Aynen odaklanalım sakın olalım güzel bir şekilde değerlendirelim.valla yumurtlama haftasını işten izin aldım şimdidenÇok teşekkür ederim canın valla şurda bile motive oluyorum inanki nasıl iyi geliyor
Şimdi odaklanıp bu ay haziranın bana uğur getirmesini bekleyeceğim
Hm ona nasıl bakılıyor bilmiyorum e nabızı kontrol ediyorsun değil miSağlık ocağı canım. Hastane almıyor maalesef burda.
Canım naptın ikimizinde aynıydı benimde çatlama 14-15 Mayıs'ta oldu sabah test yaptım negatifti 2 saat sonra regl oldum bu ayda olmadıAwox bende hiç kuruma ya da pozitif çıkartmadı. İyi bir marka yani. Yarın tekrar yapın
Aynen enabızdan bakılıyor yine. İnşallah canım inşallahHm ona nasıl bakılıyor bilmiyorum e nabızı kontrol ediyorsun değil mi
Heyecan yaptık bizde inşAllah güzel haberini alırız
İnşallah en hayırlı zamanda nasip olur canım. Ben üç gündür test yapıyorum. En üstten en altta. Bugün biraz daha koyu gibi geldi hatta demin kaset test yaptım onda da böyle silik çıktı ama güvenmiyorum tabi. Kan verdim yarını bekliyorumCanım naptın ikimizinde aynıydı benimde çatlama 14-15 Mayıs'ta oldu sabah test yaptım negatifti 2 saat sonra regl oldum bu ayda olmadı
AaaKızlar 2 gün önce olan Beta 39 maalesef bugün 24’e düşmüş
Aaakimyasala mı döndü yani doktor ne dedi? Sağlık olsun canım birdahaki ay sağlıkla olur inşallah
Haha çok iyi fikir canım ama bende bi düşünücem bu fikir çok hoşuma gitti sonuçta evde olmak yatmak daha iyi gelebilirAynen odaklanalım sakın olalım güzel bir şekilde değerlendirelim.valla yumurtlama haftasını işten izin aldım şimdiden
Sonucunu bekliyoruz ama ben görüyorum ya çizgiyi hadi inşallahAynen enabızdan bakılıyor yine. İnşallah canım inşallah
İnşallah en hayırlı zamanda nasip olur canım. Ben üç gündür test yapıyorum. En üstten en altta. Bugün biraz daha koyu gibi geldi hatta demin kaset test yaptım onda da böyle silik çıktı ama güvenmiyorum tabi. Kan verdim yarını bekliyorum
Sağlık olsun canım Haziran ayı ekibine hoşgeldin ,moral bozmayıp ilerliyoruz , hiç merak etme burada hamişler bize uyguladıkları yolları söylüyorlar takip edip bizde atıcaz çift çizgiyiHenüz doktora gitmedim kan vermiştim sonucu gördüm
İnşallah canım ama yine de umudum yokSonucunu bekliyoruz ama ben görüyorum ya çizgiyi hadi inşallah
Hangi marka aldın ben de alıcam araştırıyordumHaha çok iyi fikir canım ama bende bi düşünücem bu fikir çok hoşuma gitti sonuçta evde olmak yatmak daha iyi gelebilirayrıca ilişki sonrası ayakları havada bekleteceğim ve o gün duş almayıp sabaha alacağım bide bunu deneyeceğim bu sefer.
Bide eşime keçiboynuzu Özü sipariş ettim gelir gelmez başlatıcam full içsin artık Allah büyüktür
Aklıma gelen bunlar sende de kısa yoklar varsa yaz bacım
Sağlık olsun canım Haziran ayı ekibine hoşgeldin ,moral bozmayıp ilerliyoruz , hiç merak etme burada hamişler bize uyguladıkları yolları söylüyorlar takip edip bizde atıcaz çift çizgiyi
Gruptan bi arkadaş ilişki sonrası yüzüstü uzanmanın daha etkili olduğunu yazmıştı ben onu denemeyi düşünüyorum bi araştırın istersenizHaha çok iyi fikir canım ama bende bi düşünücem bu fikir çok hoşuma gitti sonuçta evde olmak yatmak daha iyi gelebilirayrıca ilişki sonrası ayakları havada bekleteceğim ve o gün duş almayıp sabaha alacağım bide bunu deneyeceğim bu sefer.
Bide eşime keçiboynuzu Özü sipariş ettim gelir gelmez başlatıcam full içsin artık Allah büyüktür
Aklıma gelen bunlar sende de kısa yoklar varsa yaz bacım
Benim bildiğim hayır ama emin değilimKimyasal gebelikte araya zaman koymak gerekiyor mu acaba
Benim takip ettiğim doktorlar da olacak zaten olur ama illa bir şey yapmak istiyorsanız kalçanızın altına ince bir yastık koyup sırtüstü 15 20 dk uzanın diyordu ben onu yapmıştımGruptan bi arkadaş ilişki sonrası yüzüstü uzanmanın daha etkili olduğunu yazmıştı ben onu denemeyi düşünüyorum bi araştırın isterseniz
Dediğin gibi canım nasipte varsa olacaksa her türlü olurBenim takip ettiğim doktorlar da olacak zaten olur ama illa bir şey yapmak istiyorsanız kalçanızın altına ince bir yastık koyup sırtüstü 15 20 dk uzanın diyordu ben onu yapmıştım
evet yaptımNaptın canım test yaptın mı? Ben bugün dayanamadım aynı marka tekrar yaptım o siliklik bile çıkmadı hiç
Çok teşekkür ederimbu arada bebiş haberi alan herkesi tebrik ediyorummm, darısı hepimizin başınaayrıca bir şey soracağım yukarıda da anlattım ama regl olmasaydım da yerleşme olsaydı testte çıkardı dimi? 2 gündür başım dönüyor, kasıkta batma ve bacakta ağrı var. ve tansiyonum 14-9 çıkıyor sizce neden olabilir yani gebelik ihtimali elendi mi cidden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?