Saglik ocağında öyle çıkıyor sanırım benimde biara öyle çıkmıştı canım 2 den küçük bir değer negatif diyorlar genelde0.01 bile olsa değer veriyor canım bi daha baktın mı e nabıza şaşırtıcı bi ekran görüntüsü çünkü
Canın reglini bekle strese girme hiç belli olmaz bu testlere güven olmazBenim ovulasyon testleri bu şekilde çıkıyor sizce normal mi?adetime 7 gün varken ikinci çizgi görünmüyordu bile. 5 gün kala ve bugün bu sekilde.. gebelik testi yaptım negatif
Pek hamile gibi hissetmiyorum canım ama hayırlısı olsun inşallahCanın reglini bekle strese girme hiç belli olmaz bu testlere güven olmaz
Hayırlısı canım bende değerlerime baktım amh 1.08 çıktı sınırda prolaktin 43.8 çıktı morelim bozulduPek hamile gibi hissetmiyorum canım ama hayırlısı olsun inşallah
Moralin hiç bozulmasin canım amh daha düşük olanlardan duyuyorum hamilelik haberini. Önemli olan kalitesi yumurtanın değeri değil. Prolaktin de dostinex verirler düşüşe geçer Allah'ın izniyleHayırlısı canım bende değerlerime baktım amh 1.08 çıktı sınırda prolaktin 43.8 çıktı morelim bozuldu
Evet bende şaşırdım ilk defa gördüm böyle bir şey0.01 bile olsa değer veriyor canım bi daha baktın mı e nabıza şaşırtıcı bi ekran görüntüsü çünkü
Yoktur demiyorum canım inşAllah vardır ama temkinli ol.Markasını hatırlamıyorum 4 gün önce prodoctorla erken hamilelik testi yapmıştım o da pozitifti. başka bir marka ile de yaptım o da silik çizgi çıkardı 2 gün önce. Bugün kaset testim böyle olması normal mi acaba değer yükseliyor mu anlayamadım erkenden kan testi de vermek istemiyorum :I
kaset testim de pozitif ama bakalım cumartesi günü kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah :)))Yoktur demiyorum canım inşAllah vardır ama temkinli ol.
Prodoctor da yalancı çıkardığını yazdılar canım bir de erkenler fazla güvenilir gelmiyor bana hassasiyeti fazla olduğu için
Adetin gecikirse öyle ver bence de
Ben sana mı yazmışım canımYoktur demiyorum canım inşAllah vardır ama temkinli ol.
Prodoctor da yalancı çıkardığını yazdılar canım bir de erkenler fazla güvenilir gelmiyor bana hassasiyeti fazla olduğu için
Adetin gecikirse öyle ver bence de
Bana ne yazdın sen
Benim de ilk değer öyle görünüyordu değer dediği kısım 2 sonuç sanırımDeğer bile yok
İnşallah o yüzden gebelik oluşmuyor olabilir dedilerMoralin hiç bozulmasin canım amh daha düşük olanlardan duyuyorum hamilelik haberini. Önemli olan kalitesi yumurtanın değeri değil. Prolaktin de dostinex verirler düşüşe geçer Allah'ın izniyle
Yükseliyor mu canım peki? Benim direkt 2 yazıyor. 0 da yok yanında. Anlamadım bir şeyBenim de ilk değer öyle görünüyordu değer dediği kısım 2 sonuç sanırım Eki Görüntüle 3598347
Anladığım kadarıyla sonuç 2 senin canım. Benim artış oldu işte 39a kadar sonrasında maalesef düşüşe geçti şuan 24 yarın doktora gideceğimYükseliyor mu canım peki? Benim direkt 2 yazıyor. 0 da yok yanında. Anlamadım bir şey
Yaa öyle mi?? İnşallah artarAnladığım kadarıyla sonuç 2 senin canım. Benim artış oldu işte 39a kadar sonrasında maalesef düşüşe geçti şuan 24 yarın doktora gideceğim
inşallah sağlıkla artarYaa öyle mi?? İnşallah artarnormalde baktırdıklarımda hep sıfırlı rakamlar varmış inceledim de geçmişi. senin kimyasala dönmüş o zaman. Çok üzüldüm sen baktırdığında adetin geçmiş miydi?
İnşallah canım inşallahinşallah sağlıkla artarAdet gecikmesi olduğunda 39 çıkmıştı iki gün sonra tekrar verdim 24 şimdi regl olmayı bekliyorum hala olmadım ama bana ders oldu bu süreçte kesinlikle acele etmemek gerekiyormuş sabırla beklemek gerekiyormuş bir çok kadın kimyasal gebeliği hissetmeden bile yaşıyormuş ama ben her aşamada kan verdiğim için erken öğrendim inşallah bir sonrakinde sağlıkla olsun
Nasiptir bir zamanı vardır deyip çalışmalara devam edeceğizİnşallah canım inşallahbenimde umudum yok zaten. Ama insan yine de bekliyor. İnşallah bekleyen herkese en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebiş nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?