Pozitif bence canımBugün benim adet günüm bu da sabahki testimadet günü silik çizgi olması normal mi ?
Markasını hatırlamıyorum 4 gün önce prodoctorla erken hamilelik testi yapmıştım o da pozitifti. başka bir marka ile de yaptım o da silik çizgi çıkardı 2 gün önce. Bugün kaset testim böyle olması normal mi acaba değer yükseliyor mu anlayamadım erkenden kan testi de vermek istemiyorum :IPozitif bence canımmarkası ne
Erken gebelik testleri daha hassas olduğu için daha belirgin çıkıyorlar. Kaset testte değerin düşük olduğu için bu kadar silik çıkmış. Hamilelik var gibi duruyor. 2 gün sonra tekrar dene değerin yükselir, çizgi daha belirgib hale gelir canım. Sonra kan verirsinMarkasını hatırlamıyorum 4 gün önce prodoctorla erken hamilelik testi yapmıştım o da pozitifti. başka bir marka ile de yaptım o da silik çizgi çıkardı 2 gün önce. Bugün kaset testim böyle olması normal mi acaba değer yükseliyor mu anlayamadım erkenden kan testi de vermek istemiyorum :I
Canım 18 mayısta olmuştu bugün 11.gün sabah laboquick kaset yaptım hafif bi gölge vardı ama emin olamadım
Markasını hatırlamıyorum 4 gün önce prodoctorla erken hamilelik testi yapmıştım o da pozitifti. başka bir marka ile de yaptım o da silik çizgi çıkardı 2 gün önce. Bugün kaset testim böyle olması normal mi acaba değer yükseliyor mu anlayamadım erkenden kan testi de vermek istemiyorum :IPozitif bence canımmarkası ne
ay inşallah. Öyle yaparım haklısınnn :))) Çok teşekkür ederimErken gebelik testleri daha hassas olduğu için daha belirgin çıkıyorlar. Kaset testte değerin düşük olduğu için bu kadar silik çıkmış. Hamilelik var gibi duruyor. 2 gün sonra tekrar dene değerin yükselir, çizgi daha belirgib hale gelir canım. Sonra kan verirsin
Aminnn canım inşallahYaaaa senin adına çok sevindim canım senin de güzel haberlerini bekliyoruz bu grupta Bayadır bekleyenlerdensin darısı başımıza
İnşallah vardırrYaaa benimde bir hafta var ortalama başladı inşallah gebelik vardır
Hayırlı olsun canım çok sevindim . çizginin silik olmasina takılma hemen kan ver bizi de haberdar etBugün benim adet günüm bu da sabahki testimadet günü silik çizgi olması normal mi ?
Atsaydın bi fotoCanım 18 mayısta olmuştu bugün 11.gün sabah laboquick kaset yaptım hafif bi gölge vardı ama emin olamadımcumartesi tekrarlayacağım regl olmazsam
çok teşekkür ederimm :))) cumartesi günü kan vermeyi düşünüyorum inşallah haber veririm tabikiiiii :))))Hayırlı olsun canım çok sevindim . çizginin silik olmasina takılma hemen kan ver bizi de haberdar et
testleriniz silik pozitifti sanki hangi markaydıDeğer bile yok
evet canım Bebetime dı. Olumsuz bi şey duymadım kimseden de. Hatta hepsi mi yalancı pozitif verir yani ne bileyim.testleriniz silik pozitifti sanki hangi markaydı
çok mu beklediniz acaba bildiğim kadarıyla 10 dk sonra çıkan sonuç geçersizevet canım Bebetime dı. Olumsuz bi şey duymadım kimseden de. Hatta hepsi mi yalancı pozitif verir yani ne bileyim.
Hayır. Daha önceden biliyorum. İlk dakikada çıktı.çok mu beklediniz acaba bildiğim kadarıyla 10 dk sonra çıkan sonuç geçersiz
Aa bu testler niye böyle yaDeğer bile yok
Bebetime ın yalancı pozitif verdiğini burda okumuştum ben baya kişide olmuştuevet canım Bebetime dı. Olumsuz bi şey duymadım kimseden de. Hatta hepsi mi yalancı pozitif verir yani ne bileyim.
Aa bu testler niye böyle ya
Hangi markalar poz hangileri negatif vermişti senin?
Rabbim aratmasın tez zamanda nasip etsin canım
Ben hiç duymadım yalancı pozitif verdiğini. Bilmiyorum nasip diyelim. Regl bekleyeceğiz artıkBebetime ın yalancı pozitif verdiğini burda okumuştum ben baya kişide olmuştu
Ben bikaç kere kullandım bana negatif çıkmıştı
0.01 bile olsa değer veriyor canım bi daha baktın mı e nabıza şaşırtıcı bi ekran görüntüsü çünküBen hiç duymadım yalancı pozitif verdiğini. Bilmiyorum nasip diyelim. Regl bekleyeceğiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?