Ayy inşallah kanda da pozitif çıkar. Avoxa genel olarak güveniyorlarKızlar selamlar testlerim koyulaştıda ilk buraya atmıştım iki gündür çizgi çıkıyordu bugün öğleden sonra kan verecem kan vermeden inanasım gelmiyor inşallah pozitif gelir orda dabu yaptığım en son dün akşamki awox
Ben çıkarttığını hiç görmedim oldukca memnun olduğum bir markaKızlar awox kuruma çizgisi çıkartıyor mu?
Tamam canım teşekkür ederimBen çıkarttığını hiç görmedim oldukca memnun olduğum bir marka
Ay harikaKızlar selamlar testlerim koyulaştıda ilk buraya atmıştım iki gündür çizgi çıkıyordu bugün öğleden sonra kan verecem kan vermeden inanasım gelmiyor inşallah pozitif gelir orda dabu yaptığım en son dün akşamki awox
Hayır saplanır tarzda gelip gidiyordu arada, bir akşamda 3-4 kez hissettiriyordu gibiKasık batması sürekli mi oluyordu acaba
İnşallah canım zaten sadece awox yapmadım Prodoctor yaptım kaset test olarak da laboquick ve surelab yaptım hepsinde çıktı bakalım inşallah darısı kanaAyy inşallah kanda da pozitif çıkar. Avoxa genel olarak güveniyorlar
Canım çok teşekkür ederim inşallah hala inanasım gelmiyor kanı da vereyim inşallah sağlıkla ilerlerAy harikahayırlı olsun canım şimdiden bence pozitif gelecek kan da .bize de haber vermeyi unutma
Hadi güzel haberler olsunKızlar selamlar testlerim koyulaştıda ilk buraya atmıştım iki gündür çizgi çıkıyordu bugün öğleden sonra kan verecem kan vermeden inanasım gelmiyor inşallah pozitif gelir orda dabu yaptığım en son dün akşamki awox
Kaşık batması ne zamanbaşladı hatırlıyor musunuz ? Tek taraflı mıydı , sol tarafimda bir garip his var adını koyamadım ağrı desem değil .Çok teşekkür ederim. Kasık batması oluyordu hissedilir şekilde, ve bu kadar sürede etkiler mi bilmiyorum ama uyku saatlerim artmıştı baya. Regl olmam gerekiyordu bugün, ama şüphelendiğim için test yaptım
Canım aynılarını yaşadım reglim gecikti ilk gün olmadım 2 gün geldi sonra da gelmedi pek kaşık batmam var benim de test yaptım stresten herhalde gelmedibu arada bebiş haberi alan herkesi tebrik ediyorummm, darısı hepimizin başınaayrıca bir şey soracağım yukarıda da anlattım ama regl olmasaydım da yerleşme olsaydı testte çıkardı dimi? 2 gündür başım dönüyor, kasıkta batma ve bacakta ağrı var. ve tansiyonum 14-9 çıkıyor sizce neden olabilir yani gebelik ihtimali elendi mi cidden?
Yaaaa senin adına çok sevindim canım senin de güzel haberlerini bekliyoruz bu grupta Bayadır bekleyenlerdensin darısı başımızaKızlar selamlar testlerim koyulaştıda ilk buraya atmıştım iki gündür çizgi çıkıyordu bugün öğleden sonra kan verecem kan vermeden inanasım gelmiyor inşallah pozitif gelir orda dabu yaptığım en son dün akşamki awox
Tam adet olduysan maalesefbu arada bebiş haberi alan herkesi tebrik ediyorummm, darısı hepimizin başınaayrıca bir şey soracağım yukarıda da anlattım ama regl olmasaydım da yerleşme olsaydı testte çıkardı dimi? 2 gündür başım dönüyor, kasıkta batma ve bacakta ağrı var. ve tansiyonum 14-9 çıkıyor sizce neden olabilir yani gebelik ihtimali elendi mi cidden?
Evet benim de solumdaydı hep. Bir hafta önce falan başladı sanırım tam emin değilim.Kaşık batması ne zamanbaşladı hatırlıyor musunuz ? Tek taraflı mıydı , sol tarafimda bir garip his var adını koyamadım ağrı desem değil .
Canım sabah test yaptım bir şey çıkmadı. Dün kan verdim bugün sonuç çıkacak. Umudum yok ama bakalım hayırlısı olsun.Canım naptın ikimizinde aynıydı benimde çatlama 14-15 Mayıs'ta oldu sabah test yaptım negatifti 2 saat sonra regl oldum bu ayda olmadı
Ay hadi İnşallah canım varsa çıkar artık zaten 14 gün oldu bizim yumurtlama geçeli çıkar diye düşünüyorum inşallah vardır dualarım seninle arkadaşım
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canımCanım sabah test yaptım bir şey çıkmadı. Dün kan verdim bugün sonuç çıkacak. Umudum yok ama bakalım hayırlısı olsun.
İnşallah canım. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama sanırım iyice umutlarım tükendi. Regl olmayı bekliyorum artıkGüzel sonuçlar alırsın inşallah canım
Yaaa benimde bir hafta var ortalama başladı inşallah gebelik vardırEvet benim de solumdaydı hep. Bir hafta önce falan başladı sanırım tam emin değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?