- 3 Ocak 2021
- 5.344
- 1.836
- 123
Sonucun çıktı mı canım benim 18 küsür çıktı sence düşük müCanım sabah test yaptım bir şey çıkmadı. Dün kan verdim bugün sonuç çıkacak. Umudum yok ama bakalım hayırlısı olsun.
Evet evet bende öyle yapacağım. Artık temmuzda doktor yolu göründü bana da. İlaçlar falan artık.Nasiptir bir zamanı vardır deyip çalışmalara devam edeceğizve bu süreçte sağlıklı beslenmeye dikkat edeceğiz
Evet canım 2 çıkmış. Çok anlamadım. Regl geçti mi?Sonucun çıktı mı canım benim 18 küsür çıktı sence düşük mü
Regle kac gün vardi acabaSelam kızlar değerim 18 küsür çıktı sizce düşük mü iğneden sonra 13.gün ama ilişkiden sonra 11.gün sizce nasıl
Evet ama bunun için takviye verirler yumurta kaliten artar. Yediklerinde o yönde olsun olur canim olmayacak diye bişey yok rabbim verirse olur skma caniniİnşallah o yüzden gebelik oluşmuyor olabilir dediler
2 Haziran ama çatlatma iğnesi olmuştum 16 mayısta iğneden sonra 13.günüm ilişkiden sonra 11.günüm de 18 çıktıRegle kac gün vardi acaba
Regl 2 Haziran ben çatlatma iğnesi olmuştum 16 mayıstaEvet evet bende öyle yapacağım. Artık temmuzda doktor yolu göründü bana da. İlaçlar falan artık.
Evet canım 2 çıkmış. Çok anlamadım. Regl geçti mi?
Bakalım bir gebenin günlüğünden alacağım takviye nasıl olacakEvet ama bunun için takviye verirler yumurta kaliten artar. Yediklerinde o yönde olsun olur canim olmayacak diye bişey yok rabbim verirse olur skma canini
Canım takviyeleri çok iyi bende eşimde ikinci aya giriyorduk takviyede oldu bence vitaminler baya etkili jelini de kullandımBakalım bir gebenin günlüğünden alacağım takviye nasıl olacak
Yoktur demiyorum canım inşAllah vardır ama temkinli ol.Bana ne yazdın sen
Daha 4 gün varmis cnm artar hayirlisi ile insallah ben ilk gebeligm de regliden 3 gün sonra öğrendim2 Haziran ama çatlatma iğnesi olmuştum 16 mayısta iğneden sonra 13.günüm ilişkiden sonra 11.günüm de 18 çıktı
Al canım orda bayağı pahalı ama almak istersen ordan al daha iyi. Bazen Doktorlar da çok güzel takviyeler oneriyolar diyolar. Ben bir takviye kullanmiyorum hormon degerlerim normal beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum şekeri kestim hep sağlıklı şeyler yemeğe çalışıyorumBakalım bir gebenin günlüğünden alacağım takviye nasıl olacak
Nebilim değer acaba düşük mü diye düşündüm ama sonuçta yeni daha heralde ondan sizin kaç çıkmıştıDaha 4 gün varmis cnm artar hayirlisi ile insallah ben ilk gebeligm de regliden 3 gün sonra öğrendim
257 cikmisti ama dediğim gibi reglim 3 gün geçmişti 3. Gundeydim gecikmemin.. daha yeni artar olumlu düşününNebilim değer acaba düşük mü diye düşündüm ama sonuçta yeni daha heralde ondan sizin kaç çıkmıştı
Ama şöyle bişey de var belki sizin yumurtlamadan önce ilişkiniz oldu o tuttu ben dediğim gibi birlikteliğim 36.saat olan 18 mayısta oldu daha 11 gün olmuş benim 250 çıkması imkansızdı bakalım hayırlısı olsun257 cikmisti ama dediğim gibi reglim 3 gün geçmişti 3. Gundeydim gecikmemin.. daha yeni artar olumlu düşünün
Yok canim tek korumasız iliskiydi tarihi bile bellidir iliskiden sonra 15 gün geçiyor öğreniyorum sonuç olarak bi oglum oldu işteAma şöyle bişey de var belki sizin yumurtlamadan önce ilişkiniz oldu o tuttu ben dediğim gibi birlikteliğim 36.saat olan 18 mayısta oldu daha 11 gün olmuş benim 250 çıkması imkansızdı bakalım hayırlısı olsun
O zaman iyi canım değerin. Önemli olan 48 saatte bir 2 katı olması.Regl 2 Haziran ben çatlatma iğnesi olmuştum 16 mayısta
Aynen canım bakmayacağım artıkYoktur demiyorum canım inşAllah vardır ama temkinli ol.
Prodoctor da yalancı çıkardığını yazdılar canım bir de erkenler fazla güvenilir gelmiyor bana hassasiyeti fazla olduğu için
Adetin gecikirse öyle ver bence de
Bunları sana yazdığımı sanmıştım
Sağlık olsun canıminşallah sağlıkla artarAdet gecikmesi olduğunda 39 çıkmıştı iki gün sonra tekrar verdim 24 şimdi regl olmayı bekliyorum hala olmadım ama bana ders oldu bu süreçte kesinlikle acele etmemek gerekiyormuş sabırla beklemek gerekiyormuş bir çok kadın kimyasal gebeliği hissetmeden bile yaşıyormuş ama ben her aşamada kan verdiğim için erken öğrendim inşallah bir sonrakinde sağlıkla olsun
Canım sen tekrar kan verdin miSağlık olsun canımkimyasal olduysa bunun arkası sağlıklı gebelik olacak inşallah
Kanama falan oldu mu canım şu an nasılsın
En son 34 cıkmıstı iki gün önce daha vermedım canımCanım sen tekrar kan verdin mi
Hayırlısı olsun canım catlamaya göre seninde bugün olman gerekiyordu aslındaCanım sabah test yaptım bir şey çıkmadı. Dün kan verdim bugün sonuç çıkacak. Umudum yok ama bakalım hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?