9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Kızlar selamlar testlerim koyulaştıda ilk buraya atmıştım iki gündür çizgi çıkıyordu bugün öğleden sonra kan verecem kan vermeden inanasım gelmiyor inşallah pozitif gelir orda da bu yaptığım en son dün akşamki awox

Eklentiler

• IMG_2514.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_2513.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 66
Ayy inşallah kanda da pozitif çıkar. Avoxa genel olarak güveniyorlar

Ay harika hayırlı olsun canım şimdiden bence pozitif gelecek kan da .bize de haber vermeyi unutma

Hadi güzel haberler olsun

Kaşık batması ne zamanbaşladı hatırlıyor musunuz ? Tek taraflı mıydı , sol tarafimda bir garip his var adını koyamadım ağrı desem değil .

Canım aynılarını yaşadım reglim gecikti ilk gün olmadım 2 gün geldi sonra da gelmedi pek kaşık batmam var benim de test yaptım stresten herhalde gelmedi

Yaaaa senin adına çok sevindim canım senin de güzel haberlerini bekliyoruz bu grupta Bayadır bekleyenlerdensin darısı başımıza

Tam adet olduysan maalesef

Canım sabah test yaptım bir şey çıkmadı. Dün kan verdim bugün sonuç çıkacak. Umudum yok ama bakalım hayırlısı olsun.

Bugün benim adet günüm bu da sabahki testim adet günü silik çizgi olması normal mi ?

Eklentiler

• aefa71c8-6daa-41ce-86ae-dbc0fca0764d.webp
    13 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…