9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Nasiptir bir zamanı vardır deyip çalışmalara devam edeceğiz ve bu süreçte sağlıklı beslenmeye dikkat edeceğiz
Evet evet bende öyle yapacağım. Artık temmuzda doktor yolu göründü bana da. İlaçlar falan artık.
Sonucun çıktı mı canım benim 18 küsür çıktı sence düşük mü
Evet canım 2 çıkmış. Çok anlamadım. Regl geçti mi?

Bana ne yazdın sen
Yoktur demiyorum canım inşAllah vardır ama temkinli ol.
Prodoctor da yalancı çıkardığını yazdılar canım bir de erkenler fazla güvenilir gelmiyor bana hassasiyeti fazla olduğu için
Adetin gecikirse öyle ver bence de
Bunları sana yazdığımı sanmıştım

Bakalım bir gebenin günlüğünden alacağım takviye nasıl olacak
Al canım orda bayağı pahalı ama almak istersen ordan al daha iyi. Bazen Doktorlar da çok güzel takviyeler oneriyolar diyolar. Ben bir takviye kullanmiyorum hormon degerlerim normal beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum şekeri kestim hep sağlıklı şeyler yemeğe çalışıyorum

257 cikmisti ama dediğim gibi reglim 3 gün geçmişti 3. Gundeydim gecikmemin.. daha yeni artar olumlu düşünün
Ama şöyle bişey de var belki sizin yumurtlamadan önce ilişkiniz oldu o tuttu ben dediğim gibi birlikteliğim 36.saat olan 18 mayısta oldu daha 11 gün olmuş benim 250 çıkması imkansızdı bakalım hayırlısı olsun

Yok canim tek korumasız iliskiydi tarihi bile bellidir iliskiden sonra 15 gün geçiyor öğreniyorum sonuç olarak bi oglum oldu işte
4 güne sağlıkla artarsa sizin değeriniz de güzel yükselir insallah dediğiniz gibi 11 gün olmuş daha yeni

Regl 2 Haziran ben çatlatma iğnesi olmuştum 16 mayısta
O zaman iyi canım değerin. Önemli olan 48 saatte bir 2 katı olması.
Aynen canım bakmayacağım artık

Sağlık olsun canım kimyasal olduysa bunun arkası sağlıklı gebelik olacak inşallah
Kanama falan oldu mu canım şu an nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…