9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

0.01 bile olsa değer veriyor canım bi daha baktın mı e nabıza şaşırtıcı bi ekran görüntüsü çünkü
Saglik ocağında öyle çıkıyor sanırım benimde biara öyle çıkmıştı canım 2 den küçük bir değer negatif diyorlar genelde

Benim ovulasyon testleri bu şekilde çıkıyor sizce normal mi?adetime 7 gün varken ikinci çizgi görünmüyordu bile. 5 gün kala ve bugün bu sekilde.. gebelik testi yaptım negatif

Eklentiler

• 1000063264.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 49
Hayırlısı canım bende değerlerime baktım amh 1.08 çıktı sınırda prolaktin 43.8 çıktı morelim bozuldu
Moralin hiç bozulmasin canım amh daha düşük olanlardan duyuyorum hamilelik haberini. Önemli olan kalitesi yumurtanın değeri değil. Prolaktin de dostinex verirler düşüşe geçer Allah'ın izniyle

Yoktur demiyorum canım inşAllah vardır ama temkinli ol.
Prodoctor da yalancı çıkardığını yazdılar canım bir de erkenler fazla güvenilir gelmiyor bana hassasiyeti fazla olduğu için
Adetin gecikirse öyle ver bence de

kaset testim de pozitif ama bakalım cumartesi günü kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah :)))

Ben sana mı yazmışım canım CipisS e yazdım sanıyorum

Anladığım kadarıyla sonuç 2 senin canım. Benim artış oldu işte 39a kadar sonrasında maalesef düşüşe geçti şuan 24 yarın doktora gideceğim
Yaa öyle mi?? İnşallah artar normalde baktırdıklarımda hep sıfırlı rakamlar varmış inceledim de geçmişi. senin kimyasala dönmüş o zaman. Çok üzüldüm sen baktırdığında adetin geçmiş miydi?

inşallah sağlıkla artar Adet gecikmesi olduğunda 39 çıkmıştı iki gün sonra tekrar verdim 24 şimdi regl olmayı bekliyorum hala olmadım ama bana ders oldu bu süreçte kesinlikle acele etmemek gerekiyormuş sabırla beklemek gerekiyormuş bir çok kadın kimyasal gebeliği hissetmeden bile yaşıyormuş ama ben her aşamada kan verdiğim için erken öğrendim inşallah bir sonrakinde sağlıkla olsun

İnşallah canım inşallah benimde umudum yok zaten. Ama insan yine de bekliyor. İnşallah bekleyen herkese en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebiş nasip olur

Selam kızlar değerim 18 küsür çıktı sizce düşük mü iğneden sonra 13.gün ama ilişkiden sonra 11.gün sizce nasıl

İnşallah canım inşallah benimde umudum yok zaten. Ama insan yine de bekliyor. İnşallah bekleyen herkese en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebiş nasip olur
Nasiptir bir zamanı vardır deyip çalışmalara devam edeceğiz ve bu süreçte sağlıklı beslenmeye dikkat edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…