun diye sartlamistim kendimi istemeden de olsa bir de üstte bahsettiklerimi o kadar yapamamıştım bu ay hiç sartlamadim hatta doğru düzgün değerlendiremediğim için de negatif bekliyordum sürpriz oldu bana
Güzel dilekleriniz icin çok teşekkür ederimyaa çok teşekkür ederim ilginiz için sağolun.hangi günleri değerlendirdiniz acaba.ben yumurtlama günü ve öncesi 3 günü değerlendirdim. ama eşim biraz hasta gibiydi kırgınlık vardı.ama stres ve üzüntüyü yoğun yaşıyorum en büyük eksikliğim bu galiba.biraz oluruna bırakmam lazım.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
ay bende ilk mayısta denedim ama olmadı regl oldumrica ederim canım aklına ne takılırsa her zaman sorabilirsinben daha yeni deniyorum bu ikinci aydı ilk ay çok daha iyi değerlendirmeme rağmen olmamıştı ama çok stresliydim ve hemen olsun diye sartlamistim kendimi istemeden de olsa bir de üstte bahsettiklerimi o kadar yapamamıştım bu ay hiç sartlamadim hatta doğru düzgün değerlendiremediğim için de negatif bekliyordum sürpriz oldu bana
Güzel haberlerinizi bekliyorummay bende ilk mayısta denedim ama olmadı regl oldumgerçi sadece 1 günğ yakalayıp değerlendirebildim biraz acemiliğime geldi, spontane oldu herşey.
umudum şimdi bu haziran'da, bilinçli ilk denemem olacak bakalım hayırlısı.
vajinusmus geçmişim var ve yaşım37geç kalmamın sebebi vajinusmusu ekim 2024'de yendim 10 yıllık evliyim, offf ya stres var üzerimde
Benim de vajinismus geçmişim var.o yüzden geç kaldım.o da strese sokuyor.bu ay olmadı önümüzdeki ay olur inşallah ha bir ay önce ha bir ay sonra diye kendimi teselli ediyorum zaman noktasındaay bende ilk mayısta denedim ama olmadı regl oldumgerçi sadece 1 günğ yakalayıp değerlendirebildim biraz acemiliğime geldi, spontane oldu herşey.
umudum şimdi bu haziran'da, bilinçli ilk denemem olacak bakalım hayırlısı.
vajinusmus geçmişim var ve yaşım37geç kalmamın sebebi vajinusmusu ekim 2024'de yendim 10 yıllık evliyim, offf ya stres var üzerimde
ay ben gibi olan biri , beni anlarsın çok geç kaldım 10 yılBenim de vajinismus geçmişim var.o yüzden geç kaldım.o da strese sokuyor.bu ay olmadı önümüzdeki ay olur inşallah ha bir ay önce ha bir ay sonra diye kendimi teselli ediyorum zaman noktasında
inşallah canım benim , bende vermek için sabırsızlanıyorum inşallah bize de nasip olurGüzel haberlerinizi bekliyorumm
Kötü düşünmeyin en fazla sökülememiştir stresten prolaktin yüksekliğindenHamilelik değilde sanmıyorum da kötü olmasın ona üzülüyorum sadece relgden 4 gün önce yaptım test negatifti zaten
Umarım kötü olmasında beklerim regli teşekkür ederimKötü düşünmeyin en fazla sökülememiştir stresten prolaktin yüksekliğinden
Hayır canım henüz çıkmadı. Ya akşama ya da yarın öğleden sonra dediler bilmiyorum artık ne zaman çıkar
Rabbim gönlüne göre versin ve güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşımHayır canım henüz çıkmadı. Ya akşama ya da yarın öğleden sonra dediler bilmiyorum artık ne zaman çıkar
İnşallah hepimizin gönlüne göre versinRabbim gönlüne göre versin ve güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım
Sağlık ocağı mı hastanede mı verdin kendin baksan hangi il desinHayır canım henüz çıkmadı. Ya akşama ya da yarın öğleden sonra dediler bilmiyorum artık ne zaman çıkar
Anlamaz olur muyum ne zor bir süreçti.o günler geride kaldı çok şükür şu an sadece yumurtlama günlerini değerlendirmeye bakalim.isminiz de Haziran inşallah Haziran ayı uğur getiriray ben gibi olan biri , beni anlarsın çok geç kaldım 10 yılşimdide biraz alıştıktan sonra gebelik düşündüm açıkçası şimdide yaş stresim başladı ne yapıcam bilmiyorum
merak etme inanıyorum olacak Allahın dediği olur, biz inanmaya devam edelim, vajinusmusu yenmişiz bunuda hallederiz inşallah
Çok teşekkür ederim canın valla şurda bile motive oluyorum inanki nasıl iyi geliyorAnlamaz olur muyum ne zor bir süreçti.o günler geride kaldı çok şükür şu an sadece yumurtlama günlerini değerlendirmeye bakalim.isminiz de Haziran inşallah Haziran ayı uğur getirir
Sağlık ocağı canım. Hastane almıyor maalesef burda.Sağlık ocağı mı hastanede mı verdin kendin baksan hangi il desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?