9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Çok teşekkür ederim canın valla şurda bile motive oluyorum inanki nasıl iyi geliyor

Şimdi odaklanıp bu ay haziranın bana uğur getirmesini bekleyeceğim
Aynen odaklanalım sakın olalım güzel bir şekilde değerlendirelim.valla yumurtlama haftasını işten izin aldım şimdiden

Sağlık ocağı canım. Hastane almıyor maalesef burda.
Hm ona nasıl bakılıyor bilmiyorum e nabızı kontrol ediyorsun değil mi
Heyecan yaptık bizde inşAllah güzel haberini alırız

Hm ona nasıl bakılıyor bilmiyorum e nabızı kontrol ediyorsun değil mi
Heyecan yaptık bizde inşAllah güzel haberini alırız
Aynen enabızdan bakılıyor yine. İnşallah canım inşallah
Canım naptın ikimizinde aynıydı benimde çatlama 14-15 Mayıs'ta oldu sabah test yaptım negatifti 2 saat sonra regl oldum bu ayda olmadı
İnşallah en hayırlı zamanda nasip olur canım. Ben üç gündür test yapıyorum. En üstten en altta. Bugün biraz daha koyu gibi geldi hatta demin kaset test yaptım onda da böyle silik çıktı ama güvenmiyorum tabi. Kan verdim yarını bekliyorum

Eklentiler

• IMG_5439.webp
    185,2 KB · Görüntüleme: 36
Aynen odaklanalım sakın olalım güzel bir şekilde değerlendirelim.valla yumurtlama haftasını işten izin aldım şimdiden
Haha çok iyi fikir canım ama bende bi düşünücem bu fikir çok hoşuma gitti sonuçta evde olmak yatmak daha iyi gelebilir ayrıca ilişki sonrası ayakları havada bekleteceğim ve o gün duş almayıp sabaha alacağım bide bunu deneyeceğim bu sefer.
Bide eşime keçiboynuzu Özü sipariş ettim gelir gelmez başlatıcam full içsin artık Allah büyüktür

Aklıma gelen bunlar sende de kısa yoklar varsa yaz bacım

Sonucunu bekliyoruz ama ben görüyorum ya çizgiyi hadi inşallah

Henüz doktora gitmedim kan vermiştim sonucu gördüm
Sağlık olsun canım Haziran ayı ekibine hoşgeldin ,moral bozmayıp ilerliyoruz , hiç merak etme burada hamişler bize uyguladıkları yolları söylüyorlar takip edip bizde atıcaz çift çizgiyi

Hangi marka aldın ben de alıcam araştırıyordum

Gruptan bi arkadaş ilişki sonrası yüzüstü uzanmanın daha etkili olduğunu yazmıştı ben onu denemeyi düşünüyorum bi araştırın isterseniz

Gruptan bi arkadaş ilişki sonrası yüzüstü uzanmanın daha etkili olduğunu yazmıştı ben onu denemeyi düşünüyorum bi araştırın isterseniz
Benim takip ettiğim doktorlar da olacak zaten olur ama illa bir şey yapmak istiyorsanız kalçanızın altına ince bir yastık koyup sırtüstü 15 20 dk uzanın diyordu ben onu yapmıştım

Naptın canım test yaptın mı? Ben bugün dayanamadım aynı marka tekrar yaptım o siliklik bile çıkmadı hiç
evet yaptım regle 4 gün varken her gün ovü testi yaptım ve neredeyse pike yakındı. gebelik testi de yaptım onlar da silikti. ama reglden 1 gün önce gebelik negatifti ve 1 gün gecikmeli regl oldum. ama normalde 4-5 gün sürer dolu dolu, bu sefer 2 gün sürdü ama 1 gün yoğundu sadece ve 2. günü bitti bugün tekrar test yaptım hem de artimed ama negatif çıktı maalesef..

bu arada bebiş haberi alan herkesi tebrik ediyorummm, darısı hepimizin başına ayrıca bir şey soracağım yukarıda da anlattım ama regl olmasaydım da yerleşme olsaydı testte çıkardı dimi? 2 gündür başım dönüyor, kasıkta batma ve bacakta ağrı var. ve tansiyonum 14-9 çıkıyor sizce neden olabilir yani gebelik ihtimali elendi mi cidden?

Çok teşekkür ederim eğer regl değil de yerleşme kanaması ise en doğru sonucu kanama tamamen bittikten birkaç gün sonra veriyor diye biliyorum . bünyeden bünyeye değişiyor idrarda atılımı ama en garantisi için kanama bittikten birkaç gün sonra yapın testi diyordu birkac tane doktor anlatırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…