allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok teşekkür ederimeğer regl değil de yerleşme kanaması ise en doğru sonucu kanama tamamen bittikten birkaç gün sonra veriyor diye biliyorum . bünyeden bünyeye değişiyor idrarda atılımı ama en garantisi için kanama bittikten birkaç gün sonra yapın testi diyordu birkac tane doktor anlatırken
Çok teşekkür ederim canım aminallah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinevet ama emin değilim bilmiyorum, diğer regl kanamalarım çok olurdu hatta baya pıhtılı oluyordu. bu sefer öyle olmadı hemen bitti ve hafifti. şuanda da baş dönmem, yüksek tansiyon, bel ve kasık ağrım var hatta bacağıma vuruyor. arada midem bulanıyor ve normalde yemeyeceğim şeyleri yemek istiyorummm. hatta işyerindeki kızlar sürekli abla hamile misin diyor kfkfkfkf
Umarım bunların gerçek olduğunu da dinleriz senden canımhatta yumurtlamanın olduğunu hissettiğim gece rüyamda gördüm, eşimin annesi karnımı gösterip belki bebek vardır diyordu. sonrasında da 2 kere gebelik testimin pozitif olduğunu gördüm ama bilinçaltı sanırım
teşekkür ederimÇok teşekkür ederim canım aminumarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize inan yerleşme kanaması olmasını çok isterim ama bazen kafamızdaki acabalar yüzünden de böyle şeyler yaşıyoruz .geçen ay ben çok düzenli değerlendirmiştim o yüzden hamile olduğumu düşünüyordum bir sürü belirtim vardi hele o aşermelerimi görsen anlatamam ya adetim baya gecikti sonra senin dediğin gibi varla yok arasında oldu normalde çok ağrım olur mesela o zaman hiç ağrım olmadı birkaç gün geçtikten sonra test yapip negatif olduğundan emin olunca bütün belirtiler bir anda kaybolmuştu.bir de yanlış bilmiyorsam gebeliğin başlarında tansiyon yükselmeye değil düşmeye eğilimli oluyor .yine de umarım yerlesmedir ve bize bebiş haberi verirsin bence birkaç gün geçince tekrarla emin ol
oyy allah razı olsunUmarım bunların gerçek olduğunu da dinleriz senden canımkendini strese üzüntüye sokma Rabbim en güzel en hayırlı en kısa zamanda verir inşAllah bebişini
Dediğim gibi bende kanama tamamen bittikten birkaç gün sonra tekrarla testi emin olursun.ovulasyon testi de kendini ekstra strese sokmadığın sürece çok rahatlatıcı bir şey benceteşekkür ederimevet psikolojik de olabilir ama belirtiler devam ediyor, sadece göğüslerim çok şiş olmasına rağmen ağrısı azaldı gibi. internetten ovü testi sipariş verdim artık takip edeceğim çünkü 1 senedir olmuyor ne yazık ki..
o zaman testlerim gelsin tekrar deneyeyim.. gerçi öyle daha çok kafayı yerim ama olsun.. en azından net biliyor olurum zamanını ve ona göre artık doktora gideceğiz zatenDediğim gibi bende kanama tamamen bittikten birkaç gün sonra tekrarla testi emin olursun.ovulasyon testi de kendini ekstra strese sokmadığın sürece çok rahatlatıcı bir şey bence
Ben hep şöyle düşünüyorum çocuk sahibi olup da bunun ne kadar mucizevi bir şey olduğunu bilmeyen çok insan var .ama böyle istekle bekleyerek çocuk sahibi olunca kıymetini çok daha fazla biliyor insan .Senin de çok güzel cok iyi bir anne olacağına eminim hiç sıkma canınıoyy allah razı olsunstrese sokmamak elde değil ki.. çünkü görüyorum kazara hamile kalan çok tanıdığım var öyle yumurtlama gününü bile bilmeyenler.. ben bilmeme rağmen olmadığı için artık kafayı yiyorum neden diye.. doğru zamanda nasip olur umarım..
kız konuşma böyle ağlarım şimdiBen hep şöyle düşünüyorum çocuk sahibi olup da bunun ne kadar mucizevi bir şey olduğunu bilmeyen çok insan var .ama böyle istekle bekleyerek çocuk sahibi olunca kıymetini çok daha fazla biliyor insan .Senin de çok güzel cok iyi bir anne olacağına eminim hiç sıkma canını
Mutluluktan ağladığımız güzel günlere diyelim o zamankız konuşma böyle ağlarım şimdiinşallah canım benim, inşallaah teşekkür ederim güzel dileklerin için, karşılıklı olduğuna emin olabilirsin
Hayırlı olsun gebeliğiniz çok sevindimBu grubu takip ediyorum bir süredir, birtakım belirtiler hissettikçe açıp okuyordum. Bugün yaptığım ilk testle gebe olduğumu öğrendim. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. Sessiz takipteydim sizle de paylaşmak istediim
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBu grubu takip ediyorum bir süredir, birtakım belirtiler hissettikçe açıp okuyordum. Bugün yaptığım ilk testle gebe olduğumu öğrendim. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. Sessiz takipteydim sizle de paylaşmak istediim
Çok teşekkür ederim. Kasık batması oluyordu hissedilir şekilde, ve bu kadar sürede etkiler mi bilmiyorum ama uyku saatlerim artmıştı baya. Regl olmam gerekiyordu bugün, ama şüphelendiğim için test yaptımHayırlı olsun gebeliğiniz çok sevindimbelirtileriniz nelerdi acaba? Ve ne zaman test yaptınız
Amin çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben kimyasal gebelik sonrası ilk ay hamile kalmıştım, sağlıklı şekilde de ilerledi. Beklemeye gerek yok hatta rahim kendini hazırladı değerlendirin mutlaka hazirandaKızlar 2 gün önce olan Beta 39 maalesef bugün 24’e düşmüş
Trendyoldan aldım canım wefood organik içeriği temiz baktım bende ilk defa söyledim bakim nasıl gelecekHangi marka aldın ben de alıcam araştırıyordum
Canım naptın ikimizinde aynıydı benimde çatlama 14-15 Mayıs'ta oldu sabah test yaptım negatifti 2 saat sonra regl oldum bu ayda olmadıAwox bende hiç kuruma ya da pozitif çıkartmadı. İyi bir marka yani. Yarın tekrar yapın
Ay hadi İnşallah canım varsa çıkar artık zaten 14 gün oldu bizim yumurtlama geçeli çıkar diye düşünüyorum inşallah vardır dualarım seninle arkadaşımAynen enabızdan bakılıyor yine. İnşallah canım inşallah
İnşallah en hayırlı zamanda nasip olur canım. Ben üç gündür test yapıyorum. En üstten en altta. Bugün biraz daha koyu gibi geldi hatta demin kaset test yaptım onda da böyle silik çıktı ama güvenmiyorum tabi. Kan verdim yarını bekliyorum
Kasık batması sürekli mi oluyordu acabaÇok teşekkür ederim. Kasık batması oluyordu hissedilir şekilde, ve bu kadar sürede etkiler mi bilmiyorum ama uyku saatlerim artmıştı baya. Regl olmam gerekiyordu bugün, ama şüphelendiğim için test yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?